Gość: Dooku IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 17:19 Gdzie będzie można ją zobaczyć?Na pewno nie w TVP,oni nadają jedynie biesiady z Marylą Rodowicz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ginny Re: Transmisja Oscarow? IP: router:* / 10.102.21.* 24.01.03, 18:54 Bezpośredniej transmisji Oscarów nie będzie, tylko skrót dwa dni potem. Żadna stacja niepubliczna też nie była tym zainteresowana... Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_verdon Re: Transmisja Oscarow? 24.01.03, 21:50 Ja zawsze oglądam na Pro Sieben , na szczęście bez niemieckiego tłumaczenia - po prostu sobie leci . Nie uważacie,że byłoby fantastycznie,gdyby w takich okolicznościach Oscara dostał Edi ? :) Czy to już potwierdzona informacja,że kochana TVP znowu zrezygnowała z transmisji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goa Re: Transmisja Oscarow? IP: *.BMJ.net.pl 25.01.03, 01:48 tak właśnie przeczytałam o tym na www.stopklatka.pl nie będzie transmisji w TVP w tamtym roku też nie było i pomimo, że na początku byłam wściekła to ostatecznie musze przyznać bardzo się z tego cieszę , bo oscary obejrzałam sobie w oryginale na PRO7, bez durnowatych komentarzy wielkich znawców, którzy zazwyczaj byli w studiu, mam nadzieję, że w tym roku także transmijsa będzie na PRO7 i do marca nie wywalą go z mojej kablówki Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_verdon Re: Transmisja Oscarow? 28.01.03, 16:38 Nie ma to jak monologi panny Bachledy w czasie reklam-tylko dla koneserów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Simon Re: Transmisja Oscarow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.03, 01:49 Gość portalu: Dooku napisał(a): > Gdzie będzie można ją zobaczyć?Na pewno nie w TVP,oni nadają jedynie biesiady > z Marylą Rodowicz. Wlasnie, gdzie? Ale poniwaz nie mam tv-sat ani kablowki, to pytanie sformuluje troche inaczej - gdzie to mozna obejrzec na sieci?? Pozdrawiam Don Simon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikor Re: Transmisja Oscarow? IP: proxy / *.koszalin.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 21:01 Zupełnie nie rozumiem, dlaczego tak mocno chce Wam się oglądać tą niestety b.nudną i długą ceremonię.Raz miałem okazje obejrzeć to widowisko, i do tego stopnia mnie zniechęciło,że zupełnie zadawalam się skrótem i póżniejszym opisem w prasie. Odpowiedz Link Zgłoś
jackers Re: Transmisja Oscarow? 28.01.03, 22:00 sorry ale... na chuj to komu ogladac?? jak tego typu imprezy widze to jedyna rzecz jaka mi przychodzi do glowy to: DLACZEGO BILETY DO KINA SA AZ TAK DROGIE ??? /no bo to za nasz szmal se te impreze robia , nie ?/ *** goscie zarabiaja miliony $ albo czegos tam , a durnie sie gapia w telewizor jakby mial koniec swiata na "zywo" nastapic... fenomen rownie glupi jak sport :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikor Re: Transmisja Oscarow? IP: proxy / *.koszalin.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 00:19 jackers napisał: > fenomen rownie glupi jak sport :) Co Ty chcesz od sportu? Odpowiedz Link Zgłoś