Gość: balbinaxxx IP: *.tmb.lth.se 08.08.05, 19:58 Al Pacino!!! Aktor wszechczasow, z wiekiem coraz lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bdx65 Re: tylko Al Pacino 09.08.05, 12:12 Jasne! Zbieram filmy, w których gra. Ostatnio nagrałam stare "Serpico" z TV. A ur. się 25.04, jak ja i może stąd ten sentyment, to oczywiście żart. Jest b. dobrym aktorem. Rola Michaela Corleone to majstersztyk gry aktorskiej, oszczędność wyrazu i to chyba świadczy o jego wielkości. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: tylko Al Pacino 09.08.05, 12:30 moim zdaniem najlepszy jest w "Zapachu kobiety".... Odpowiedz Link Zgłoś
bdx65 Re: tylko Al Pacino 09.08.05, 12:58 A szatańskie wcielenie w "Adwokacie diabła"? Odpowiedz Link Zgłoś
filmmix Re: tylko Al Pacino 09.08.05, 16:13 uwielbiam pierwsze filmy z Pacino - np. "Stracha na wróble" (1973) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: tylko Al Pacino 09.08.05, 21:09 Al Pacino,uuuuuwielbiam;)ale o klasie tego aktora swiadcza raczej takie filmy jak wspominany/niestety rzadko w TV!/"Strach na wroble","Serpico",czy "Ojciec chrzestny"itp..a nie takie autoplagiaty jak "Adwokat diabla",czy "Zapach kobiety".to oczywiscie moje prywatne zdanie,a nie jakas wiazaca opinia;)a z moich osobistych faworytow dorzuce tu jescze "Frankie i Johnny"-ogladam to pasjami i znakomite"Pieskie popoludnie" Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: tylko Al Pacino 09.08.05, 21:10 i jeszcze jedno....jak dla mnie bezapelacyjny seksapil i uroda Pacina,z wiekiem coraz silniejsze;))) Odpowiedz Link Zgłoś
filmmix Re: tylko Al Pacino 11.08.05, 10:14 z najnowszych fantastycznie zagrał w "Ludzie których znam", strasznie smutnym filmie przypominającym te z lat 70-tych (gdzie źle się koczy historia bohatera...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Re: tylko Al Pacino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 23:30 :) A np. w "Pieskim popołudniu"? (chyba taki był polski tytuł) Coś w Pacino siedzi, ostatnio nawet miałam bardzo dziwny sen z nim w roli głównej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna "Kupiec wenecki" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 00:35 Przypomniałam sobie jeszcze oglądanego niedawno "Kupca weneckiego" z Pacino w roli Shylocka. Aaach... Świetny! Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: tylko Al Pacino 12.08.05, 11:30 szkoda,ze tak malo osob widzialo"Pieskie.."dobrze,ze tv4,czy inna tego typu stacja w miare czesto go pokazuje,wiec mozna nadrobic ew.braki;) Odpowiedz Link Zgłoś
mabrulki Re: tylko Al Pacino 12.08.05, 14:29 A co powiecie o jego roli w "Bezsenności"?Pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
anna_pacyk Re: tylko Al Pacino 13.08.05, 19:28 jest super. ale i tak naj,naj,najlepszy jest SEAN CONNERY!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś