Gość: Anna26 IP: *.208.167.185.Dial1.Washington2.Level3.net 20.09.01, 15:03 No wlasnie...Slyszalam pare meskich ochow i achow na temat Renaty Dancewicz. Czy ona naprawde rozbraja tak wielu z Was? Jesli tak- dlaczego? Jesli nie- dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Multi Re: Czy faceci maja fiola na punkcie Dancewicz? IP: 217.97.134.* 20.09.01, 16:16 Fioła nie mam ale podoba mi się bardziej od innych. Po Prostu ma to coś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna26 Re: Czy faceci maja fiola na punkcie Dancewicz? IP: *.244.227.132.Dial1.Washington1.Level3.net 20.09.01, 20:21 Sure (albo po naszemu siuR) - najlatwiej to powiedziec, ze ma "COS". Kazdy ma jakies cos. Ja naprzyklad mam lokcie tenisty inaczej zwany jako przeprosty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Czy faceci maja fiola na punkcie Dancewicz? IP: 213.77.14.* 28.09.01, 10:50 Gość portalu: Multi napisał(a): > Fioła nie mam ale podoba mi się bardziej od innych. Po Prostu ma to coś: CYC i buzię , bo talentu "0" Odpowiedz Link Zgłoś
srubokret Re: Czy faceci maja fiola na punkcie Dancewicz? 21.09.01, 00:32 hmm, tak, tak, tak;-) bez komentarza... pzdr srub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg A mnie sie nie podoba IP: 212.187.240.* 21.09.01, 07:25 Wystarczy, ze tylko popatrze na jej oczy. Brak niemej prosby o inteligencje w oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onek kompletnie nie IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.01, 12:06 Gdy zobaczę na ekranie tę nadętą panienkę, to dostję takiego fioła, że od razu zmieniam program. Na szczęście wiekszość odbiorników tv bez większych problemów współpracuje z pilotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trin Re: kompletnie nie IP: *.chello.pl 21.09.01, 14:37 Gość portalu: onek napisał(a): > Gdy zobaczę na ekranie tę nadętą panienkę, to dostję takiego fioła, że od razu > zmieniam program. Na szczęście wiekszość odbiorników tv bez większych problemów > > współpracuje z pilotem. uffffffffff! wreszcie koniec ochow! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vul Re: Czy faceci maja fiola na punkcie Dancewicz? IP: *.*.*.* 21.09.01, 12:16 A kto to jeeeest...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: Czy faceci maja fiola na punkcie Dancewicz? IP: 195.116.104.* 21.09.01, 15:22 Ja nie mam. Ładna, owszem, ale sobie nie przypominam chociaż jednej ZAGRANEJ przez nią roli. Co najwyżej malowniczo tu i ówdzie wyglądała, a i to nie zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swat A kto to jest "Dancewicz"? IP: *.avamex.krakow.pl 22.09.01, 19:25 n/m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna26 Re: A kto to jest IP: *.90.28.78.Dial1.Washington1.Level3.net 23.09.01, 02:08 Renata Dancewicz - grala w Extradycji z Markiem Kondratem. Poza tym grala zone Delaga w 'siedlisku'. I chyba jescze wystapila w 'Diabelskiej edukacji'. NA GOLASA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miras Re: A kto to jest IP: *.wat.waw.pl 26.09.01, 14:53 Cześć!! Grała też w "Pułkowniku Kwiatkowskim" i to chyba moim zdaniem jej najlepsza rola, a czy dostaje fioła.. hu.. fakt jest bardzo atrakcyjną kobietą, ma to coś co facetów pociągą, przynajmniej na pierwszy rzut oka, bo jest na co rzucać, zwłaszcza że prawie w każdym z filmów pokazuje swoje wdzięki, moim zdaniem trochę zbyt chętnie, kobieta powinna być trochę tajemnicza, wtedy naprawdę może zawrócić w głowie facetowi, choćby to była tylko aktorka gdzieś w telewizji. Bezpruderyjność w dzisiejszym świecie, gdzie co chcesz to masz, kwestia za ile, trochę się przejadła, przynajmniej mi. Kobieta musi intrygować a nie zaraz latać na golasa!!! więc ja, tak - chętnie pooglądam, ale czy mam fioła - zdecydowanie nie!!! Pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miras Re: A kto to jest IP: *.wat.waw.pl 26.09.01, 14:59 Cześć!! Grała też w "Pułkowniku Kwiatkowskim" i to chyba moim zdaniem jej najlepsza rola, a czy dostaje fioła.. hu.. fakt jest bardzo atrakcyjną kobietą, ma to coś co facetów pociągą, przynajmniej na pierwszy rzut oka, bo jest na co rzucać, zwłaszcza że prawie w każdym z filmów pokazuje swoje wdzięki, moim zdaniem trochę zbyt chętnie, kobieta powinna być trochę tajemnicza, wtedy naprawdę może zawrócić w głowie facetowi, choćby to była tylko aktorka gdzieś w telewizji. Bezpruderyjność w dzisiejszym świecie, gdzie co chcesz to masz, kwestia za ile, trochę się przejadła, przynajmniej mi. Kobieta musi intrygować a nie zaraz latać na golasa!!! więc ja, tak - chętnie pooglądam, ale czy mam fioła - zdecydowanie nie!!! Pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr B. Re: R.Dancewicz IP: *.unitel.com.pl 27.09.01, 12:51 A mnie ona kompletnie nie bierze. Moja żona jest i ładniejsza i mądrzejsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna26 Re: R.Dancewicz IP: *.244.227.136.Dial1.Washington1.Level3.net 27.09.01, 15:43 Gość portalu: Piotr B. napisał(a): > A mnie ona kompletnie nie bierze. Moja żona jest i ładniejsza i mądrzejsza I to jest prawidlowa odpowiedz. Znowu Pan Wygral . Pozdrowinia dla zony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 300M Re: R.Dancewicz IP: 192.168.1.* / *.idzik.pl 27.09.01, 21:07 Nie oglądam przekaziorów. Z zasady. Kto to jest Dacewicz? Dancewicz? Czy to przypadkiem nie jest jakiś cud niepospolity a nowy??? No nie powiecie że ładniejsza od takiej np.Cindy Crowford czy jakiegoś podobnego pięknego klasyka. U nas ci raczej przaśne.Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojo Re: R.Dancewicz IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 23:11 ma krowie spojrzenie, ale ładne ciało, podobnie jak Sandra Bullok czy jak to sie pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: R.Dancewicz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 23:17 Bullock???????? Przecież ona jest podobna do rottweilera! Podobnie rzecz się ma z Dancewicz , taka jest prawda , niestety.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojo Re: R.Dancewicz IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.09.01, 23:20 chciałem być delikatny, bo one się niektórym podobają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: R.Dancewicz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 03:15 Sorrka , zachowałem się jak burak... Ale mój rottweiler się teraz obraził. O! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna26 Re: R.Dancewicz IP: *.208.167.157.Dial1.Washington2.Level3.net 29.09.01, 05:01 Leon, czemu Ty jeszcze nie spisz? Czyzbys byl uzalezniony od forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: R.Dancewicz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.01, 03:00 No , niestety , mnie też ten narkotyk dopadł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pw Re: ja - nie! IP: 192.168.15.* / *.wrzeszcz.gda.osk.pl 09.10.01, 11:31 Jest ładniutka, to fakt. Ale poza tym jest tak "cienka", że nawet uroda nie pomoże! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benicio Re: Czy faceci maja fiola na punkcie Dancewicz? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 09.10.01, 17:06 To najpniękniejsza para piersi we współczesnym polskim kinie. Gdyby naprawdę uczyła gry na skrzypcach (tak jak w "Tacie") z miejsca wziałbym u niej lekcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędrek najpiękniejsze piersi polskiego kina .. IP: *.optimus.waw.pl 10.10.01, 01:14 a ja jestem szowinistyczną męską świnią , droga Aniu , i lubie oglądać Renatę i jej piersi. A jak jakiś facet mówi że nie lubi to albo pedzio albo kłamie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Bez przesady , panowie , bez przesady! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 03:15 Przestań , zboczeńcu , bo się zarumieniłam! I jako kobieta powiadam ci , że to żadna rewelacja... A skoro to decydowało , że w/w pani znalazła sie w branży filmowej , to zapewniam cię, że co druga z nas przegapiła szansę całowania się z Lindą. Mówię to bez cienia goryczy i zazdrości. Sama jestem tego przykładem najlepszym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna26 Re: najpiękniejsze piersi polskiego kina .. IP: *.90.29.47.Dial1.Washington1.Level3.net 10.10.01, 03:18 Drogi Jedrku. Alez ogladaj sobie piersi Renaty. (Ale swojej dziewczynie o tym za duzo nie mow, bo moze byc jej przykro.) Ja osobiscie wolalabym Renate Gabryjelska chociaz troche 'plaskata'. Jednakze bledem jest uznawac anty-Dancewiczow za pedziow. Moze oni naleza do obozu Kasi Figury czy innej tam dziewczyny z Quo Vadis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benicio Re: najpiękniejsze piersi polskiego kina .. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.10.01, 14:30 Gość portalu: Anna26 napisał(a): > Drogi Jedrku. > Alez ogladaj sobie piersi Renaty. (Ale swojej dziewczynie o tym za duzo nie > mow, bo moze byc jej przykro.) Ja osobiscie wolalabym Renate Gabryjelska > chociaz troche 'plaskata'. Jednakze bledem jest uznawac anty-Dancewiczow za > pedziow. Moze oni naleza do obozu Kasi Figury czy innej tam dziewczyny z Quo > Vadis. Gabrielska to chudzielec, poza tym ma głos, jakby nie miała krtani. Dancewicz to klasa, kształty w sam raz. Widzę ją we wszystkich rolach - kochanki, matki i kobiety ambitnej jednoczesnie. Odpowiedz Link Zgłoś