Gość: Ani@ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 22:23 Warto iśc na niego?CZy jest w stylu CLOSER? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piksel Re: WYKOLEJONY?WARTO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 19:07 W stylu Closer? Bueheheehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aero Re: WYKOLEJONY?WARTO? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 10.02.06, 04:07 Closer z Wykolejonym ma tyle mniej wiecej wspolnego co Cube z Wladca Pierscieni ;) Derailed jest niezly nawet. Ciekawa intryga. Dobre zakonczenie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
klee To już prędzej "Dług" 10.02.06, 05:43 Rzeczywiście, po obejrzeniu zwiastuna można by pomyśleć, że będzie jakoś tam korespondował z "Bliżej". Ale to zmyłka, jak już napisano. Ja takich filmów nie oglądam. Ten obejrzałem, bo musiałem. ;-) Bez sensu trochę to było. Te dwie godziny o tyle jedynie nie były stracone, że sformułowałem w czasie seansu pewne prawo filmowe. Brzmi ono następująco: im częściej zwykli ludzie używają w filmie broni palnej, tym gorszy film. ;-) Jeśli podobało Ci się "Bliżej", powinien Ci się też spodobać ten film. Bo to to samo amerykańskie kino z tej samej półki, tylko hisotria istotnie zupełnie inna. Odpowiedz Link Zgłoś