troubleska Re: Ludzie, dlaczego Was tu nie ma???!!!??? 12.07.06, 18:48 Aaa, myślałam, że pytasz dlaczego nie ma tłumów na forum. może to tylko moje odczucie, że pusto wszędzie, głucho wszędzie... Odpowiedz Link Zgłoś
klee Na forum to mnie z kolei nie ma ;-) 13.07.06, 00:23 Ostatnio..Co z innymi forumowiczami, nie wiem. W Toruniu ich chyba też nie ma. A Ciebie czemu tu nie ma? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: Na forum to mnie z kolei nie ma ;-) 13.07.06, 10:28 Mam jakieś usprawiedliwienie. Zrezygnowałam z uroków pracy w korporacji i teraz muszę się zająć znalezieniem zatrudnienia, bo oszczędności za jakiś czas zredukują się do zera;-) Odpowiedz Link Zgłoś
klee Pytanie z ciekawości 13.07.06, 23:22 A jakiej pracy szuka człowiek, który odszedł z korporacji? Oszczędności. Fajnie, że tylu ludzi je ma. Ja nie wiem, co znaczy to słowo. Pieniędzy nie zbieram, mnie się stale ino długi zbierają. ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Ludzie, dlaczego Was tu nie ma???!!!??? 13.07.06, 11:15 nikt nas nie zapraszal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klee Ale jesteś! ;-P 13.07.06, 23:18 Już Cię nie lubię, za to. ;-) Ale czuj się zaproszony w przyszłym roku, CZUJ SIĘ. Ale pamiętaj, że ja mam tylko jedno dodatkowe łóżko, a Was jest, zdaje się, dwoje. Odpowiedz Link Zgłoś
klee A nie? 14.07.06, 01:06 Sam chyba o tym pisałeś na TWA. Tak mi się coś roi przynajmniej. Zresztą nawet jak mi napiszesz, ześ singiel, to i tak nie uwierzę. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: A nie? 14.07.06, 10:24 roi Ci sie :P ale jak masz nie wierzyc, to nic Ci nie bede pisal Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Jak sobie chcesz, Kręcissimo ;-) 14.07.06, 13:44 żaden kręcissimo. za to Ty to chyba łżeelita :P Odpowiedz Link Zgłoś
cyprianocypriani Re: Ale jesteś! ;-P 14.07.06, 00:51 Uważaj z takimi tekstami.. Ponoć 'Czwarta' się zbliża. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klee To chyba dobrze... 14.07.06, 01:10 (...) że nie wiem, co to za jedna, ta Czwarta, która się zbliża. Odpowiedz Link Zgłoś
cyprianocypriani Re: To chyba dobrze... 14.07.06, 01:14 Szczęśliwy ten, kto nie ogląda Wiadomości.. Mówią, że się zbliża, ale będzie dobrze.:) Odpowiedz Link Zgłoś
klee Jeszcze jedno takie słyszałem... 14.07.06, 01:22 (...) ale wypadło mi z głowy i teraz męczy. :-/ Niech ktoś pomoże! Odpowiedz Link Zgłoś
cyprianocypriani Re: Jeszcze jedno takie słyszałem... 14.07.06, 01:22 Jakby Ci się przypomniało, wrzuć - o morale trzeba dbać, same się nie wyżywią!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Jeszcze jedno takie słyszałem... 14.07.06, 10:42 www.chomiks.com/fetchfile.php?file=282 Odpowiedz Link Zgłoś
klee To drugie już nie takie fajne 14.07.06, 11:58 Przeżyliśmy potop szwedzki, przeżyjemy i pisiecki. Odpowiedz Link Zgłoś
klee I to nie jeden 14.07.06, 00:21 Wiem, wiem, jestem podły. ;-] Give me some time. :-) Ale wersja skrócona odpowiedzi brzmi: niestety nie. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
cyprianocypriani Re: I to nie jeden 14.07.06, 00:50 Na forum się ma czas, a maili się nie napisze!:D Czekam, aż ktoś wymyśli mail, który po nieodpisaniu przez tydzień, zawirusowuje komputer.. (; Odpowiedz Link Zgłoś
klee No jest coś takiego... 14.07.06, 01:14 (...) że wolę pisać posty niż e-maile, ale dogłębną analizę przyczyn tego odkładam tak samo jak pisanie listów właśnie. Zresztą też wiele postów odkładam w nieskończoność. I pracę odkładam, i pewnie inne rzeczy też. Taki odkładcz ze mnie. Może kiedyś to przezwyciężę... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cyprianocypriani Re: No jest coś takiego... 14.07.06, 01:22 Polecam Ci pobyt w klasztorze zakonu kontemplacyjnego.:D W razie czego, mam Cię męczyć przez mail, czy tutaj? (: Idę oglądać Fellowship of the Ring (z 'buddingiem':/ ) - po raz pierwszy:) dobrej nocy.. Odpowiedz Link Zgłoś
klee Ale to chyba właśnie mój problem... 14.07.06, 01:27 (...) że ja się przede wszystkim kontemplacją zajmuję, chociaż bez zakonu. A do tego może jeszcze kiedyś tam trafię, who knows. Pewnie lepiej będzie jednak przenieść te męczarnie poza forum. Przynajmniej netykietę przestaniemy łamać. :-] Udanego seansu! :-) Odpowiedz Link Zgłoś