Dodaj do ulubionych

Mumio testuje swój film

11.01.06, 20:13
Tytuł kojarzy się z "Higway to Hell" :-)))
A może się mylę

religiapokoju.blox.pl
Obserwuj wątek
    • princealbert raczej się mylisz: 'HigHway to hell' 11.01.06, 20:32
      • mg2005 A mi się kojarzy z Mumią...)) 11.01.06, 20:59
        • lechaleksanderkaczynski Re: A mi się kojarzy z Mumią...)) 13.01.06, 14:59
          no po prostu boki zrywam. ty to potrafisz zażartować.. :|
          • Gość: Andrew Lepper A mnie tam wszystko z d....pą się kojarzy.... IP: *.chello.pl 13.01.06, 16:44
          • Gość: Pepperoni_Prawdziw A może komedię o Mumii Wolności? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 19:26
            Frasyniuk (''przebojowość''), Mazowiecki (''autorytet'') i Geremek
            (''doświadczenie'') jadą samochodem robić chałturę dla Czerwonego Wieprza i
            opowiadają sobie scenariusze, jak uratować kraj przed Tymi Okropnymi
            Bliźniakami. To byłaby jazda!
            • Gość: Grzesiek zmien watek IP: *.crowley.pl 14.01.06, 09:43
              albo wez leki.
            • Gość: Tomek Re: A może komedię o Mumii Wolności? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 13:50
              Pewnie chciałeś to napisać w wątku o rozmowach z PISem:)
      • looney1 Re: raczej się mylisz: 'HigHway to hell' 15.01.06, 11:24
        Jest w sieci jakiś trailer? Mam mieszane uczucia co do ich twórczości, za
        bardzo rozbudzili oczekiwania i mogą im teraz nie sprostać.

--
        O zdjęciach. Rzeczowo i z kulturą
        obiektywni.pl
    • gregorak Re: Mumio testuje swój film 11.01.06, 21:17
      Kopytko.
      • Gość: 100TVGrzybiarzy DOBRY kabaret to jest tutaj!!!! 100 Twarzy Grzy... IP: 80.51.186.* 13.01.06, 17:31
        MÓMIO to KICHA!
        Posłuchajcie 100 TVarzy Grzybiarzy!!!
        p1tel.wnoz.us.edu.pl/~fazi/_work/100tvg/teledyski/maly_obrazek.html
        • Gość: we Re: DOBRY kabaret to jest tutaj!!!! 100 Twarzy Gr IP: *.devs.futuro.pl 14.01.06, 08:54
          nastepny półdebil.. pół bo cały to obraza dla debili.
        • jorn Re: DOBRY kabaret to jest tutaj!!!! 100 Twarzy Gr 14.01.06, 11:26
          Odpowiadasz na :
          Gość portalu: 100TVGrzybiarzy napisał(a):

> MÓMIO to KICHA!
          > Posłuchajcie 100 TVarzy Grzybiarzy!!!
          > p1tel.wnoz.us.edu.pl/~fazi/_work/100tvg/teledyski/maly_obrazek.html

Poziom taki, że poniżej jest już tylko metro...
    • Gość: hak oczywiście, że się mylisz... IP: *.era.pl 12.01.06, 01:45
      ...ten tytuł kojarzy ci się z czymś innym
      • Gość: phhhh Re: oczywiście, że się mylisz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 12:58
        i znowu ta Łódź
        • Gość: biały rusek And now for something completly different..... IP: 193.238.14.* 13.01.06, 13:20
          My hoovercraft is full of eals
          • Gość: jokasta Re: And now for something completly different.... IP: *.dsl.siol.net 13.01.06, 15:23
            You have a beautiful body :)
          • Gość: klek Re: And now for something completly different.... IP: *.mim.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 15:31
            I won't buy this record-it is scratched!:)
            • Gość: jokasta Re: And now for something completly different.... IP: *.dsl.siol.net 13.01.06, 15:37
              Would you like to come down to my place bouncy-bouncy? :D
              • Gość: trener cwiartczak Re: And now for something completly different.... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 13.01.06, 23:10
                my nipples will explode with pleasure!
          • Gość: michael palin Re: And now for something completly different.... IP: *.server.ntli.net 14.01.06, 18:13
            I won't buy this tobacconist.it is scratched!
            • Gość: Nakedman Re: And now for something completly different.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 20:10
              Lemon Curry?
    • viator kto oglądał? proszę o recenzję.... 13.01.06, 13:44
      • Gość: LODZ Re: kto oglądał? proszę o recenzję.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 22:49
        Recenzja może być tylko jedna - zobacz koniecznie jeśli masz IQ wyższe od
        przeciętnego wyborcy w tym kraju... To była wersja wstępna montażowa, a i tak
        lepsza od większości gotowych filmów:) było kilka "przestojów" ale myśle, że to
        usuną przy dalszej obróbce, a wtedy... strach się bać:) Niektóre sceny przejdą
        do historii kina, jak misiowe:) BARDZO POZYTYWNIE
        • lavojtek Re: kto oglądał? proszę o recenzję.... 13.01.06, 23:47
          Dla takich matolow jak Zenek L. Mumio to sztuka przez duze "sz". Starsi
          Panowie! Buahahahahahahahahahahahaha! No to zes mnie lepiej rozsmieszyl niz
          Mumio!
        • Gość: mk Re: kto oglądał? proszę o recenzję.... IP: *.devs.futuro.pl 14.01.06, 09:40
          juz sie nie moge doczekac. :))
    • Gość: Kojocik Re: Mumio testuje swój film IP: *.pbpolsoft.com.pl / *.pbpolsoft.com.pl 13.01.06, 14:00
      Aaaaaa jami jami :D
    • Gość: ola Re: Mumio testuje swój film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 14:09
      Mumio jest jednak najlepsze w reklamach Plusa!Więcej i częściej proszę.A
      kabarety-no nie!
      • sutekh1 Re: Mumio testuje swój film 13.01.06, 14:24
        te reklamy są denerwująco przygłupie. jeśli maja zaproponować jako grupa
        kabaretowa cos nowego to chyba : jak dobrze skometrcjalizować sie dla zysku
        pieniężnego i wizerunkowego.
        • kuratorr Re: Mumio testuje swój film 13.01.06, 14:50
          oto niezwykle cenne glosy spoleczenstwa. ola - ktora nie widziala ani pol skeczu
          i stawia mumio na rowni z marcinem dancem, sutek - ktory tak dlugo studiowal
          znaczenie slowa komercja ze juz sam nie wie do jakich wnioskow doszedl.
          pozdrawiam i dziekuje.
          • lechaleksanderkaczynski Re: Mumio testuje swój film 13.01.06, 14:54
            dziękuję za głos. dobry głos. nie wiadomo.

• Gość: selecte Re: Mumio testuje swój film IP: *.pro-internet.pl 14.01.06, 22:35
            sutkowi się popieprzyło i poprzestawiało. komercja zawsze = zysk, więc wypowiedź sutka to wielosłowie. pisząc swoje marne zdanka, poprzestawiał sobie palce (szkoda, że ich sobie nie wkręcił w klawiaturę). i wyszło mu "skometrcjalizować".
            ssij sie, sutek.

a mumio jest zajebiste!
    • Gość: FreakyMisfit Re: Mumio testuje swój film IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 13.01.06, 14:34
      Ależ ten kabaret jest śmieszny, niech ich szlag...
      • Gość: we Re: Mumio testuje swój film IP: *.devs.futuro.pl 14.01.06, 08:55
        to nie jest kabaret tylko teatr. epty-a. TEATR!!!!
    • Gość: s Re: Mumio testuje swój film IP: 195.231.126.* 13.01.06, 15:10
      hi-way o ile dobrze kojarze nazywala sie wytwornia muzyczna jima morrisona
    • Gość: Simplex Re: Mumio testuje swój film IP: 213.17.128.* 13.01.06, 16:02
      ""Hi Way" jest ponadpółtoragodzinną opowieścią o początkujących filmowcach,
      którzy pracują nad chałturą dla bogatego biznesmena. Jadąc samochodem,
      opowiadają sobie pomysły na scenariusz."

Przecież to zrzynka z "Pół serio"!
      • Gość: we brzmi jak "jak to sie robi" IP: *.devs.futuro.pl 14.01.06, 08:56
        mumio rulez
    • Gość: twój vacek Dyskusja trawał ... "ponad godzinę" . Strasznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 16:09
      długo . To musi być hicior na miarę Shreka 2. Przy okazji pozwólcie ,że
      zapytam ,otóż jeżeli wyjdę na środek sceny i puszczę bąka jednocześnie srając
      sobie w gacie to czy to będzie śmieszne ? Zrobiłem tak na weselu w Warszawie i
      wszyscy lali po kostkach ze śmiechu ,a byli tam tylko poważni ludzie na
      wysokich stanowiskach (np. kierowniczka US Mokotów ) . Taki mamy poziom humoru .
      • Gość: Zenon Słaby Re: Dyskusja trawał ... "ponad godzinę" . Straszn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 16:51
        No to jak taki poziom macie to niezazdroszczę. Ja nie lubię dowcipu
        kloaczno-fekalnego i dlatego lubię Mumio.
        • Gość: selecte Re: Dyskusja trawał ... "ponad godzinę" . Straszn IP: *.pro-internet.pl 14.01.06, 22:37
          dowcipu analnego nie trawisz?
      • Gość: Zenek L. Dwóch głupków i idiotka IP: 80.51.186.* 13.01.06, 16:56
        Tak, taki jest poziom humoru kabaretu Mumio :)
        Ale coż - ojca dyrektora też lubi jakaś grupa ludków - a to jest dopiero
        kabaret!!! Co tam jakieś głupki nazywane Mumio ;)))))))
        • kuratorr Re: Dwóch głupków i idiotka 13.01.06, 17:01
          szkoda ze nie zartuja na temat ojca dyrektora, nie? albo na temat rzadu. to sa
          dopiero zarty ze boki mozna zrywac.
          • doting Re: Dwóch głupków i idiotka 13.01.06, 18:45
            Właśnie w tym tkwi siła ich żartów, że nie zajmują się czymś tak żałosnym jak polityka. Ich skecze będą śmieszne nawet za 50 lat, bo są uniwersalne (oczywiście dla odpowiedniego odbiorcy).
            • kuratorr Re: Dwóch głupków i idiotka 13.01.06, 19:03
              ale chyba nie mnie to tlumaczysz.
              • Gość: Zenek L. Re: Dwóch głupków i idiotka IP: 80.51.186.* 13.01.06, 19:52
                Ich skecze, niestety, nie są śmieszne - tylko nudne, pretensjonalne i głupie.
                I to jest zasadnicza różnica.
                • Gość: Stashek Re: Dwóch głupków i idiotka IP: 217.98.76.* 13.01.06, 20:22
                  pzrykro mi to mowic, ale najwidoczniej nie jestes wystarczajaco inteligenty zeby zrozumiec ich skecze. Ogladalem na zywo oba programy Mumio i humor jaki prezentuja jest niepowtarzalny, byc moze kogos smieszy poczucie humoru a'la Daniec, przykre ale co zrobic. A jezeli humor w filmie bedzie na takim abstrakcyjno-surrealistycznym poziomie jak ich programy kabaretowe to sie nie umie doczekac. Bedzie to pewnie cos w stylu komedii zrobionej przez D. Lyncha :D
                  • Gość: Zenek L. Re: Dwóch głupków i idiotka IP: 80.51.186.* 13.01.06, 21:00
                    Tak, tak - fani MUMIO "nie umią się doczekać" :) hahahahahaha!!!!
                    To taki sam humor jak twoja wypowiedź, Stashek ;)
                    Pochlastałbym się chyba, gdybym miał takie poczucie humoru.
                    Jeśli chodzi o mnie - to nie jestem fanem Dańca ani np. Daukszewicza.
                    Z kabaretów przekonuje mnie TEY, ELITA, Starsi Panowie - a z nowych AniMruMru!
                    Na tym tle MUMIO jest żałosne ze swoimi durnymi skeczami.
                    • Gość: hegemon to szuja Re: Dwóch głupków i idiotka IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 13.01.06, 23:19
                      mnie osobiscie przekonuje natomiast osoba haliny ordonownej (popoularnej ordonki)
                      brylujacej w przeroznych spektaklach, wodewilach i anty-chryst.
                      na podworzu wiatr rozsypal ziarno,szpaczki sie potruly kutiom, ktos gmeral w
                      moich szpargalach i potargal jutro.
                    • Gość: Wiesiek X. Elita to żenada, a AniMruMru to zabawna prostota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 09:36
                      ...tak jak poziom Zenka L.
                    • selecte Re: Dwóch głupków i idiotka 14.01.06, 22:43
                      jak można tak pisać, zenek? widziałeś lutownicę? raczej nie? lutownica jest tak surrealistyczna, że niemal paranoidalna!
                      zenek, zostań w domu. nie idź do kina! bo po co, ehehehehe
                • Gość: we zenek L nie znasz sie IP: *.devs.futuro.pl 14.01.06, 08:50
                  jestes zbyt prostym chlopakiem. ale nie martw sie znajdziesz moze jakas
                  dziewczyne i bedziesz sczesliwy
                  • Gość: Zenek L. Re: zenek L nie znasz sie IP: 80.51.186.* 14.01.06, 09:04
                    koleś - to ty chyba jesteś ograniczony i niedowartościowany.
                    Ja mam wspaniałe dziewczyny, dobrze się bawię w życiu i cały czas tryskam
                    humorem, a najnudniejsze moje chwile to te, w których przypadkiem musiałem
                    słyszeć MUMIO :)
                    • Gość: we Re: zenek L nie znasz sie IP: *.devs.futuro.pl 14.01.06, 09:38
                      masz dziewczyny? ale fajnie! tylko dlaczego wszystkie maja to samo nazwisko: jpg?
                      • selecte Re: zenek L nie znasz sie 14.01.06, 22:47
                        Alicja Jotpegie? przeca cała sieć z nią sypia
                    • Gość: Boguś S. Zenon Laskowik i kryptoreklama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 09:40
                      "Cały czas się bawię w życiu", "lubię Tey" - no brawo. Jak roznosiłeś listy
                      cieniasie, to też się bawiłeś?
                      • Gość: Zenek L. Hahaha IP: 80.51.186.* 14.01.06, 09:53
                        Komentarz równie denny jak skecz kabaretu MUMIO :)
                • magorny Re: Dwóch głupków i idiotka 18.01.06, 21:48
                  sam jesteś pretensjonalny i głupi zenku l, ale co ja ci mówię, przeciez wiesz...
                • Gość: Leon Re: Dwóch głupków i idiotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 00:55
                  sam jeste glupi skoro nie rozumiesz glebszego sensu tego "bezsensu" jestes
                  wsiowym burakiem ktory mysli ze nim nie jest, i tak pewnie nie rozumiesz co do
                  ciebie pisze bezmuzgi palancie.
        • Gość: Mumio Niedorozwinięty ćwierćinteligent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 09:34
          Musisz się jeszcze umysłowo rozwinąć, żeby nadążyć za tym kabaretem gamoniu
          żałosny
          • Gość: Zenek L. Re: Niedorozwinięty ćwierćinteligent IP: 80.51.186.* 14.01.06, 10:09
            Musiałbym się cofnąć do twojego poziomu, Mumio!
            • kuratorr Re: Niedorozwinięty ćwierćinteligent 14.01.06, 12:01
              ale sie rozpetalo. tak typowo po polsku.
              osobiscie nie sadze zeby poczucie humoru bylo wyznacznikiem wartosci czlowieka.
              ja natomiast twoich pupili nie nazywam glupki i idioci - czujesz ta subtelna
              roznice Zenek?
              • Gość: Zenek L. Re: Niedorozwinięty ćwierćinteligent IP: 80.51.186.* 14.01.06, 13:17
                Jasne. Czuję. Ale oni sami dbają o to, by tak ich postrzegać.
    • Gość: Lex Kopytko i inne... IP: *.aster.pl 13.01.06, 18:18
      Do języka potocznego weszły również "trudny wyraz" i "jeszcze trudniejszy wyraz" :)
      • Gość: gro Re: Kopytko i inne... IP: *.gl.digi.pl 13.01.06, 18:55
        a także "jak nie wiesz, to sobie na pralkę przylep"
    • Gość: xczczxzxcxz Re: Mumio testuje swój film IP: 72.232.20.* 13.01.06, 18:55
      czxczczc
      • Gość: zenek L to kretyn tak obrazam Cie, bo jestem pewnien ze jestes IP: *.devs.futuro.pl 14.01.06, 08:53
        idiota. jak to mzolwe ze doceniasz Tey'a i Starszych panow a nie rozumiesz
        Mumio? twoja matka musi byc głęboko zawiedziona. starala siea tu taki knot wyrósł.
        • Gość: Zenek L. Re: tak obrazam Cie, bo jestem pewnien ze jestes IP: 80.51.186.* 14.01.06, 09:09
          Strata czasu na komentowanie gościa, który nie potrafi poprawnie zamieścić
          nawet prostego postu.
          W MUMIO nie ma nic do rozumienia. To nieduolna karykatura rzeczywistości.
          W sam raz dla takich przygłupów jak ty.
          • Gość: zenek_L to kretyn Re: tak obrazam Cie, bo jestem pewnien ze jestes IP: *.devs.futuro.pl 14.01.06, 09:37
            wiec dlaczego komentujesz? nieudolna karykatura rzeczywistosci jestes ty.
            ps. swietnie zamieszczasz posty
            • Gość: Zenek L. Komentuję IP: 80.51.186.* 14.01.06, 09:55
              Komentuję, bo już dość mam medialnej promocji szmiry i tandety jaką jest humor
              MUMIO.
              • Gość: michaelandro Re: Komentuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 10:04
                No tak, okazuje sie że wyznacznikiem ilorazu inteligencji jest "rozumienie"
                żartu kabaretu Mumio bądź nie. A na dodatek jeśli nie lubie kopytkowców to
                pewnie nosze moherowy beret i uwielbiam głos ojca dyrektora. Popadacie w jakąś
                chorą paranoję. Tańczycie jak wam media zagrają... ech.... co się dzieje w tym
                kraju :(
                • Gość: Zenek L. Brawo! Nareszcie ktoś z poczuciem humoru! IP: 80.51.186.* 14.01.06, 10:13
                  W skeczach Mumio nie ma nic do rozumienia - to czysta głupota!
                  • kuratorr Re: Brawo! Nareszcie ktoś z poczuciem humoru! 14.01.06, 12:06
                    skoro tak mowisz to na pewno tak jest.
                    co do rozumienia - to nie kwestia inteligencji, raczej pewnego specyficznego
                    podejscia (choc, moze przypadkowo, wszyscy znajomi, ktorzy zachwycaja sie Mumio
                    reprezentuja dosyc wysoki iloraz) a to o moherowych beretach i ojcu to raczej
                    twoja obsesja - ja cie nie bede tak nazywal bo i po co.
                    • Gość: Zenek L. Komentarz bez komentarza IP: 80.51.186.* 14.01.06, 13:22
                      Nno... nno... kopytko... i po co tyle komentarzy? nno... nnnnnoo... nie
                      wiadomo... ach tak! - Nno tak właśnie! ... że co? ach! tak, do wycięcia! Do
                      przyklejenia! Na pralce!!
                      • lavojtek Re: Komentarz bez komentarza 14.01.06, 13:24
                        O widac ze jedynym kryterium zastosowanym przez ciebie do oceny kabaretu Mumio
                        jest znajomosc reklam. Ehhhh! Szkoda gadac Zenku "tryskajacy humorem".
                        • Gość: Zenek L. Strata czasu! IP: 80.51.186.* 14.01.06, 13:50
                          Niestety, miałem wątpliwą przyjemność obejrzeć i inne "produkcje" MUMIO.
                          Pozostaję przy swoim zdaniu.
                          A teraz lecę do Savoy Theatre na "The Rat Pack Show" - to jest coś dla ludzi,
                          którzy wiedzą o co chodzi.

Pozdrawiam gorąco wszystkich fanów MUMIO!!! Nnno, nnno, nnno!!
                          ;-)
                          • kuratorr Re: Strata czasu! 14.01.06, 14:11
                            w takim razie ja pozostane przy swoim
                            jesli pozwolisz...
                          • lavojtek Re: Strata czasu! 14.01.06, 15:47
                            Gość portalu: Zenek L. napisał(a):

> A teraz lecę do Savoy Theatre na "The Rat Pack Show" - to jest coś dla ludzi,
                            > którzy wiedzą o co chodzi.

Bleeee! Kolesie, ktorzy odgrzewaja "hity" trojki zapijaczonych "artystow". Tez
                            mi sztuka. Zwykle chalturnicwo dla prostej i niewymagajacej gawiedzi! Taki
                            wybor w calym Londynie a ty akurat na takie badziewie :)
                    • Gość: nah Re: Brawo! Nareszcie ktoś z poczuciem humoru????? IP: *.server.ntli.net 14.01.06, 18:08
                      jakiego humoru??>>??>
                      chyba naprawde nie wiesz na czym polega dobry absurdalny humor.......
                  • lavojtek Re: Brawo! Nareszcie ktoś z poczuciem humoru! 14.01.06, 13:19
                    Drogi Zenku L. Z twoich wypowiedzi wynika iz wcale nie jestes taki pogodny i
                    tryskajacy humorem. Jestes nerwowy, klotliwy, arogancki i latwo cie wyprowadzic
                    z rownowagi co swiadczy o twojej niskiej samoocenie i frustracji. Ze nie lubisz
                    Mumio twoja sprawa. Pewnie nie rozumiesz o co chodzi. Za wysoka poprzeczka
                    intelektualna. Polecam OTTO. Akurta na twoim poziomie :)
              • Gość: Radek To straszne, może chociaż po jadą do Torunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 14:45
                po akceptację?
                • selecte Re: To straszne, może chociaż po jadą do Torunia 14.01.06, 22:52
                  akceptujesz się w toruniu?
                  • selecte Re: To straszne, może chociaż po jadą do Torunia 14.01.06, 22:53
                    kąpiesz się w wannie? przeziębiasz w lutym?
    • Gość: :) ALE PRZECIEŻ TO TYLKO CELULOIDOWA TAŚMA :) IP: *.system.szczecin.pl 14.01.06, 14:10
      uwielbiam się śmiać, tak samo jak z kabaretu starszych panów, olgi lipińskiej
      czy nawet dańca jeśli ma dobre skecze

ale zgadzam się, że mumio nie jest dla wszystkich, reprezentują duży poziom
      abstrakcji, może nie jest tak że trzeba byc yntelygentem zeby to lubić, ale
      trzeba miec dużą wyobraźnię ;) dla prostych ludzi są proste kawały, nie
      wiedzą, dlaczego Niuniuni szukał z księciem pieniążka pod forsycją

MAM NADZIEJĘ ŻE REŻYSER SIĘ NIE PRZEJMUJE, bo przecież.... jest dorosły ;)
    • Gość: nah kopytko-srytko.... IP: *.server.ntli.net 14.01.06, 18:07
      są słabi wręcz beznadziejni."a jezeli sie to moze komus podobac to chyba nigdy nie kochal swojej matki...."
      mumio-srumio
      jezeli komus podobaja sie reklamy plusa,,,,
      to szczerze wspolczuję
      • marcin120 Re: kopytko-srytko.... 14.01.06, 18:59
        Przeczytalem wszystkie posty i dochodze do wniosku ze was ludzie w wiekszosci
        pogielo. Robicie lepszy kanaret niz mumio i cala reszta kabaretow razem wzieta.
        Co wy macie za problemy a to za malo inteligentne a to glupie a to bez sensu.
        Tak jakby do was jescze nie dotarlo ze zycie jest bez sensu i nalezy tak w nim
        postepowac zeby przynajmniej mniexc z niego radoche. A czy to bedzie MUMIO,
        Daniec czy co innego jest sprawa drugorzedna. Jeszcze do was nie dotarlo ze
        kazdy lubi to co chce lubic? Przestancie pluc na siebie a zacznijcie sie
        szanowac.
        • Gość: mk po,pierwsze Mumio to nie kabaret tylko teatr IP: *.devs.futuro.pl 14.01.06, 23:00
          od tego trzeba zaczac.Przeczytac cos, obejrzec a potem pisac. (Mumio to geniusze
          i tyle)
        • Gość: y.y Re: kopytko-srytko.... IP: 213.172.172.* 16.01.06, 10:49
          marcin120 napisał:

> Przeczytalem wszystkie posty i dochodze do wniosku ze was ludzie w wiekszosci
          > pogielo. Robicie lepszy kanaret niz mumio i cala reszta kabaretow razem
          wzieta.
          >
          > Co wy macie za problemy a to za malo inteligentne a to glupie a to bez sensu.
          > Tak jakby do was jescze nie dotarlo ze zycie jest bez sensu i nalezy tak w
          nim
          > postepowac zeby przynajmniej mniexc z niego radoche. A czy to bedzie MUMIO,
          > Daniec czy co innego jest sprawa drugorzedna. Jeszcze do was nie dotarlo ze
          > kazdy lubi to co chce lubic? Przestancie pluc na siebie a zacznijcie sie
          > szanowac.

"Nie wiedziałem, że na świecie jest tylku idiotów zanim nie odkryłem
          Internetu" - Stanisław Lem

:)
    • israel Re: Mumio testuje swój film 14.01.06, 22:46
      podobno niezly!
    • Gość: bAcA Re: Mumio testuje swój film IP: *.ramtel.pl 15.01.06, 11:26
      To jedno zdanie, którym autor artykułu opisał fabułę filmu przywodzi mi na myśl
      "Pół serio". Czyżby panowie z Mumio" zrobili plagiat tego świetnego filmu?
      Czekam na premiere, żeby się o tym przekonać.
    • Gość: eljot Re: Mumio testuje swój film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 21:13
      Bardzo lubię Ich specyficzny humor. Czekam na film!
      • Gość: Giselo, moja Gisel Re: Mumio testuje swój film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 00:52
        ludzie - był początek, był też i środek (do czego, to się okaże...), ale musi
        być też koniec tych waszych narzekań, poczekajcie na ostateczny montaż, warto -
        tak czy inaczej film jest inspirą:) amigos....
        • Gość: qetu Re: Mumio testuje swój film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 09:02
          Zenek L. to jeden z Mumiowców...łech łech łech, aleście się dali nabrać łech
          łech :))))))))))
          • Gość: M Re: Mumio testuje swój film IP: *.local.pl / *.pl 20.01.06, 19:20
            psy szczekają a karawana idzie dalej, nie ma sensu dialog z przypadkowym
            idiotą,lepiej w milczeniu współczuć autorom kilku postów,ja widziałem juz film,
            wstepna forma, bez ostatecznego dźwięku , muzyki i innych efektów, na pewno nie
            bedzie to gniot, prawie na pewno dobry film,bez watpienia sztuka oryginalna ,
            autorska, jak prawie wszystko co MUMIO do tej pory zrobiło,na pewno nie ma tam
            smiechu na siłę,jeżeli to wstępna wersja to mozliwe że ostatecznie bredzą tu
            niektórzy o odważnym, bezkompromisowym dziele, psy prosze uciszyc....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka