Gość: krytyk powinno byc raczej IP: *.hsd1.wa.comcast.net 24.02.06, 07:27 glebia odbytu, tak powinien nazywac sie artykul. film jest naprawde doskonaly, a to ze wzgledu na interesujacy sposob opowiadania, nie ze wzgledu na temat, widzec dwoch facetow walacych sie w odbyt jest niesmaczne, jednak fim jest dokonaly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: powinno byc raczej IP: *.ventca.adelphia.net 24.02.06, 07:42 film jest o pieknej milosci , o wiele lepszej choc tragicznej niz dziesiatk milionow chrzescijanskich i nechrzescijanskich heteroseksualnych malzenstw na swiecie, jaby nie byli sakramaent malzenski jes pewna umowa, natomiast milosc nie jes umowa, jest darem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogalfa Świetna, subtelna recenzja IP: *.bchsia.telus.net 24.02.06, 07:49 a niektóre komentarze jak się można było spodziewać. Właściwie to szkoda takich ludzi, którzy nie potrafią się otworzyć. Taka to małość, małoduszność, która szuka wyższości w potępieniu. Biedne ludziki. Odpowiedz Link Zgłoś
vitmik Re: Świetna, subtelna recenzja 24.02.06, 07:57 to ze tu lubisz otwierac swoj zadek nie znaczy ze wszyscy dookola musza i lubia to robic Odpowiedz Link Zgłoś
vitmik faceci i dotyk 24.02.06, 07:56 nie lubie jak mnie jakis facet dotyka. mowie mu wtedy "bierz q..rwa tą rękę bo ci zayebie" normalny odruch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dragon Re: faceci i dotyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:03 jeśli widzielićie jakieś wcześniejsze filmy z Jake Gyllenhaalem, to naprawdę dla samego faktu że gra rewelacyjne role trzeba by pójść na ten film ;) I nominacje do Oskara tez się z lasu nie biorą... Ja idę, jak najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
pavlikmedvid Re: faceci i dotyk 24.02.06, 11:49 vitmik napisał: > nie lubie jak mnie jakis facet dotyka. mowie mu wtedy "bierz q..rwa tą rękę bo > ci zayebie" > normalny odruch -------------------------------------- Synek, to nawet z kolegami sie nie witasz??? Na pewno musisz miec jakies problemy ze soba, kompleks penis-kondom-odbyt... Nie radzisz sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
vitmik Re: faceci i dotyk 24.02.06, 17:59 z toba bym sobie zawsze poradzil, wiesz mi a problem z toba jest taki ze to ty masz problemy z okresleniem wlasnej seksualnosci a nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omnipotentny Re: faceci i dotyk IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 24.02.06, 22:01 > nie lubie jak mnie jakis facet dotyka. mowie mu wtedy "bierz q..rwa tą rękę bo > ci zayebie" normalny odruch Hmm, raczej nienormalny. Może to dlatego lejesz po nogach jak dotknie cie jakas laska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej Re: powinno byc raczej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.06, 12:22 A jak facet uprawia z kobieta seks analny to jest smaczniejsze? Ilu heteroseksualistow (obu plci) uwielbia seks analany, spojrz w badania. Dla mnie ohyda, ale mi nic do tego. Ja tam wole ze swoim Misiem, ha ha ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Pułapka Brokeback Mountain IP: 195.116.249.* 24.02.06, 08:03 A mam zamiara iśc na ten film nawet ze swojego życia uważam, że nic nie jat tak proste i oczywiste jak sie nam wydaje. Obawiam sie jednego, ze będę ryczał jak bóbr i momo że nie jestem gejem. Jestem po prostu człowiekiem, który sie w jakimś stopniu utożsamia z bohaterami. Może choć w kinie gdy zgasną światła będę mógł ściągnąć maskę "szczura", który musi sie ścigać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyk walenie w odbyt to nie milosc IP: *.hsd1.wa.comcast.net 24.02.06, 08:10 ten film jest o milosci, to fakt, tylko po co oni musza sie walic w odbyt? to nienaturanle, natura stworzyla jelito grube do wydalanie strawionych resztek pokarmu nie do wkladania kutasa, szczegolnie facet facetowi. film jest o milosci, i faceci maga sie kochac tylko dlaczego nie platonicznie? milosc to uczucie nie wkladanie kutasa do dupy. super film, jednak nie rozumie tego wkladania w odbyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: walenie w odbyt to nie milosc IP: 195.116.249.* 24.02.06, 08:19 Trochę wulgarnie podchodzisz do sprawy. Miłość, sex..? Niektórzy to wszystko łączą i niekoniecznie miłość-sex polega na sotsunku "odbytniczym". Widzę, ze nie masz kobiety i nie próbowałeś różnych "odmian" sexu. Widocznie nie miałeś nigdy przyjaciela, którego kochałeś moze być platonicznie, ale czy nigdy nie chciałeś sie do niego przytulić gdy było Ci źle. Dal mnie to takie naturalne człowieku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny Tekst ordynarny i chamski, nic nie wnosi do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:15 dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubleep A jak kobieta bierze 'czlonka do buzi'.. 24.02.06, 09:32 .. to jest normalne? Przeciez usta nie zostaly do tego stworzone, tylko pochwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: A jak kobieta bierze 'czlonka do buzi'.. IP: 195.116.249.* 24.02.06, 09:43 oczywista a jak facet jest wysportowany i też sobie bierze kobieta sobie liże jak to nazwać? Nie ma homo, bi, hetro jest miłość. "Będziecie sądzeni z miłości" Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika wloz bedziesz wiedzial jak smakuje, inaczej jestes 24.02.06, 10:48 tylko teoretykiem. A to samo z kobitka? To dobrze, czy zle? Spora czesc par mieszanych robi to regularnie. Co o tym sadzic? I czy PiS ma na to lekarstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
pussy-control ten pierwszy podobny do Radosława Pardy z MW... 24.02.06, 08:04 prowokacja????? Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Pułapka Brokeback Mountain 24.02.06, 08:08 Byle by tylko "prawdziwi katolicy" dali sobie luz z protestami... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Pułapka Brokeback Mountain 24.02.06, 08:11 Gdyby zamiast jednego z panow w roli bohatera postawiono pania - film zostal by zaliczony do dosc przecietnych melodramatow, a tak staje sie wielkim wydarzeniem na skale swiatowa. He, he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Pułapka... 24.02.06, 08:12 Dziękuję Sobolewskiemu za aż takie rozpisanie. Byłem. I refleksję podobną noszę w sobie cały czas...- Odpowiedz Link Zgłoś
mangos1 Re: a czy będzie film o miłości kazirodczej??????? 24.02.06, 08:22 a czy będzie także film o cudownej miłosci kazirodczej , czyli np. o miłości i seksie brata i siostry, a może lepiej połączonej miłości homoseksualnej i kazirodczej, np. cudowna miłość brata do brata i wzajemna kopulacja? musimy być otawrci na nowe trendy i tolerancyjni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja bedzie, milosc miedzy PiS, LPR i SO, taki trojkat IP: *.nsw.bigpond.net.au 24.02.06, 10:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja i kto kogo wyr...a IP: *.nsw.bigpond.net.au 24.02.06, 11:04 scena 1 - brat J na ramionach brata L caluje namietnie Romana w usta, w tym samym czasie dolny brat jest zajety czym innym. Sojacy z boku Endrju domaga sie 'wszystkim po rowno", "bo rozleje po torach". Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 co słonko widziało? 24.02.06, 08:24 widziałem zapowiedzi tego filmu. wiało nudą. Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Może ktoś nakręci film o gejach-nazistach 24.02.06, 08:30 Homoseksualistami i biseksualistami byli m.in.: Hitler i jego szofer, Hess, Frank, szef hitlerjugend czy wszyscy dowódcy SA zamordowani w czasi "nocy długich noży" (to jest materiał na film o śmierci męczeńskiej). Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: Juz daaawno nakrecili. Nudny jestes. 24.02.06, 11:58 Co nakręcili? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubleep Zapomniales, co sam napisales? 24.02.06, 14:21 Dwa tygodnie temu ogladalem film na Channel4 o dowodztwie SA zamordowanym w czasie 'nocy dlugich nozy'. Scenki homoseksualne, a na koniec (jak sugerujesz) probowano zrobic z nich meczennikow. Jasny odnosnik do Hitlera i jego biseksualizmu tez byl. Ile takich filmow chcesz? Ten jeden byl dosc nudny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roody Re: Podobno Miś Uszatek był gejem, Papa Smerf też IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.06, 10:04 Oczywiście masz na to jakieś dowody? Czy piszesz, tak po prostu żeby pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: Podobno Miś Uszatek był gejem, Papa Smerf też 24.02.06, 10:55 Np. Hitler był, zanim objął władzę, zarejestrowany w kartotekach jako homoseksualista (miał przynajmniej 3 partnerów), podejrzewano go o kontakty seksualne z Hessem, który podczas pobytu w więzieniu zyskał ksywkę "Czarna Emma". Przywódcy SA tak obnosili się ze swoim homoseksualizmem, że stało się to uciążliwe dla NSDAP (wyborcy wtedy byli mniej "tolerancyjni"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: li-mu-bai Re: Podobno Miś Uszatek był gejem, Papa Smerf też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 12:09 Czarna Emma to jest u ciebie w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ib Re: Pułapka Brokeback Mountain IP: 213.77.43.* 24.02.06, 08:48 Jak dzieje Tristana i Izoldy? Chyba Tristana i Izolda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choroba ODBYT NIE JEST ORGANEM PLCIOWYM!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 08:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny Być może, ale pięknie wygląda w pełnym słońcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca I ty te wszystkie techniki wypróbowałeś na sobie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 10:01 Kozak z ciebie, postępowiec. A czy brałeś do ustów swoich fujarę wyjętą prosto z odbytu? Zdradź nam, laikom jakie to uczucie organoleptyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubleep Na to nie wpadlem. Pozostawiam.. 24.02.06, 10:02 .. realizacje pomyslodawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Taki przekonywujący jesteś... myślałem, że ty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 10:05 jak nikt inny walkę o prawa do grzebania w odbycie przekuwasz w czyn. Nie jesteś w takim razie autentyczny, ty jesteś farbowany lisek. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubleep Kobieta nie mialaby.. 24.02.06, 10:10 .. z ciebie zadnego pozytku, bo ani reki nie mozna uzyc, ani ust. Ale czy ty juz spales z kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Kompleks masz człowieku? Moczysz się gdy twoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 10:13 dłoń wystukuje na klawiaturze urocze słowo "kobieta"? Wam, pedałom ciężko pojąć jest, że istnieje lepsza natura niż zdegenerowana "gay pride", ale to fakt, a jak mawia stare przysłowie angielskie dla inteligentnych ludzi - z faktami się nie dykutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubleep 'Nam' pedalom? Co ty bredzisz?? 24.02.06, 10:19 Nie jestem zadnym pedalem, czlowieku. Tylko normalnym, zdrowym na umysle czlowiekem. Odpowiedz Link Zgłoś
the_real_kris Protestuje 24.02.06, 11:40 pedaly to tez 'normalni', zdrowi na umysle ludzie. Tylko organy plciowe im sie myla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej Re: 'Nam' pedalom? Co ty bredzisz?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.06, 12:28 Ja tez jestem normalnym, zdrowym na umysle czlowiekiem. Obawiam się, że mądrzejszym i lepiej wykształconym od połowy tego ciemniactwa spod znaku kaczora, ktore sie tu raczy wypowiadac. Trzeba wiecej seksu uprawiac, a mniej sie mądrzyć, wszystkim to wyjdzie na dobre. Polakom-Katolikom takze. Zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Re: I ty te wszystkie techniki wypróbowałeś na so IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 19:58 Człowieku, masz chyba jakąś obsesję seksualną. Słyszysz/widzisz słowo "miłość" i od razu migają Ci przed oczami narządy płciowe i obrazy kopulacji. Czy jak jakaś twoja znajoma powie Ci, że się zakochała, też będziesz wyobrażał sobie, jak będzie wyglądał jej seks, z której strony, jaką częścią ciała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Brokeback Mountain IP: *.net / *.crowley.pl 24.02.06, 08:55 po prostu świetny film, sympatia, czy antypatia do gejów nie ma żadnego znaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny WIERZĘ w sukces tego wybitnego filmu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:06 Ukazana historia jest głeboko prawdziwa i wzruszajaca zarazem. Film porusza i zmusza do zastanowienia się nad swoją seksualnością. Oglądając ten wspaniały film doznawałem silnego wzrusznenia emocjonalnego. Ta historia samotnych, szukających mocnych więzi emocjonalnych dwóch prawdziwych mężczyzn jest jakby moją opowieścią. Podobne perypetie, podobne huśtawki duchowe. Gorąco polecam ten naprawdę wzruszający film. Odpowiedz Link Zgłoś
mangos1 a czy będzie także film o cudownej miłosci kazirod 24.02.06, 09:09 a czy będzie także film o cudownej miłosci kazirodczej , czyli np. o miłości i seksie brata i siostry, a może lepiej połączonej miłości homoseksualnej i kazirodczej, np. cudowna miłość brata do brata i wzajemna kopulacja? musimy być otawrci na nowe trendy i tolerancyjni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny Jak się znajdzie odważny reżyser. Czas zerwać z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:10 debilnymi przesądami Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubleep To jest klasyczny dramat grecki, palancie. 24.02.06, 09:40 Nie uczyli w szkole o Edypie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyp Klasycznie to ja rżnąłem Sofoklesa, a było co... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej Re: a czy będzie także film o cudownej miłosci ka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.06, 12:18 Sluchaj, jak masz klopoty ze wzodem i musisz sie tu wyzywac w prymitywny sposob na innych ludziach, to idz dolekarza seksuologa, a ode mnie... spieprzaj dziadu!!! HA HA HA!~Dzisiaj sie znowu bzykne z moim Misiem, bedzie cacy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik_ruski Re: katolik_polski IP: 153.98.68.* 24.02.06, 09:07 Jesli nie widziales film to spieprzaj dziadu z forum. wszedzie jestes i pier---lis jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny Bo to katolik, czyli czarnosecinnik i faszysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homofob Głębia dramatu płytkiego odbytu IP: 80.48.240.* 24.02.06, 09:10 Piękny mit: gó.. zawinęło się w papierek i udaje, że cukierek Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 ja na to na pewno nie pójdę i zbojkotuję kino 24.02.06, 09:10 które to pokaże. Jako normalny (tak jest!) nie mogę już nawet powiedzieć, ze jestem normalny i muszę mówić "heteroseksualny", bo inaczej będę ciągany po sądach. Za to tych odbiegających od normy (pardon, „zaburzonych”) nie mogę określać klasyczną definicją "homoseksualny", bo też będę ciągany po sądach. W pracy (jako wiekszości!) też grozi mi dyskryminacja. Przykład: jeśli pójdę do szefa i powiem, że ktoś do mnie powiedział "ty heteroseksualisto" to spotkam się zapewne ze wzruszeniem ramion ale jeśli ktoś pójdzie ze skargą, że został (zgodnie z prawdą) nazwany homoseksualistą to oczywiście mnie pociagną za odpowiedzialność, bo "dyskryminuje mniejszość". W szkole, nauczyciel, który też powinien wychowywać i b y ć w z o r e m i autorytetem dla młodzieży może smiało powiedzieć do dzieciaków: "jestem gejem i tak jest dobrze". A rodzice muszą się grzecznie uśmiechać i potakiwać: "tak jest panie geju". No i oczywiście jeśli para gejowska zechce sobie wziąść na wychowanie parę małych chłopaczków w ramach adopcji, to mogą im codziennie demonstrować rodzinne „wzory” rodzicielskiej miłości między tatusiem... a tatusiem. Gdzie są granice tolerancji? A jeśli ktoś jutro powie, ze się zakochał w kozie i chce z nią wziąść ślub? Dziś to brzmi jeszcze jak absurd ale ludzka fantazja nie zna granic - te muszą jednak istnieć w praktyce i prawie. Naistotniejsze jest pytanie o granice prawne. Moje zdanie jest proste: w zakresie prywatnym niech sobie geje robią co chcą ale uważam, że model rodziny opartej o małżeństwo kobiety i meżczyzny jest najlepszy i taki popieram. Natomiast co do zwiazków homoseksualnych to jestem za możliwoscią ich rejestrowania jako związek partnerski właśnie a nie jako małżeństwo. W szczególności adopcja powinna być homoseksualistom zakazana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: ja na to na pewno nie pójdę i zbojkotuję kino IP: 10.10.63.* 24.02.06, 09:18 POPIERAM !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mangos1 Re: film o związkach kazirodczych=sukces finansowy 24.02.06, 09:20 film o związku małżenskim brata z bratem , którzy są homoseksualistami a zarazem w związku kazirodczym bedzie miał największą oglądalność!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judasz Re: film o związkach kazirodczych=sukces finansow IP: 80.51.232.* 24.02.06, 09:23 a mnie sie marzy film o namietnym seksie jezusa z judaszem, taki zmyslowy, intensywny, zawsze wydawaly mi sie podejrzane pocalunki tzw pana ze swoimi "uczniami"...ciekawe czy byly to pocalunki z jezyczkiem? buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
jacekmw znów ten sam post - tym razem przeczytaj odpowiedź 24.02.06, 13:03 > W pracy (jako wiekszości!) też grozi mi dyskryminacja. > Przykład: jeśli pójdę do szefa i powiem, że > ktoś do mnie powiedział "ty heteroseksualisto" > to spotkam się zapewne ze wzruszeniem ramion > ale jeśli ktoś pójdzie ze skargą, że został Czy ciebie zwracają się per heteroseksualny ? A ty pewnie witasz znajomych "cześc heretoroseksualna keoleżanko" na codzień. Jeśli tak to faktycznie masz problem ... > W szkole, nauczyciel, który też powinien wychowywać > i b y ć w z o r e m i autorytetem dla młodzieży może smiało powiedzieć > do dzieciaków: "jestem gejem i tak jest dobrze". Tak może. Choć ze względu na powszechne chamstwo w Polsce (o nieodłączne odbytowe argumenty) powinienbył się raczej wstrzymać z tego typu wyznaniami w szkołach przedmaturalnych. > No i oczywiście jeśli para gejowska zechce sobie wziąść > na wychowanie parę małych chłopaczków w ramach > adopcji, to mogą im codziennie demonstrować rodzinne ?wzory? > rodzicielskiej miłości między tatusiem... a tatusiem. Taaak, a heteroseksualni ojcowie nie mogą się wręcz doczekać córek żeby je gwałcić jak tylko to będzie możliwe. Lesbijki oczywiście adoptują tylko dziewczynki z tego samego powodu. Czy jesteś taki ograniczony, czy tylko udajesz ? > Gdzie są granice tolerancji? A jeśli ktoś jutro powie, > ze się zakochał w kozie i chce z nią wziąść ślub? > Dziś to brzmi jeszcze jak absurd ale ludzka fantazja nie > zna granic - te muszą jednak istnieć w praktyce i prawie. Kolejny przejaw twojej głupoty, albo ... czym jest właściwie dla ciebie małżeństwo ? > Natomiast co do zwiazków homoseksualnych > to jestem za możliwoscią ich rejestrowania > jako związek partnerski właśnie a nie jako > małżeństwo. > Niesamowite - tu się zgadzamy. Oczywiście diabeł tkwi w szczegółach. Patrz poniżej. > W szczególności adopcja powinna być > homoseksualistom zakazana. To się nie zgadzamy. Idealnie by było, aby każda rodzina to był ojciec, matka i dzieci. Ale tak nie jest. Zwiazek homoseksualny jest znacznie lepszy niż 'rodzina' alkoholika/alkoholiczki, czy bezrobotna matka z dochodzącymi 'tatusiami'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazz Re: Pułapka Brokeback Mountain IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:23 Kochamy GW za jej upodobanie do wywrotowców, kapusiów, pedałów i lesbijek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judasz a film o jezusie pedale i jego zwiazku z judaszem? IP: 80.51.232.* 24.02.06, 09:25 tak przeciez tez mogloby byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ingrid Re: a film o jezusie pedale i jego zwiazku z juda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:32 A ja czekam na film o papieżu posuwającym kleryków w Castel Gandolfo. Odpowiedz Link Zgłoś
dccircle Re: a film o jezusie pedale i jego zwiazku z juda 24.02.06, 10:02 Gość portalu: ingrid napisał(a): > A ja czekam na film o papieżu posuwającym kleryków w Castel Gandolfo. Paetz w roli głównej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kundun Sex oralny w wykonaniu michnika i smolara - to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:44 się marzy każdemu postępowcowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca To zbyt radykalne, choć obydwaj mają rysy klasy- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 10:09 czne, greckie wręcz, nie wydaje mi się aby ich "akrobacje" mogły przyciągnąć tłumy do kin. Bardziej kameralnie to tak, w jakimś kręgu wtajemniczonych... spektakl dla wybranych. To rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej Re: Pułapka Brokeback Mountain IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.06, 12:04 Kochamy GW i demokratyczne media, takze za to, ze ludzie zalęknieni, pozbawieni codeziennego seksu, ludzie o ciasnych poglądach na świat mają prawo, także na tym forum, zabierac glos. A jak moj facet wroci z pracy to znowu pobaraszkujemy, ha ha ha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja 9 rano, rodacy juz przyszli do pracy IP: 131.112.64.* 24.02.06, 09:24 i mozna sie zaczac wstydzic, ze sie urodzilo w tym kraju, gratuluje kultury forumowiczowi . Odpowiedz Link Zgłoś
xxx82xxx Domagam się filmu o miłości do zwierzątek!!!!!!!!! 24.02.06, 09:29 Domagam się filmu o miłości do zwierzątek, a także filmów o "miłości" pedofilów, nekrofilów i in. Jak szaleć, to szaleć. Dlaczego ma się dyskryminować innych? Odpowiedz Link Zgłoś
mangos1 Re: Domagam się filmu o miłości do zwierzątek!!!! 24.02.06, 09:33 czyli np. cowboy żeni się , ma dzieci ale zawsze co miesiąc jedzie w góry spotkać się z krową, aby uprawiać namiętny sex.Krowa ma się dobrze , on kocha krowe, piękne krajobrazy, itp. Wszystko "normalne" tak jak homoseksualizm... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubleep Ok. 10% meskiej populacji.. 24.02.06, 09:37 .. na poludniu US ma doswiadczenia wspolzycia za zwierzetami. W Polsce po prostu nikt takich badan nie robi i nie wiemy nic o namietnosciach polskich chlopcow ze wsi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja zaraz zaraz, czy KK nie mowi o milosci do owieczek IP: *.nsw.bigpond.net.au 24.02.06, 10:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FELIX Re: zaraz zaraz, czy KK nie mowi o milosci do owi IP: 87.246.199.* 24.02.06, 11:51 Mówi, ale kto powiedział, że KK jest "postępowy". KK w obecnym kształcie dyskryminuje tych, co "kochają" owieczki. Jeszcze kilkanaście lat temu, tak jak dziś owieczki dyskryminowano gejów i lesbijki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktokolwiek jestes postepowy ale niekumaty. mial byc zart IP: *.nsw.bigpond.net.au 24.02.06, 14:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FELIX Re: jestes postepowy ale niekumaty. mial byc zart IP: 87.246.199.* 24.02.06, 16:23 Ależ oczywiście wiem, że to żart, niestety nie rozumiesz mojej ironii Odpowiedz Link Zgłoś
xxx82xxx Re: Domagam się filmu o miłości do zwierzątek!!!! 24.02.06, 09:43 Widzę, że masz talent. Już jestem ciekaw jak to będzie wyglądało na dużym ekranie. Powinieś rozszerzyć to i owo i wysłaćjak najszybciej, powtarzam jak najszybciej text do Anga Lee. Może zdąży na następne oskary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinio Re: Domagam się filmu o miłości do zwierzątek!!!! IP: *.cor.eu.int 24.02.06, 09:58 Bardzo słusznie! Jest przecież tyle różnych "filii" do zagospodarowania w filmie. Reżyserzy do dzieła! Tematów nie zabraknie. Róbcie filmy o nekrofilii, koprofilii itd. Sława i pieniądze czekają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Domagam się filmu o miłości do zwierzątek!!!! IP: *.core.rbnet.no 24.02.06, 13:58 Ty to jestes perwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Pułapka Brokeback Mountain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:37 Byłam na tym filmie. Jest świetny. Powinnien go obejrzeć kazdy, kto nie lubi "innych", brzydzi się nimi, odmawia im prawa do istnienia. Ja już wiem, że oni tez mają prawo kochać na swój sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przewidujący Re: Pułapka Brokeback Mountain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:40 Za propagowanie tresci sprzecznych z nauką Ojca Dyrektora zamkną GW tak jak ND!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Pułapka Brokeback Mountain IP: *.iam.pl 24.02.06, 09:44 film wspaniały, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Luke Brokeback Mountain - recencja po obejrzeniu IP: *.msz.gov.pl 24.02.06, 09:46 Film mnie rozczarowal i to zdecydowanie. Od razu na wstepie wyjasniam ze: 1.Nie jestem zwolennnikiem ojca dyrektora R. 2.Nie jestem gejem ale mi nie przeszkadzaja w zaden sposob Jestem kinomanem ktory odwiedza regularnie festiwal w Cieszynie i Kazimierzu i lubi kino i filmy. Film jest przede wszystkim za dlugi - multum czasu w filmie zajmuja zblizenia widokow gor, zblizenia pojazdow, miast...Gdyby to jeszcze sluzylo budowie nastroju w filmie to bym zrozumial - ale nie sluzy niczemu. Ten film calkowicie daloby sie ogladac na video z wlaczonym odtwarzaniem 1,5 szybciej Na skutek pokazania dosc brutalnej sceny milosnej film spotka sie z krytyka moherowych beretow i im podobnych. Zdecydowanie lepszym, typowo europejskim rozwiazaniem byloby zostawienie pewnych niedopowiedzen - bo widz naprawde tego sie sam domysli a nie pokazywanie wprost Mimo ze rezyser umiejscowil akcje filmu w latach 60ch i 70ch, to niektore sceny sa calkowicie absurdalne i nierealistyczne - jak chociazby scena w ktorej bohater wybiega momentalnie z domu w ktorym sa wlasnie jedzaca zona i dzieci i publicznie , opierajac sie o sciane zaczyna wycalowywac partnera, zapominajac o bozym swiecie. - gwoli przypomnienia - akcja dzieje sie w latach 60ch i 70ch w arcykonserwatywnym Wyoming i Teksasie. Dla mnie ten film mimo fajnego zamierzenia - pokazania odmiennosci i trudnosci jakie napotyka niestandardowa milosc - splycil problem maksymalnie pokazujac go w typowo "amerykanski" a nie europejski sposob. A ze wzgledu na brak budowy nastroju niestety ale jezeli kogos mial przekonac do zastanowienia sie nad naszym stosunkiem do odmiennosci to niestety - calkowicie mu sie to nie udalo... Odpowiedz Link Zgłoś
wawazowa18 Teraz Rozwód? 24.02.06, 09:49 Przejmujący film, który "przyswaja się" przez dobrych kilka dni. Ilu z nas, naszych żon, naszych rodzin, żyje w takim dramacie. Dramacie, który sami sobie przygotowaliśmy przez nietolerancję? Zobaczcie film. Nie jest prowokacją "obscenicznych" INTYMNYCH! zachowań gejów lecz prowokacją do myślenia. W sposób subtelny (niestety jak widać po przeczytaniu komentarzy nie czytelny dla wszystkich) zachęca nas to pozbycia się obłudy: trzeba pozwolić kochać! Nie wolno zmuszać do zakładania rodzin tej małej ale jakże cennej części społeczeństwa. Może porównanie wyda się śmieszne, ale: w ulu nie wszystkie pszczoły kopulują z królową! Dla przetrwania roju potrzebny jest podział obowiązków. Homoseksualiści wcale nie chcą naszych dzieci deprawować. Pozwólmy im kochać obok nas. Żony, kochanki bądźcie wyrozumiałe dla swoich partnerów, którzy ulegli presji społecznej i próbowali założyć z Wami rodziny. Jeśli teraz zrozumieją, po tym filmie, że żyć trzeba naprawdę. Pozwólcie im odejść. Świetna recenzja! Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
dikke Re: a czy będzie film o miłości kazirodczej??????? 24.02.06, 09:50 Gość portalu: Ela napisał(a): > Byłam na tym filmie. Jest świetny. Powinnien go obejrzeć kazdy, kto nie > lubi "innych", brzydzi się nimi, odmawia im prawa do istnienia. Ja już wiem, że > > oni tez mają prawo kochać na swój sposób tak jak związki homosekuslane i kazirodcze zarazem .Czyli braciszek z tatusiem, albo siostra z siostrą uprawiają sex , biorą ślub , adoptują dzieci, itp... ojciec zostaje "mężem" swojego syna, syn jego "żoną" ,... bądźmy tolerancyjni Odpowiedz Link Zgłoś
xxx82xxx Re: a czy będzie film o miłości kazirodczej?????? 24.02.06, 10:03 To byłby wspaniały film!!! Jeszcze powinien być piesek, którego w rodzinie wszyscy "kochają", lub krówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Teraz Rozwód? IP: 195.116.249.* 24.02.06, 10:11 Ja nie uważam by należało odchodzić? To chyba tylko kwestia zrozumienia. czasami to wystarczy. Nie namawiaj do rozwodów bo nie każdy jest gejem, są bisexualiści którzy nigdy nie będę tak na "serio" z żadna płcią bo będąc z jedną ciągnie do drugiej. Nie patrzymy na to jako problem gejów tylko problem człowieka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał "Będziecie sądzeni z miłości!" IP: 195.116.249.* 24.02.06, 09:50 Czy to ważne czy do kobiety czy faceta? Ważne by kochać i czuć sie kochanym. Te chore dyskusje prawdziwych katolików. Poczytajcie proszę Biblie. Nowy Testament. co jest naważniejszym przykazaniem!!!!! Miłość i gó.. mnie obchodzi Rydzyk i jego podobni. Jestem katolikiem i uważam, że dwoje dorosłych ludzi ma prawo sie kochać. Zresztą te podziały na bi, homo, hetero są koszmarnie sztuczne i wymyślone. Każdy ma prawo wyboru. Człowiek w raju dostał prawo wyboru od Boga. Kim my jesteśmy by nie dawać wyboru drugiemu człowiekowi? Boimy się, ze bedzie bardziej szczęśliwy od Nas samych? Odpowiedz Link Zgłoś
dikke Re: a czy będzie film o miłości kazirodczej?????? 24.02.06, 09:51 Gość portalu: Ela napisał(a): > Byłam na tym filmie. Jest świetny. Powinnien go obejrzeć kazdy, kto nie > lubi "innych", brzydzi się nimi, odmawia im prawa do istnienia. Ja już wiem, że > > oni tez mają prawo kochać na swój sposób tak jak związki homosekuslane i kazirodcze zarazem .Czyli braciszek z tatusiem, albo siostra z siostrą uprawiają sex , biorą ślub , adoptują dzieci, itp... ojciec zostaje "mężem" swojego syna, syn jego "żoną" ,... bądźmy tolerancyjni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omnipotentny Re: a czy będzie film o miłości kazirodczej?????? IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 24.02.06, 21:49 tak jak związki homosekuslane i kazirodcze zarazem .Czyli braciszek z tatusiem, > > albo siostra z siostrą uprawiają sex , biorą ślub , adoptują dzieci, itp... > ojciec zostaje "mężem" swojego syna, syn jego "żoną" ,... bądźmy tolerancyjni! świetne świetne. ale nieadekwatne Odpowiedz Link Zgłoś
pussy-control Re: "Będziecie sądzeni z miłości!" 24.02.06, 09:52 Gość portalu: Michał napisał(a): > Czy to ważne czy do kobiety czy faceta? NAM NIE JEST WSZYSTKO JEDNO!!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubleep W Starym Testamencie jest okolo.. 24.02.06, 09:55 2 tys. wersetow dot. pomocy biednym a tylko kilka dot. sodomii. Skad taki zapal w ekscytowaniu sie ostatnim a pomijaniu pierwszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efektjojo twoja żałosna postawa przypomina nam o tym jakże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 10:03 gorszącym fakcie. Bo od czego są pożyteczni idioci tacy jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efektjojo No właśnie, przestań bełkotać tylko rzeczowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 10:07 pyskuj Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubleep Nazwij rzeczy po imieniu. 24.02.06, 10:13 Jaka 'moja postawa' i 'o czym wam przypomina'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efektjojo Ty chyba ograniczony jesteś. Dziwne. Pedały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 10:20 uważają siebie za elitę co jawnie stoi (!!) w sprzeczności z twoim bełotem. Niech ci jakaś organizacja zboków opłaci kursa kreatywności, będziesz bardziej przekonywujący i nie przyniesiesz hańby swoim idiotycznym zachowaniem w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubleep Nudna dyskusja. Ale miej ostatnie slowo.. 24.02.06, 10:24 Nic nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Pułapka Brokeback Mountain IP: 195.245.213.* 24.02.06, 09:52 bylam na przedpremierowym seansie w zeszlym tyg w silverscreen na pulawskiej. Zwykly film, z melodramatycznym podtekstem. Nic szczegolnego, ale poniewaz dotyka tematu relacji mesko- meskich ,ludzie beda go ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Tajemnica Brokeback Mountain IP: *.chello.pl 24.02.06, 09:53 Piekny, wzruszajacy film. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś