teklat 29.08.04, 16:17 Może sie komuś przyda. Ja tam często zaglądam. Dla Gomeza jako zadatek.... :)) www.abcgallery.com/index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1gomez obejrzalem dzieki 29.08.04, 18:08 jest na co popatrzec ,tyle ze to na kompie w naturze jeszcze co innego.dlaczego nie moge swobodnie podrozowac:( (odpowiedz bo mam rodzine i musze na nia harowac:( ) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow To jest dopiero ciekawy link!!! 30.08.04, 00:07 mdpm.bzi.pl/index.php - zobacz, przeczytaj, ściągnij i TWÓRZ. Poczuj się prawdziwym artystą! :-P Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: To jest dopiero ciekawy link!!! 30.08.04, 00:24 O Mamma Mia! Porażające... A oto cytacik, który mnie zwalił z nóg: "Jestem Twoim paziem Chodź do mnie, bądźmy razem" (bardziej do rymu byłoby "raziem", ale nic to.....) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: To jest dopiero ciekawy link!!! 30.08.04, 00:32 Łączę sie z Tobą w bólu :)))) Może jednak Galeria Olgi???? Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: To jest dopiero ciekawy link!!! 30.08.04, 00:43 Porażona pięknem niezwykłem tej poezji udaje sie na spoczynek. Choć nie wiem, czy po TYM uda mi się zasnąć.... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jest dopiero ciekawy link!!! 30.08.04, 07:32 A ja jestem załamany, bo nie działa opcja tworzenia podkładu muzycznego. ;-((( I moja przyszłość zawodowa stanęła pod znakiem wielkiego zapytania. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: To jest dopiero ciekawy link!!! 30.08.04, 07:34 Która Mamma Mia? Ta Abby - "Mamma Mia, here I go again" Czy Mamma Maria zespołu Ricchi e Poveri? Odpowiedz Link Zgłoś