Dodaj do ulubionych

Transporter 2

30.10.05, 18:07
Cześć! Co myślicie o 2 części Transportera z Jasonem Stathamem w głownej roli?
( co prawda premiera w polskich kinach dopiero 11 listopada ale może juz ktoś
widział bo ściągnął)
Oglądałam pierwszą część i byłam pod wrażeniem zarówno akcji filmu jak i
Jasona w akcji:)Zastanawiam się jaka będzie ta 2 część:)
Obserwuj wątek
    • Gość: rodrigez Re: Transporter 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.05, 13:58
      prawdziwy z ciebie koneser kina.mniam. ja tez lubie filmy w ktorych po 15
      minutach od wybicia połowy rodziny koleś idzie do łóżka z jakąś lalą. przecież
      to jest normalne, każdy tak robi.
      • asienka83 Re: Transporter 2 01.11.05, 09:25
        Nie myślę wcale o sobie w ten sposób w jaki napisałeś,po prostu oglądam to CO
        mi sie podoba a nie to CO podoba się innym. Najważniejsze jest chyba to żeby w
        jakiś sposób oglądając film czy słuchając muzyki przenieść się na chwilę w
        świat filmu i zrelaksować się a krytykę włożyć do kieszeni. A jeśli jestes
        takim znawca kina to co tu w ogóle robisz??Czyż nie dla Ciebie , dla Was stoja
        otworem wszystkie wywórnie filmowe, no proszę pokażcie co Wy potraficie! A tak
        na marginesie to nie wiem czy zauważyliście jakie było pytanie? :)
    • Gość: caton Re: Transporter 2 IP: 80.51.253.* 31.10.05, 17:16
      Jason Statham to fajny aktor ale promowanie go w takich filmach na pewno nie przyniesie mu rozglosu. A w ogole nie trawie za bardzo Luca Bessona. Produkowaniem takich filmow jak ten daje przyklad ze nie ma juz zbyt wielu pomyslow. Ile razy mozna wracac do "Leona", "5 Elementu" itp. Facet, nakrec cos wreszcie normalnego a nie produkuj kosmicznych ilosci filmow ktore nadaja sie w wiekszosci w kosz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka