Dodaj do ulubionych

Czy faceci maja fiola na punkcie Dancewicz?

IP: *.208.167.185.Dial1.Washington2.Level3.net 20.09.01, 15:03
No wlasnie...Slyszalam pare meskich ochow i achow na temat Renaty Dancewicz.
Czy ona naprawde rozbraja tak wielu z Was?
Jesli tak- dlaczego?
Jesli nie- dlaczego?
Obserwuj wątek
    • Gość: Multi Re: Czy faceci maja fiola na punkcie Dancewicz? IP: 217.97.134.* 20.09.01, 16:16
      Fioła nie mam ale podoba mi się bardziej od innych. Po Prostu ma to coś...
      • Gość: Anna26 Re: Czy faceci maja fiola na punkcie Dancewicz? IP: *.244.227.132.Dial1.Washington1.Level3.net 20.09.01, 20:21
        Sure (albo po naszemu siuR) - najlatwiej to powiedziec, ze ma "COS".
        Kazdy ma jakies cos. Ja naprzyklad mam lokcie tenisty inaczej zwany jako
        przeprosty.
      • Gość: Tom Re: Czy faceci maja fiola na punkcie Dancewicz? IP: 213.77.14.* 28.09.01, 10:50
        Gość portalu: Multi napisał(a):

> Fioła nie mam ale podoba mi się bardziej od innych. Po Prostu ma to coś:

CYC i buzię , bo talentu "0"

• srubokret Re: Czy faceci maja fiola na punkcie Dancewicz? 21.09.01, 00:32
      hmm, tak, tak, tak;-)

bez komentarza...

pzdr
      srub
    • Gość: Greg A mnie sie nie podoba IP: 212.187.240.* 21.09.01, 07:25
      Wystarczy, ze tylko popatrze na jej oczy. Brak niemej prosby o inteligencje w
      oczach.
    • Gość: onek kompletnie nie IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.01, 12:06
      Gdy zobaczę na ekranie tę nadętą panienkę, to dostję takiego fioła, że od razu
      zmieniam program. Na szczęście wiekszość odbiorników tv bez większych problemów
      współpracuje z pilotem.
      • Gość: trin Re: kompletnie nie IP: *.chello.pl 21.09.01, 14:37
        Gość portalu: onek napisał(a):

> Gdy zobaczę na ekranie tę nadętą panienkę, to dostję takiego fioła, że od razu
        > zmieniam program. Na szczęście wiekszość odbiorników tv bez większych problemów
        >
        > współpracuje z pilotem.

uffffffffff! wreszcie koniec ochow! :)
    • Gość: Vul Re: Czy faceci maja fiola na punkcie Dancewicz? IP: *.*.*.* 21.09.01, 12:16
      A kto to jeeeest...?
    • Gość: Jarosz Re: Czy faceci maja fiola na punkcie Dancewicz? IP: 195.116.104.* 21.09.01, 15:22
      Ja nie mam. Ładna, owszem, ale sobie nie przypominam chociaż jednej ZAGRANEJ
      przez nią roli. Co najwyżej malowniczo tu i ówdzie wyglądała, a i to nie zawsze.
    • Gość: Swat A kto to jest "Dancewicz"? IP: *.avamex.krakow.pl 22.09.01, 19:25
      n/m
      • Gość: Anna26 Re: A kto to jest IP: *.90.28.78.Dial1.Washington1.Level3.net 23.09.01, 02:08
        Renata Dancewicz - grala w Extradycji z Markiem Kondratem.
        Poza tym grala zone Delaga w 'siedlisku'.
        I chyba jescze wystapila w 'Diabelskiej edukacji'. NA GOLASA!!!!
        • Gość: Miras Re: A kto to jest IP: *.wat.waw.pl 26.09.01, 14:53
          Cześć!!
          Grała też w "Pułkowniku Kwiatkowskim" i to chyba moim zdaniem jej najlepsza
          rola, a czy dostaje fioła.. hu.. fakt jest bardzo atrakcyjną kobietą, ma to coś
          co facetów pociągą, przynajmniej na pierwszy rzut oka, bo jest na co rzucać,
          zwłaszcza że prawie w każdym z filmów pokazuje swoje wdzięki, moim zdaniem
          trochę zbyt chętnie, kobieta powinna być trochę tajemnicza, wtedy naprawdę może
          zawrócić w głowie facetowi, choćby to była tylko aktorka gdzieś w telewizji.
          Bezpruderyjność w dzisiejszym świecie, gdzie co chcesz to masz, kwestia za ile,
          trochę się przejadła, przynajmniej mi. Kobieta musi intrygować a nie zaraz
          latać na golasa!!! więc ja, tak - chętnie pooglądam, ale czy mam fioła -
          zdecydowanie nie!!! Pozdrawiam !!!
        • Gość: Miras Re: A kto to jest IP: *.wat.waw.pl 26.09.01, 14:59
          Cześć!!
          Grała też w "Pułkowniku Kwiatkowskim" i to chyba moim zdaniem jej najlepsza
          rola, a czy dostaje fioła.. hu.. fakt jest bardzo atrakcyjną kobietą, ma to coś
          co facetów pociągą, przynajmniej na pierwszy rzut oka, bo jest na co rzucać,
          zwłaszcza że prawie w każdym z filmów pokazuje swoje wdzięki, moim zdaniem
          trochę zbyt chętnie, kobieta powinna być trochę tajemnicza, wtedy naprawdę może
          zawrócić w głowie facetowi, choćby to była tylko aktorka gdzieś w telewizji.
          Bezpruderyjność w dzisiejszym świecie, gdzie co chcesz to masz, kwestia za ile,
          trochę się przejadła, przynajmniej mi. Kobieta musi intrygować a nie zaraz
          latać na golasa!!! więc ja, tak - chętnie pooglądam, ale czy mam fioła -
          zdecydowanie nie!!! Pozdrawiam !!!
          • Gość: Piotr B. Re: R.Dancewicz IP: *.unitel.com.pl 27.09.01, 12:51
            A mnie ona kompletnie nie bierze. Moja żona jest i ładniejsza i mądrzejsza
            • Gość: Anna26 Re: R.Dancewicz IP: *.244.227.136.Dial1.Washington1.Level3.net 27.09.01, 15:43
              Gość portalu: Piotr B. napisał(a):

> A mnie ona kompletnie nie bierze. Moja żona jest i ładniejsza i mądrzejsza

I to jest prawidlowa odpowiedz. Znowu Pan Wygral . Pozdrowinia dla zony.

• Gość: 300M Re: R.Dancewicz IP: 192.168.1.* / *.idzik.pl 27.09.01, 21:07
                Nie oglądam przekaziorów. Z zasady. Kto to jest Dacewicz? Dancewicz?
                Czy to przypadkiem nie jest jakiś cud niepospolity a nowy???
                No nie powiecie że ładniejsza od takiej np.Cindy Crowford czy jakiegoś podobnego
                pięknego klasyka. U nas ci raczej przaśne.Pzdr
                • Gość: mojo Re: R.Dancewicz IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 23:11
                  ma krowie spojrzenie, ale ładne ciało, podobnie jak Sandra Bullok czy jak to
                  sie pisze
                  • Gość: Leon Re: R.Dancewicz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 23:17
                    Bullock???????? Przecież ona jest podobna do rottweilera! Podobnie rzecz się ma
                    z Dancewicz , taka jest prawda , niestety....
                    • Gość: mojo Re: R.Dancewicz IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 23:20
                      chciałem być delikatny, bo one się niektórym podobają
                      • Gość: Leon Re: R.Dancewicz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 03:15
                        Sorrka , zachowałem się jak burak... Ale mój rottweiler się teraz obraził. O!
                      • Gość: Anna26 Re: R.Dancewicz IP: *.208.167.157.Dial1.Washington2.Level3.net 29.09.01, 05:01
                        Leon, czemu Ty jeszcze nie spisz? Czyzbys byl uzalezniony od forum?
                        • Gość: Leon Re: R.Dancewicz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 03:00
                          No , niestety , mnie też ten narkotyk dopadł...
    • Gość: pw Re: ja - nie! IP: 192.168.15.* / *.wrzeszcz.gda.osk.pl 09.10.01, 11:31
      Jest ładniutka, to fakt. Ale poza tym jest tak "cienka", że nawet uroda nie
      pomoże!
    • Gość: benicio Re: Czy faceci maja fiola na punkcie Dancewicz? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 09.10.01, 17:06
      To najpniękniejsza para piersi we współczesnym polskim kinie. Gdyby naprawdę
      uczyła gry na skrzypcach (tak jak w "Tacie") z miejsca wziałbym u niej lekcje.
    • Gość: jędrek najpiękniejsze piersi polskiego kina .. IP: *.optimus.waw.pl 10.10.01, 01:14
      a ja jestem szowinistyczną męską świnią , droga Aniu , i lubie oglądać Renatę i
      jej piersi.
      A jak jakiś facet mówi że nie lubi to albo pedzio albo kłamie.
      • Gość: Anka Re: Bez przesady , panowie , bez przesady! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 03:15
        Przestań , zboczeńcu , bo się zarumieniłam! I jako kobieta powiadam ci , że to
        żadna rewelacja... A skoro to decydowało , że w/w pani znalazła sie w branży
        filmowej , to zapewniam cię, że co druga z nas przegapiła szansę całowania się
        z Lindą. Mówię to bez cienia goryczy i zazdrości. Sama jestem tego przykładem
        najlepszym!
      • Gość: Anna26 Re: najpiękniejsze piersi polskiego kina .. IP: *.90.29.47.Dial1.Washington1.Level3.net 10.10.01, 03:18
        Drogi Jedrku.
        Alez ogladaj sobie piersi Renaty. (Ale swojej dziewczynie o tym za duzo nie
        mow, bo moze byc jej przykro.) Ja osobiscie wolalabym Renate Gabryjelska
        chociaz troche 'plaskata'. Jednakze bledem jest uznawac anty-Dancewiczow za
        pedziow. Moze oni naleza do obozu Kasi Figury czy innej tam dziewczyny z Quo
        Vadis.
        • Gość: benicio Re: najpiękniejsze piersi polskiego kina .. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.10.01, 14:30
          Gość portalu: Anna26 napisał(a):

> Drogi Jedrku.
          > Alez ogladaj sobie piersi Renaty. (Ale swojej dziewczynie o tym za duzo nie
          > mow, bo moze byc jej przykro.) Ja osobiscie wolalabym Renate Gabryjelska
          > chociaz troche 'plaskata'. Jednakze bledem jest uznawac anty-Dancewiczow za
          > pedziow. Moze oni naleza do obozu Kasi Figury czy innej tam dziewczyny z Quo
          > Vadis.

Gabrielska to chudzielec, poza tym ma głos, jakby nie miała krtani. Dancewicz to
          klasa, kształty w sam raz. Widzę ją we wszystkich rolach - kochanki, matki i
          kobiety ambitnej jednoczesnie.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka