Gość: dado Re: Najlepszy polski aktor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 13:55 NAJWIEKSZY<NAJWSPANIALSZY I wogole NAJ,naj,naj to DANIEL OLBRYCHSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanook Najlepszy polski aktor - Leon Niemczyk IP: *.pronet.lublin.pl 08.03.06, 15:05 Aktorstwo pierwsza klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIELCE NOCĄ Scisła czołówka peletonu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 15:16 Sama czołówka ( UCIECZKA ) przed peletonem : 1.MAJCHRZAK 2.GAJOS 3.ZAMACHOWSKI a potem długo , długo nic a w autobusie z napisem koniec Pazura , przepraszam bracia Pazurowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielce nocą Re: Scisła czołówka peletonu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 15:28 Zapomniałem ! 4. Jan Peszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O) 1)Miroslaw Nemke; 2)Andrzej Michalski IP: 170.65.192.* 08.03.06, 15:39 Numer 1 dla mnie to Miroslaw Nemke gral m.in w filmie "Kur*wy na motorach"; Drugie miejsce to zdecydowanie Andrzej Michalski (mozna go bylo zobaczyc w dramacie: "Tajemnicze slady zebow na kaszance". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orsay Romek Wilhelmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 16:48 ...i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
avenarius78 Re: Najlepszy polski aktor 08.03.06, 16:55 Najlepszym był Łomnicki. Kto widział Łoma w " Ja Feuerbach" i "Ostatniej taśmie Krappa" ten wie. Opisywanie dlaczego z góry skazane na klęskę. Słowa się męczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: missa1 Re: Najlepszy polski aktor IP: *.elb.vectranet.pl 08.03.06, 16:58 Janusz Gajos- ZAWSZE , Frycz - często, Seweryn (nie mylić z Marysią) Zdecydowanie ,Pszoniak- z nominacji, Stuhr - TATA jako scenarzysta , aktor i rezyser( młody blee) ZAPASIEWICZ - zawsze i niezmiennie , a z młodych - Chyra- zdecydowanie, i mam problem.. Kot (?) Adamczyk(?) Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Najlepszy polski aktor 08.03.06, 17:06 Z aktorów młodego pokolenia najbardziej szanuje Rafała Maćkowiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Najlepszy polski aktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 17:15 CHUCK Norris !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dude Re: Najlepszy polski aktor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 17:32 bracia Kaczyńscy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Najlepszy polski aktor IP: *.bel.vectranet.pl / 85.219.140.* 08.03.06, 18:11 Łomnicki Wilhelmi Gajos Fronczewski Adamczyk Chyra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Najlepszy polski aktor IP: *.nat.student.pw.edu.pl 08.03.06, 19:25 Boguś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zojka Re: Najlepszy polski aktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 18:28 Zdecydowanie pan Janusz Gajos.!Ale mamy bardzo wielu świetnych aktorów straszego i średniego pokolenia.Wiele nazwisk tutaj już wymieniono.Tylko proszę się nie sugerować własnymi "sympatiami" bo nie jest to ważne.Ja nie przepadam np: za Olbrychskim,ale uważam go za świetnego aktora.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cherny Re: Najlepszy polski aktor IP: *.attu.pl 08.03.06, 18:49 zdecydowanie najlepszy jest aktor grający Eryka w Domisiach, zdecydowanie a po nim długo długo nic ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Najlepszy polski aktor IP: *.zax.pl 08.03.06, 19:20 Andrzej Chyra ofkoz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Najlepszy polski aktor IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 08.03.06, 19:32 Jeśli zdecydowanie polski to zdecydowanie Stefan Moeller! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: Najlepszy polski aktor IP: *.net.autocom.pl 08.03.06, 19:42 Niezyjacy juz Zbigniew Cybulski !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: Najlepszy polski aktor IP: *.net.autocom.pl 08.03.06, 19:44 zbigniew cybuslki !!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saker Re: Najlepszy polski aktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 19:58 Najgorszy jest Cezary Pazura!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssacrac Re: Najlepszy polski aktor IP: *.sieci.fonet.pl / 217.98.102.* 08.03.06, 20:11 A ja uważam że to właśnie on jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denevue.cat Re: Najlepszy polski aktor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 20:00 Moje typy.Łomnicki.Holoubek,Świderski,Tata Jerzy,syn Maciej,Kondrat,Fronczewski,Marian Kociniak,Kobuszewski,Dziewoński,Gołas,Pieczka z młodszch Chyra,może Kot(tego jeszcze nie wiem).Panie Ryszarda Hanin,Janda,Polony, pan Cezary Pazura bleeeee...(jego rolą życiową jest rola męża Weroniki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denevue.cat Re: Najlepszy polski aktor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 20:09 Zapomniałam o p.Majchraku i Romanie Wilhelmim i oczywiście Zbigniew Cybulski.Młodego pokolenia nie można nazwać aktorami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: billy. Re: Najlepszy polski aktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 20:23 od epizod.ow-niestety zmarły jasiu himilsbach. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasiborski71 Re: Najlepszy polski aktor 08.03.06, 20:23 Himilsbach Pawlik Walczewski Pieczka Kaczor az przykre ze niektore nazwiska trzeba odkurzac jak stare plyty...:( pamietam jeszcze takiego aktora gral Żyda w Ziemii Obiecanej ojca Kaliny Jędrusik..Nazwiska nie pomne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykretyn Re: Najlepszy polski aktor(kwasiborskiemu) IP: *.fbx.proxad.net 08.03.06, 21:09 kwasiborski71 napisał: > Himilsbach > Pawlik > Walczewski > Pieczka > Kaczor > az przykre ze niektore nazwiska trzeba odkurzac jak stare plyty...:( > pamietam jeszcze takiego aktora gral Żyda w Ziemii Obiecanej ojca Kaliny > Jędrusik..Nazwiska nie pomne... Ten aktor ,ktory gral role zyda -ojca K.Jedrusik to Jerzy Nowak z Krakowa. Zyje jeszcze ma chyba 83lata ale jest chyba b.chory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbi Re: Najlepszy polski aktor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 20:29 DANIEL OLBRYCHSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Kondrat IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.03.06, 20:36 Oddaję głos na Marka Kondrata :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gayga1 Re: Najlepszy polski aktor 08.03.06, 20:45 STHUR ojciec i syn - to są prawdziwi aktorzy ,na zachodzie byc może by byli dostrzezemi a u nas znaszą filmoteką- załosne :) są świetni. Odpowiedz Link Zgłoś