Gość: <<rita>> IP: *.net.novis.pt 15.01.06, 13:01 hej, czy znacie jakies strony z ktorych mozna szybciutko pobrac filmowe trailery? ps. mam QT, nie chce instalowac itunes Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: <<rita>> Re: trailery do pobrania IP: *.net.novis.pt 15.01.06, 18:28 napisalam "szybciutko" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: trailery do pobrania 15.01.06, 18:32 film.onet.pl/zwiastuny.html I jesli ta szybkośc jest niewystarczająca, wywal ten stary modem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <<rita>> Re: trailery do pobrania IP: *.net.novis.pt 15.01.06, 23:06 modem mam nowy a 16Mb/s i tak mnie nie ratuje bo to filmweb ma tak slabiutkie serwery. 20megowy *.mov z apple leci kilka sekund, a 10megowy z filmwebu pol godziny... (wiekszosc trailerow ktore mnie intersuja sa z filmow z ost. 4 lat i na jabluszku juz ich nie ma. coz, sprobuje z onetu. Odpowiedz Link Zgłoś
klee Prosze nie robić antyreklamy! 16.01.06, 00:20 Nie, no tak, źle nie jest, najwyżej godzinę. Prędkość transmisji waha się od 5 do 50 kb/sek. Zresztą, co to za różnica, z jakś prędkością odbywa się ściąganie. Zwiastuny mogą się ściągać, a Ty możesz robić swoje. Ważne, że strony na FW ładują się błyskawicznie. Poza tym, jak mówiłem, większość linków prowadzi do szybszych, zewnętrznych serwerów. Widocznie dokonałaś pechowej selekcji tych zwiastunów. ;-) No i baza FW jest bogtsza od Onetu. Znajdziesz tam więcej zwiastunów, a poza zwiastunami też fragmenty filmów, reprotaże z planu filmowego i krótkie dokumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
klee różne przepustowości - różne prędkości 15.01.06, 19:06 Tylko nieliczne zwiastuny, które można znaleźć na FW, zamieszczone są na serwerach tego serwisu, które rzeczywiście mają bardzo małą przepustowość. Wiele (większość chyba) linków prowadzi do zewnętrznych serwerów różnych wortali. Na przykład zwistuny z Appele'a ściągają mi się zazwyczaj z prędkością bliską 2 MB/sek, czyli w ciągu kilku lub kilkunastu sekund. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <<rita>> Re: różne przepustowości - różne prędkości IP: *.net.novis.pt 15.01.06, 23:34 hej sebastian, ciekawa strona :) piesni z drugiego pietra mowisz? ja sie wlasnie do wiarolomnych zabieram. na razie odswiezam wspomnienia, a potem zaczne nadrabiac kinowe zaleglosci ostatnich prawie 3 lat (zylam poza cywilizacja). czy bylbys tak mily i polecil mi kilka perelek do konieczniego obejrzenia z okresu o ktorym wspomnialam? najchetniej europejskich. dziekuje. rita Odpowiedz Link Zgłoś
klee Możesz zajrzeć 16.01.06, 00:24 tutaj: www.filmweb.pl/Filmy,2004,-,Top,40,temat,Topic,id=249597 i tutaj: www.filmweb.pl/Filmy,2005,-,Top,40,temat,Topic,id=284092 i wiele powinno Ci się rozjaśnić. :-) A jak mnie jakiś tytuł wpadnie na myśl, dopiszę. Dzięki za miłe słowa, no i witaj z powrotem! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś