Gość: whitepower IP: *.pl 16.02.03, 13:10 BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA jak mozna swietych z Bostonu nazywac horrorem buahahahahaa Nie wiem czy osoba robiaca ta strone slyszala o takim rodzaju filmow jak "sensacyjny" lub ewentualnie "thriler" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Samena Re: Święci z Bostonu IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.03.03, 20:48 film jest swietny,bardzo mi sie podobal,polecam go wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoS Re: Święci z Bostonu IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 22:12 co za łoś wogle zakwalifikował ten film do horroru???!!!! w zyciu bym nie pomyślał że to można horrorem nazwać, już szybciej komedią a jak ten film jest dla ciebie "obrzydliwy" to obejrzyj se "kubusia puchatka" albo kurwa "przygody pana kleksa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Święci z Bostonu IP: *.acn.pl / 10.64.6.* 25.04.03, 19:10 film jest naprawde swietny. nie wiem jaki kretyn go tak ocenil. bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumper Re: Święci z Bostonu IP: *.ds.univ.gda.pl 09.08.03, 20:18 ja wiem co za kretyn go ocenil. Ta sama ciota która zakwalifikowała go jako Horror :) A film jest wart obejrzenia. Dobra czarna komedia - nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vondagar Re: Święci z Bostonu IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.03, 23:35 Co za kretyn robi tu recenzje, niech oglądnie film a potem pisze, film podejmuje ważny problem... a tak poprawdzie to nie jest horror, idiotyzm!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BlueBerry Re: Święci z Bostonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.03, 08:40 buahahahahahahaha tez sie ubawilam tym bardziej ze osoba piszaca ta notke wykazala sie kompletna nieznajomoscia kina. w skrocie: horror to film w ktorym strasza nas potwory typu wilkolak, mumia, wampir, duzo macek i inne takie. thriller zas to film w ktorym dreszcz grozy wzbudza u nas cos co zgola wydaje sie normalne ale otoczone mgla tajemnicy. tutaj boimy sie seryjnych zabojcow i maniaklanych mordercow bez masek. tak czy inaczej Swieci z Bostonu nie sa ani jednym ani drugim. ja bym sie pokusila o nazwanie tego sensacja a juz najlepiej (z pzymruzeniem oka) komedia sensacyjna. ubawialam sie setnie ogladajac ten film, podobnie zreszta jak ogladajac Przekret. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chwast Re: Święci z Bostonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 17:29 Film jest poprostu boski jeszcze nie widziałam tak świetnie zrobinego filmu chociaż końcówka jest dziwna ale był ok!!! Odpowiedz Link Zgłoś