Gość: lisek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 14:08 Siersciuch sie zalamie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaija Re: a moze wczesniejsza emerytura? IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.04.06, 23:40 Może dlatego, że każą jej schudnąć? A ona nie może, o czym stosowny wątek... Ale Liv, z tego, co pamiętam jest Rakiem, a o ludziach spod takiego znaku mówi się, że a) mają tendencję do tycia, b)są bardzo rodzinne i że rodzina jest dla nich najważniejsza. To by się zgadzało ;) Ignatz, pewnie Ci przykro, że taka jest jej decyzja... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: a moze wczesniejsza emerytura? 13.04.06, 23:52 Skądże znowu, jeszcze nie umieramy... Wycofa się, pożyje troszkę pozaholyłuckim zyciem, znudzi się itp, a wtedy w zyciu znudzonej statecznej żony pojawiam się ja. TADAM!! Wszystko ma swój czas. Proste ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Liv Tyler chce porzucić Hollywood 14.04.06, 00:52 i taki Adam Sandler jej partneruje w najnowszym filmie..juz nie bylo jakiegos bardziej konkretnego aktora;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Liv Tyler chce porzucić Hollywood 14.04.06, 02:00 nareszcie starczy juz filmow z panną drewnianą :/ Odpowiedz Link Zgłoś
paolo630 Myśli Liv Tyler 14.04.06, 08:11 "może wyjadę z holylasku poświęcę się chowaniu bobasków zarobię jako kelnerka od kiełbasków nie trzeba mi rampy full blasku tymczasem powiem im co myślę niech mnie obsadzą, foto im przyślę" Odpowiedz Link Zgłoś