nbaja 30.03.06, 14:32 ...serca-hmmm kogo jeszcze nieco zawiódł ten niby najlepszy francuski film roku?bo ja się troche rozczarowałam,taki "przegięty"momentami.co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
westpoint Re: W rytmie... 31.03.06, 18:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15&w=39153500 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaipur Re: W rytmie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 09:08 Mnie tez sie film nie podobal, choc kino francuskie b. sobie cenie. Nie przecze, ze odbior filmu nie jest prosty za sprawa glownego bohatera, ktory jest odpychajacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goya Re: W rytmie serca IP: *.centertel.pl 08.04.06, 23:26 A możesz mi wyjaśnić dlaczego główny bohater jest odpychający? bo nie za bardzo rozumiem. Według mnie jest to nie tylko jeden z przystojniejszych aktorów młodego pokolenia, ale także jeden z najlepszych młodziutkich aktorów. Według mnie film jest rewelacyjny, a gra głównego bohatera wprost wspaniała. Ktoś w poprzednim poście o filmie "W rytmie serca" pisze, że aktor jest wiecznie spięty. Ale przecież własnie taka postać miał zagrać! osobę, którą wzrusza sztuka, mimo bycia "twardzielem" i "brutalem". Osobę, może nawet niezbyt utalentowaną, ale nade wszystko pragnącą grać na fortepianie. Sceny ,w których główny bohater jest spięty i zdenerwowany, zostały zagrane rewelacyjnie! Ponadto film ma wiele wzruszających a takze zabawnych scen. Juz dawno nie widziałam równie dobrego fimu. Gorąco polecam! jakie filmy z tym aktorem można dostać w Polsce, oprócz "Smaku życia" i "Smaku życia 2"? Odpowiedz Link Zgłoś