realista17 01.09.05, 14:51 może troche zagadek znowu wy odpowiadacie, ten, kto zgadł daje nastepne pytanie 1 st question jak się nazywa bohater grany przez Antonio Banderasa w filmie almodovara pt. " kobiety na skraju załamania nerwowego??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwerty Re: new quiz, IP: *.chello.pl 01.09.05, 16:50 No chyba ja, co realisto? Sam wymyśliłeś takie zasady: "ten, kto zgadł daje nastepne pytanie". Odpowiedz Link Zgłoś
butters77 Re: new quiz, 01.09.05, 20:54 Haha, moze jednak porozmawiajmy jeszcze chwile o regulaminie?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
realista17 Re: new quiz, 02.09.05, 15:26 ten kto znał odpowiedx na pytanie zadaje nastepna zagadke filmową,czego tu nie rozumiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: new quiz, 02.09.05, 15:35 to dlaczego gość, który odpowiedział, nie zadał nowego pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
wisi.mi.to Re: new quiz, 02.09.05, 15:48 a skąd miał wiedzieć, że to dobra odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
wisi.mi.to Re: new quiz, 02.09.05, 16:04 może najpierw głosujmy która odpowiedź jest prawidłowa, co? Odpowiedz Link Zgłoś
butters77 Re: new quiz, 02.09.05, 16:14 Moze najpierw glosujmy, jaka metoda glosowac;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gabriellka86 Re: new quiz, 02.09.05, 16:17 Al nad czym tu głosować? Odpowiedź Carlos byłą poprawna i nie trzeba niczego przegłosowywać! Moim zdaniem poprawność udzielonej przez kogoś odpowiedzi powinna wskazywać osoba pytająca. To chyba będzie najlepsze rozwiązanie! Czekam na następne pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: new quiz, IP: *.chello.pl 02.09.05, 16:33 Okej, no to zadaję zagadkę, bo widzę, że tu jakieś kłótnie się zaczynają: Proszę podać CO NAJMNIEJ 5 PAR (reżyser i aktor, reżyser i kompozytor muzyki filmowej, reżyser i scenarzysta, reżyser i aktorka, itd...), które razem zrobiły CO NAJMNIEJ 5 filmów (a więc 5 i więcej). Załóżmy, że może być to też para np. aktor i aktorka, ale raczej zależy mi na tych, co wyżej wymieniłem! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
ron_obvious Re: new quiz, 02.09.05, 18:25 Werner Herzog i Klaus Kinsky Sergio Leone i Ennio Morricone Martin Scorsese i Robert de Niro Federico Fellini i Marcello Mastroianni Akira Kurosawa i Toshiro Mifune Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: new quiz, IP: *.chello.pl 02.09.05, 21:00 Dobrze! Kurcze mogłem dać tych par przynajmniej 10! Byłoby trudniej. Choć nie wiem. Sam podałbym inne, ale te też są dobre i gratuluję! I tym samym według "regulaminu" realisty teraz ron zadaje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butters77 Re: new quiz, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 20:59 Ja chcialam tylko powiedziec,ze zartowalam z tymi glosowaniami;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabriellka86 Re: new quiz, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:28 ok:P Odpowiedz Link Zgłoś
ron_obvious Re: new quiz, 02.09.05, 22:07 Pierre, który tak naprawde ma na imię Ferdinand, obwiązuje głowę dynamitem. co to za film? Odpowiedz Link Zgłoś