Gość: magda IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 30.10.05, 11:02 szukam muzyki z fimu pusty dom...ma moze ktos??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kordonia Re: pusty dom-muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 18:22 Zastanawiałam się też, czy jest płyta z muzyką do tego filmu. Na razie mam tą przewodnią piosenkę i ciągle jej słucham. Tytuł i autor to: Bin-Jip- Slvian Odpowiedz Link Zgłoś
katka76 Re: pusty dom-muzyka 03.11.05, 15:47 Masz ten utwór? Mogłabys przesłać na priva? Odpowiedz Link Zgłoś
sluber Re: pusty dom-muzyka 05.11.05, 23:33 Czesc, wlasnie wczoraj udalo mi sie zobaczyc film. Swietny. Kardonia - mozesz i mi wyslac ta piosenke? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kordonia Re: pusty dom-muzyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 19:45 Oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pliz Re: pusty dom-muzyka IP: *.chello.pl 06.11.05, 22:06 i ja prosze bardzo bardzo ..zakochałam się w niej :) skyhigh@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: pusty dom-muzyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 09:08 i jeszcze ja ślicznie prosze katka.c@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
klee A ja się we Śnie zakochałem 13.11.05, 23:30 Naprawdę tak Wam się te piosenki podobały. Według mnie rzewne troszeczkę no i dość ograne. W "Wiosna, lato, jesień, zima... i wiosna" muzyka chyba jednak nieporównanie lepsza. No ale cieszę się Waszymi doznaniami. To jednak, co mnie się naprwdę podobało to Sen, więc gdyby któraś z Pań mogła mi go przysłać, byłbym dozgonnie (dozgonnie!) wdzięczny. :-) Odpowiedz Link Zgłoś