Gość: Xionc IP: *.intrum.pl / 10.48.11.* 07.08.02, 11:07 Gorąco polecam. Jim Caveziel jest genialny!!! Sama historia oczywiście rewelacyjna, piękne zdjęcia i dobra muzyka. Na pewno się nie zawiedziecie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcia Re: Hrabia Monte Christo IP: *.u.mcnet.pl 07.08.02, 14:32 Czy już grają w kinach??? Odpowiedz Link Zgłoś
yosemite Re: Hrabia Monte Christo 07.08.02, 14:46 Ja ten film tez juz ogladalam i bylam srodze rozczarowana!!! Prawie w ogole sie nie trzyma ksiazki, zakonczenie jest zupelnie inne (typowy amerykanski happy-end). Po raz kolejny sie przekonalam, ze coraz bardziej nie lubie amerykanskiego kina. Jesli natomiast ktos nie zna ksiazki ani wczesniejszych ekranizacji powiesci (np z Richardem Chamberlainem czy Gerardem Depardieux) to moze byc to dla niego calkiem przyjemny film przygodowy, choc zakonczenie i tak jest zbyt slodkie i naiwne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edziak Re: Hrabia Monte Christo IP: *.in-addr.btopenworld.com 07.08.02, 18:19 Nie trzyma sie ksiazki i to denerwuje bo nie chodzi tu o drobne zmiany czy pominiecia ale o zmiany osobowe i bardzo wazne jak zakonczenie. To ksiazkowe bardziej mi sie podobalo, bo wkoncu one sie wyleczyl z nienawisci i bylo w jego sercu miejsce na milosc, na nowa milosc. Mnie bardziej niz Hrabia podobal sie Guy Pearce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna M Re: Hrabia Monte Christo IP: *.chello.pl 07.08.02, 22:55 Warto czy nie warto? "Hrabia Monte Christo" to jedna z moich ulubionych książek, ale po niedawnym francuskim serialu do jej ekranizacji podchodzę bardzo nieufnie. Czy zmiany sa takie, żeby mi je dokumentnie obrzydzić? Odpowiedz Link Zgłoś