Gość: The.Libertarian Fahrenheit 9/11, lub Loose Change IP: *.nwrk.east.verizon.net 22.09.06, 22:43 Autorow nalezaloby wyslac do zakladu psychiatrycznego na leczenie... Albo najlepiej prosto do Iranu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KeRaD Re: Fahrenheit 9/11, lub Loose Change IP: 205.156.117.* 23.09.06, 19:29 generalnie wszystko tego wieprza moorera nadaje sie do kloaki w ktorej sam sie tarza. zabawy z bronia juz dawno porownuja z pracami leni riefenstahl (to ta babka co robila propagande dla hitlera) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ofelia1982 Re: Fahrenheit 9/11, lub Loose Change IP: *.aster.pl 26.09.06, 20:46 dlaczego?? ja widzialam wszystkie Loose Change i moge w to wierzyc badz nie - ale LC jest antynurtem i ciesze sie, ze takie filmy powstaja..moze czasem za bardzo naciagane sa pewne wnioski, ale kto tak naprawde wie, jak bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyta Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.chello.pl 22.09.06, 22:43 Polski film - Hi way Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolalee Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.icpnet.pl 22.09.06, 22:48 Gwiezdne Wojny - jak pojawila sie na ekranie Wielka Żaba wyszlam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loginn99 Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 23:57 Eee... Malenka zaba byla COOL!. Amerkanskie filmy sa fajne ,wystarczy piernac zeby zostacBOHATEREM. Najciekawsze sa filmy o sportowcach ( w pierwszej polowie meczu slabo wytrenowana druzyna przegrywa np.0:50 , a w drugiej polowie dostaj tajemniczego kopa (amfa ?)iwygrywaja (ZAWSZE W OSTATNIEJ SEKUNDZIE) jednym punktem np.51:50 .Czy zycie nie jest slotkie ? . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 22:49 desperado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaaaaaaas Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 22.09.06, 22:55 Plebania Odpowiedz Link Zgłoś
esperantisto Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 22.09.06, 22:56 Wzgorza maja oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jg79 Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 23.09.06, 11:10 O matko, te Wzgórza też oglądałam - katorga. No i "Za ile mnie pokochasz" - spałam na tym filmie jak zabita, tak mnie zmogło po 30min oglądania. Odpowiedz Link Zgłoś
dioskorides Żołnierze kosmosu 22.09.06, 22:57 tego sie nie da opisać gorszej tandety nie widziałem a sorry widziałem teraz mi się przypomniało -yyyrek kosmiczna nominacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey Re: Żołnierze kosmosu IP: *.popl.adsl.virgin.net 23.09.06, 03:51 Zolnierze kosmosu to swietny film, nakrecony z przymruzeniem oka i intencjonalnie przejaskrawiony, no ale zeby dostrzec ze to pastisz i gra gatunkiem trzeba miec poczucie humoru i obejrzec w zyciu kilka filmow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ats press vienna kot IP: *.3.14.vie.surfer.at 23.09.06, 22:24 to byla totalna kleska. o ......nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qooyend Re: kot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 00:19 Absolutnie się nie zgadzam - to bardzo przewrotny film z antyfaszystkowskim przesłaniem. Klęska dla ludzi, którzy myślą, że to film akcji o walce z robakami.. Przecież to komiksowa karykatura! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.kablowka.waw.pl 22.09.06, 23:06 Quo Vadis - no chała straszna, wyszłam w połowie Odpowiedz Link Zgłoś
dijkman Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 23.09.06, 01:04 ,,Ilustrowany człowiek" z Genem Hackmanem(o ile pamiętam)-no po prostu bzdet okrutny; ,,Barwy nocy" - zaczynał się jako tako, ale potem było coraz gorzej; jeden z ,,Batmanów" gdzie dowiadujemy się dlaczego on się tak przebiera (oprócz tego widziałem tylko jedynkę). Pamiętam też horror o jogurcie, który pożerał ludzi. Naprawdę był taki film. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 18:06 >Pamiętam też horror o jogurcie, który > pożerał ludzi. Naprawdę był taki film. NIe wiem czy to ten sam film ale jednym z najglubszych filmow jaki widzialem byl Bloop . To bylo wlasnie o takiej budyniu podobnej masie co zzerala ludzi ( moze tobie sie z jogurtem skojarzylo? ) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrania Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 24.09.06, 18:22 Budyń który zżera ludzi???? :))) Napiszcie szybko jak się nazywa, muszę to mieć :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qan Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.icpnet.pl 24.09.06, 18:39 www.filmweb.pl/Film?id=34181 www.filmweb.pl/Film?id=33341 Odpowiedz Link Zgłoś
xtrania Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 25.09.06, 11:10 Gość portalu: qan napisał(a): > www.filmweb.pl/Film?id=34181 > www.filmweb.pl/Film?id=33341 Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko... kocham Cię Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.bsk.vectranet.pl 23.09.06, 11:33 temat brzmi: Najgłupszy film, jaki obejrzeliście do końca... A Wy wychodziliście w połowie lub po 30 minutach.. hehe.. co niektórzy nie rozumieją filmów, bo jakże by mogli, skoro nawet nie potrafią czytać ze zrozumieniem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
aygor "Mgła"!!! 23.09.06, 21:40 "Mgła" ogólnie była przezabawna, co zdaża się często na horrorach, ale nigdy w takim stopniu... Mimo wszystko chciałbym to obejrzeć jeszcze raz... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szycha The Killer Naprawdę naj naj najgorsze filmy w historii...:((( IP: *.centertel.pl 22.09.06, 23:08 Naprawdę NAJGORSZE filmy w historii które miałem nieprzyjemność oglądać: Aligator 2 (nie oglądałem 1 części więc może to dlatego-probably the worst film in the world:) Nagi Instynkt 2(oglądałem 1 i też mnie nie zachwyciła za to 2 to więcej niż DNO ale do Aligatora i tak daleko;) Tytus Romek i Atomek(kiedyś czytałem ich komiksy i to co zrobiono z filmem woła o pomstę do nieba!!!) Brokeback Mountain(nie mam pojęcia jak się zmusiłem żeby obejrzeć do końca-a że oglądałem na kompie i tak było łatwiej bo co chwila patrzyłem ile do końca:)))) oprócz tego Jeździec bez głowy,Pi(2 podejścia!),Cela(ale psycho!!!) no i Głupi i Głupszy my number 2 zaraz za Aligatorem:) też nie oglądałem 1 ale to i tak bez znaczenia bo jak wskazuje tytuł chłam to chłam, a ostatnio Aeon Flux i Ultraviolet(jeśli ktoś oglądał oba to może mi powiedzieć czy różnią się CZYMKOLWIEK bo wydaje mi się że załączyłem sobie drugi raz ten sam film:) Naprawdę nie radzę próbować mnie przebić bo może skończyć sie to tragicznie- to że jeszcze dycham zawdzięczam duuużym odstępom w czasie między tymi "seansami" i dawce naprawdę dobrego kina czyli Oceans Eleven i Twelve,Derailed,16 Blocks(rewlacja tych wakacji!!!) Das Experiment(jeden z najlepszych!) Constantine i ... V jak Vendetta-nie wiem skąd ta fatalna ocena jednego z Forumowiczów wyżej ale może ten film jest przeznaczony tylko dla fascynatów historii i polityki(spisek prochowy po prostu rewelacja!) Pozdrawiam fanów kinematografii( z wyjątkiem tych oczywiście którzy uważają Aligatora 2 za dobry film-naprawdę polecam-jeśli po nim ktoś powie że oglądał GORSZY film z pewnością się zmuszę -z czystej masochistycznej ciekawości;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dioskorides Re: Naprawdę naj naj najgorsze filmy w historii.. 22.09.06, 23:21 Akurat jeśli chodzi o PI to się nie zgodzę film mi się podobał i to bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szycha The Killer Re: Naprawdę naj naj najgorsze filmy w historii.. IP: *.centertel.pl 22.09.06, 23:30 Pi wielu moim znajomym się podobał ale mi rozsadzał głowę tak jak głównemu bohaterowi:) im bardziej zbliżał się ku końcowi tym ból głowy większy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz PI to bardzo mądry film dla ludzi inteligentnych IP: 217.97.193.* 22.09.06, 23:57 takie filmy trzeba kumać a jest on dobrze zrobiony choć szkoda że nie kolorowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: PI to bardzo mądry film dla ludzi inteligentn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 18:04 Bardzo dobrze że nie kolorowy, dzięki temu ma jeszcze lepszy klimat. A co do najgorszych filmów to hmm np straszny film ( ostatnio leciala jedna część i jakoś obejrzalem do końca , no ale zrobilem to bo na innym kanale lecialo cos znacznie straszniejszego mecz Polska - Finlandia ;))) ) po za tym oglądalem jeden bardzo bardzo glupi film ale za nic nie mogę sobie tytulu przypomnieć w kazdym więc razie to bylo coś o jakimś agencie specjalnym ale scenografia i efekty byly tak żalosne ( nie mówiąc już o fabule ) ze ciezko to zapomniec. Ze smaczków to zapamietalem : spadochron wygladajcy jak plecak ze stelazem , wybuch granatu ktory wygladal jakby to byl granat dymny ( tyle po chwili pojawil sie plonący czlowiek i rosyjska agentka która mówila po Polsku ( może uznali że i tak nikt w USA nie skojarzy różnicy ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsas Tylko prymityw stawia PI okok glupiego i glupszego IP: *.multicon.pl 23.09.06, 04:11 Szok ! Rozumiem iz PI moze sie komus nie podobac lub mozna go nie zrozumiec - co nie czyni go filmem GLUPIM do jasnej cholery ! Jest wiele filmow w mojej ocenie nudnych i trudnych ktorych nie cierpie - vide "kolory" Kislowskiego - aczkolwiek nie znaczy to iz sa to filmy GLUPIE ! Wiecej pokory ! A ze zrozuminiem PI problem maja zwykle osoby o niskich lotach intelektualnych (bez obrazy - ale takie sa wyniki mojej obserwacji). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szycha The Killer Re: Tylko prymityw stawia PI okok glupiego i glup IP: *.centertel.pl 23.09.06, 10:55 To zaiste prawda, może się trochę rozpędziłem z tym Pi bo do innych filmów to mu i tak duuużo brakuje, niemniej jednak nie przepadam za dramatami wszelkiego rodzaju nawet jeśli Pi jest też po trochu thrillerem! Nie mówię że filmy które wymieniłem są "głupie"- one mogą być nudne(a czytając opis Pi spodziewałem się zupełnie czegoś innego:), żałosne-Aligator 2, prymitywne jak GiG( do dzisiaj mam kaca że straciłem 1,5 godziny na ten chłam:) przereklamowane(vide Jeździec bez głowy, Nagi Instynkt 2 i Brokeback brrrr:) chore w pełnym tego słowa znaczeniu(Cela). A i bym zapomniał mój numer trzy na liście najgorszego chłamu wszech czasów to film Poza zasięgiem ze Stevenem Seagalem(ten którego akcja rozgrywa się w Polsce), zero muzyki w filmie(dopiero wtedy zdałem sobie naprawdę sprawę ile podkład znaczy dla filmu), a finałowy pojedynek z Krzysztofem Pieczyńskim(Bruno Walicki:) na Polibudzie to po prostu jakaś totalna parodia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: Naprawdę naj naj najgorsze filmy w historii.. IP: *.man.poznan.pl 23.09.06, 10:17 Ludzie jacy wy jestescie beznadziejni! i nic nie kumacie zal.... Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Naprawdę naj naj najgorsze filmy w historii.. 23.09.06, 13:55 Pi jest według Ciebie głupim filmem? to idź pooglądać jakieś hamerykańskie filmy z efektami komputerowymi lepiej i zrób coś dla świata i nie wypowiadaj się na temat filmów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Naprawdę naj naj najgorsze filmy w historii.. IP: 212.122.223.* 23.09.06, 18:54 może sam jesteś troche głupi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgw Re: Naprawdę naj naj najgorsze filmy w historii.. IP: 205.156.117.* 23.09.06, 19:28 i ty wytrzymales na tych filmach DO KONCA?! wow aeon flux juz po 10 minutach zaczalem przewijac, majac nadzieje ze jak juz film do dupy to moze charlize pokaze pupe...nie pokazala. nagi instynkt 2 - no coz, michael nie wystapil, a sharon juz nie ta. nie dalem rady do konca, wylaczylem. Jezdziec bez glowy jest swietny (moim zdaniem depp nigdy nie zagral w zlym filmie), ale PI mozna tylko na jakims haju ogladac. CUBE to najwiekszy shit jaki widzialem. mon dieu, nawet w kinie na tym bylem. ale absolutne dno, film na ktory oddam swoj glos to DESPERADO 2, czyli cos tam w meksyku...salma nawet sie nie pojawila a film byl koszmarnie nudny...a tyle sie spodziewalem po jedynce, w 2 nawet muzyka do dupy byla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blasphemer Re: Naprawdę naj naj najgorsze filmy w historii.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 22:51 A kto gral w Desperado 2? Moze brat blizniak Depp'a.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tintin1 Re: Naprawdę naj naj najgorsze filmy w historii.. 24.09.06, 13:10 Nie mogę się z Tobą zgodzić co do Jeźdźca, bo wszystko Burtona uwielbiam (no dobra, na "Planecie małp" się przejechał). Niestety, nie widziałem Aligatora 2, ale w ciemno mogę Ci polecić naprawdę przerażające stronco, z (OMG!!) Harveyem Keitelem zresztą. Dizeło ma tytuł oryginalny "Little Nicky", po polsku było wyświetlane niedawno w TV jako "Mały Nicky". Włączyłem w połowie i przesiedziałem jak przykuty do odbiornika do samego końca. Nie do uwierzenia, jaki to był badziew! Jeśli jednak nie wytryzmasz, przewiń chociaż do jednej z ostatnich scen, gdzie występuje sam szatański Ozzy:) Nie wiem, kto wpadł na pomysł tak genialnej sceny, ale chyba nie scenarzysta reszty filmu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szycha The Killer Re: Naprawdę naj naj najgorsze filmy w historii.. IP: *.centertel.pl 25.09.06, 01:54 Buhahahaha-oglądałem ostatnio Little Nicky-był tak bezdennie głupi i żałosny że aż śmieszny!!!! No po prostu jakaś totalna parodia tylko nie wiem czego(ten film oglądać trzeba albo na totalnym haju albo po trzech browcach inaczej rzeczywiście można umrzeć-nie do Aligatora("efekty" specjalne w tym filmie są żałosne ale film ma coś koło 20 lat więc może kiedyś straszył-teraz śmieszy:) to się nawet nie umywa,nie polecam ludzie nie oglądajcie tego chociaż, bo szkoda życia po prostu(a mamy tylko jedno-wystarczy że ja popełniłem ten błąd:) A co do Cube to przynajmniej był oryginalny a nie n-ta kontynuacja Batmana,Supermana,Piątku 13(a właśnie pierwsza część naprawdę dobra więc oglądałem kilka następnych-nie wszystkie ale Jason X w kosmosie to też jeden z filmów które powinny mieć przyznaną dożywotnią Malinę-kto wie o co chodzi ten wie;) Pozdrawiam po obejrzeniu 5 odc. z rzędu nowej serii Prison Break(POLECAM WSZYSTKIM TO JEST LEPSZE NIŻ DESPERATE HOUSEWIVES,LOSTY,24 GODZINY no może nie razem wzięte ale z pewnością najlepsze z tych wymienionych-oczywiście polskie stacje nie wiedzą co dobre, choć z Lostami i Desperate to już na szczęście zaczyna się widzę zmieniać na lepsze:) ale chyba wciąż nie dostrzegają ideału Prison Break`ów...ech ta Polska...-Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chilon Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.os1.kn.pl 22.09.06, 23:09 "Lemoniadowy Joe" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
konwis Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 23.09.06, 00:37 tu się nie mogę zgodzić. film za.ebisty, może czego innego oczekiwałeś? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
konwis Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 23.09.06, 00:45 ślepnę na starość ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 23:24 Cała "Szybcy i wściekli: Tokio drift" i "Karol, człowiek który został..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.06, 23:26 A ja uważam, że większość i może jeszcze więcej. Nawet nie warto popisywać się nazwami tych filmów. Odpowiedz Link Zgłoś
mispercepcja Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 22.09.06, 23:37 Wszystkie części "Piątku Trzynastego" (zwłaszcza chyba część ósma-motyw z urwaną głową która spada z dachu do śmietnika),no i wyczyn ostatnich wakacji,czyli "Superman-powrót"-myślałem,ze zwariuję z nudów w kinie.Widziałem wiele ekranizacji komiksów,ale nowy "Superman" bije na głowę nawet "Daredevila".W swojej beznadziejności.Niektórzy zachwycali się "Daredevilem",ale ja oglądając ten film zastanawiałem się,czy to kino czy też trailer jakiejś gry komputerowej. www.rockthecasbah.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopron Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.promax.media.pl 23.09.06, 13:05 pierwszy ktory mi sie na mysl rzucil, to 'zoolander'. zenada,panie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogrim Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 17:53 karol który został człowiekiem - obie części ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polskie kino! Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: 195.94.201.* 25.09.06, 16:37 oprocz Rejsu oczywiscie - mam na mysli to, co sie teraz dzieje w kinach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz "Ukryte" IP: 217.97.193.* 22.09.06, 23:53 W ub roku w kinie bodajże był, francuski film z Juliette Binoche. No tak DEBILNY film, że głupszego nie pamiętam. Sama idea, że ktoś anonimowy nagrywa czyjeś momenty z życia i go o tym uświadamia, zainteresowała mnie i dlatego na to poszedłem do kina ale sposób w jaki reżyser to przedstawił i rozwinął po prostu jest tragiczny. Ten film jest w ogóle bez sensu, to raz, końćzy się jakby mieli limit taśmy i musieli skończyć a do tego taka nuda, że usnąć można. W ogóle większość filmów francuskich jakie widziałem, jest kiepska ale ten już przebił wszystko pod tym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemzi Re: "Ukryte" IP: *.eranet.pl 22.09.06, 23:58 Harry Potter i kamien filozoficzny. Trafilem na wersje z dubbingiem - nic nie ratowalo tego filmu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz tego to nawet nie oglądałem IP: 217.97.193.* 23.09.06, 00:01 bo szkoda mi czasu na takie bzdety, ja mam na myśli filmy, które dla dorosłego człowieka mogą sie wydawać ciekawe przed obejrzeniem a okazują się klapą bo innych w ogóle nie oglądam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p potwierdzam, może miał ten film jakiś sens, IP: *.aster.pl 23.09.06, 10:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p ...ale... "ukryty", i to baaaardzo głęboko ;) IP: *.aster.pl 23.09.06, 10:32 a może jestem po prostu profanem nierozumiejącym prawdziwej sztuki :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: "Ukryte" IP: *.gl.digi.pl 23.09.06, 12:47 też mnie nie zachwycił, ale przecież nie można go podciągać pod nagłupsze filmy wszechczasów, no błagaaam... poza tym przesłanie filmu można interpretować na tyle różnych sposobów, że po prostu boli stawianie 'ukrytych' w tym miejscu, tylko dlatego, że wydawał ci się nudny.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frenchmen Re: "Ukryte" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 12:49 "Ukryte" to po prostu zupełnie inne dzieło niż to co powstaje w Hollywood. Jak ktoś na co dzień ogląda Władcę pierścienia czy Matrixa to sorry. To tak, jak by porównywać Pendereckiego do Dody. "Ukryte" to jeden z tych filmów, które przywracają wiarę w kino - że to też jest sztuka, a nie tylko kosztowna w produkcji rozrywka. Odpowiedz Link Zgłoś
sacto Re: "Ukryte" 24.09.06, 17:49 Zgadzam się z przedmówcą. A właściwie z przedmówcami bo jak już ktoś wcześniej napisał nazywanie filmów trudnych debilnymi jest według mnie nadużyciem. Ukryte dobrze ilustruje choćby istotę konfliktów jakie w ubiegłym roku miały miejsce we Francji, ale to tylko jeden z jego aspektów. Haneke stawia więcej pytań niż daje odpowiedzi, ale taki ma sposób robienia filmów, mówi własnym językiem. Raczej nie sądzę żeby zależało mu na sprawnym, pokazaniu sytuacji „że ktoś anonimowy nagrywa czyjeś momenty z życia i go o tym uświadamia”. Przy okazji moje kandydatury „Kumpel do bicia” i oststnio „Dead Fish”. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffh Re: "Ukryte" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 08:49 a widziałeś Taxi, oczywiście jedynka, Dobermanna, Nienawiść to tyle na temat kiepskich filmów francuskich :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: "Ukryte" IP: 85.221.128.* 24.09.06, 19:16 no bez pzresady, ukryte to film dla osób myslących, albo chcociaż dostrzegających że mało ważne rzeczy mogą byc najważniejszymi wyadarzeniami z życioa człowieka i moga miec na niego dlaszy wpływ. Po prostu trzeba się chwile zastanowic nad tym filmę, wteyd się go zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz The Ring 1 i 2 IP: 217.97.193.* 23.09.06, 00:04 chyba taki to miało tytuł, japoński (niby) horror o tajemniczej kasecie (motyw podobny jak w "ukryte") a też głupi film że szkoda gadać, tych elementów grozy to jak na lekarstwo i wcale się nie przeraziłem a za to mnóstwo debilnych scen, o których nie warto wspominać, jednym słowem KICHA nie horror Francuzi lub Japończycy jak zrobią dobry film to święto lasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4 aniołek Re: The Ring 1 i 2 IP: 217.153.134.* 23.09.06, 10:58 no tak - japońskie horrory niewiele maja wspólnego z krwawym, obrzydliwym, bezmyślnym i łopatologicznym horrorem amerykańskim. Co kto woli. Odpowiedz Link Zgłoś
lilla_my Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 23.09.06, 00:13 "Cube" Inni sie dopatrywali drugiego dna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.ny5030.east.verizon.net 23.09.06, 00:19 moj najglupszy film to zmruz oczy . dwa razy zmeczony i prawie przespany z pgr widokami i zamachowski ni w zab nie rozumiem i po co i dlaczego - moze ktos wie bo w sumie chodzi o dziecko ale po co te budynki i glupio przedstawiona rzeczywistosc . Idiotyczny fiml choz z dobra obsada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cascade Vertical Limits IP: *.drizzle.com 23.09.06, 00:25 ...czyli Scorupco na K2. taki durny ze az smieszny. zwlaszcza jak sie czlowiek zajmuje wspinaczka/alpinizmem. ze wspomaganiem alkoholu oglada sie jak komedie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morski zwierzak Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 00:30 no to tak na szybko, bo spać się chce a wątek mnie zaciekawił. 1. "Gulczas, a jak myślisz" - że to tandeta pierwszej klasy to jeszcze nic, ale po prostu żenujące 1,5 godziny tasmy filmowej. A pośród tego wszystkiego najbardziej żenujący Jerzy Gruza, o którym miałem lepsze mniemanie. 2. "Reich" - wstyd, po prostu wstyd... mi przed samym sobą, że wysiedziałem do końca seansu. A był odpowiedni moment na wyjście. Jest scena w filmie, dla której tłem jest budynek łódzkiego Silver Screen przy Centralu. To właśnie w tym kinie siedziałem i pomyślałem sobie wtedy: "Człowieku, to znak dla Ciebie" a mimo to zostałem. Żałuje bardzo. 3. Cała seria filmów z Michelem Dudikoffem (Amerykański Ninja etc.), które mnie fascynowały jako dzieciaka we wczesnych latach 80. wraz z nastaniem ery VHS. Straszne bajeczki, ale wybaczam. Te filmy tzw. klasy B były robione stosunkowo małym nakładem sił (jeśli nie finansowych to na pewno intelektualnych) i w założeniu miały byc naiwne, głupkowate, o akcji płynącej wartko jak woda w klozecie. Były po prostu złe, bo takie miały byc i niczego przynajmniej nie udawały. Tyle starczy pozdr artur PS. Lemoniadowy Joe - czechosłowacki deliaktes, a nie zaden kipski film. A jaki wychowawczy ten eastern. Jakie przesłanie! Antyalkoholowe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: 217.96.16.* 23.09.06, 00:43 piła 2 i aż strach pomyśleć jak daremna bedzie 3 :/ yhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmirofan Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 00:44 zdecydowany nr 1: AVALON - polsko - japońskie popłuczyny po matrixie. z panią Foremniak w black-peruce i roli głównej. Tego nawet Ed wood nie byłby w stanie popełnić!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.dsl.bell.ca 23.09.06, 00:44 The Grudge.Tak durnego filmu to jeszcze nie widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
czernobyl.zdr6j Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 23.09.06, 11:50 polecam "Shaolin Soccer" - absolutnie genialne w swej głupocie. jest tak głupie, że aż oglądania sprawia radość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juro "Francuski numer" - dno szamba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 01:11 Odpowiedz Link Zgłoś
konstant1 Może jednak "Miś"?A może "Dzień Świra"? 23.09.06, 01:21 Te straszne głupoty, które przytaczacie, to jest skutek Waszej nieostrożności, bo można było tę głupotę przewidzieć. Ale moje typy charakteryzują się tym, że oglądając kawałek takiej "sztuki filmowej" można ją zaakcxeptować, ale siedząc do końca POWOLI stwierdza się beznadzieję pomysłu, akcji, poczucia humoru... A ten wzrok domowników uraczonych kasetą z filmem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Może jednak "Miś"?A może "Dzień Świra"? IP: 195.39.217.* 25.09.06, 09:25 A może jednak "Wszyscy jestesmy Chrystusami"? Na pewno tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.toya.net.pl 23.09.06, 01:29 Czy naprawde nikt nie widzial "Stary gdzie moja bryka?"???? To jest tak glupi film, ze obejrzalam go z zapartym tchem az do samiutkiego konca, bo takie stezenie glupoty fascynuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki i madry Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.toya.net.pl 23.09.06, 01:48 bardzo wnikliwa wypowiedz.bardzo mi sie ta wypowiedz podoba.to njafajniejsza wypowiedz na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
dijkman Zapomniałem o,,Szamance"! 23.09.06, 01:55 Czy to prawda, że aktorka grająca w tej głupocie ciężko to zniosła? Wcale bym się nie zdziwił. Wszystkie filmy Żuławskiego jakie znam były straszne. Widziałem ,,Stary gdzie moja bryka?". Reżyser pewnie myślał, że jest zabawny. Uwaga ogólna: najgorsze bzdety na ogół nie trafiają się wśród filmów komercyjnych, ale tak zwanych artystycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
uklad_wcielony Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 23.09.06, 01:44 Moj typ to nowozelandzki film wyswietlany w Polsce pod tytulem "Zapach trawki, smak wolnosci". Zdecydowanie najgorszy film, jaki widzialem w zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.wroclaw.mm.pl 23.09.06, 01:57 jest taki film. "Hostel" bodajże. Co za paw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jenny Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: 82.153.146.* 23.09.06, 02:54 'Nieodwracalne' obejrzalam, bo wiele szumu zrobiono wokol tego filmu i do dzis zaluje. caly film to czekanie na 'cos wiecej' niz poczatek/koniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbelk "Starcrash" z 1979 roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 10:51 Jest absolutnie najgorszym filmem w historii kinematografi! Nic sie nie trzya kupy w tym filmie, a jedna z rol glownych gra David Hasselhoff jest tp fil wyprodukowany na fali Star Wars, wlasciwie nedzna kopia gwiezdnych wojen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 02:04 "Słodko gorzki". Bardzo ciekawe dialogi ma ten film. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytykant Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.06, 02:23 Guzikowcy Odpowiedz Link Zgłoś
valentine02 Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca 23.09.06, 10:38 1.anakonda z j. lo 2.speed 2 3.rozwód po francuski z naomi watts i kate hudson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEBA Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 02:52 VAN HELSING Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: najgłupszy film jaki obejrzeliscie do konca IP: *.gl.digi.pl 23.09.06, 12:58 oj prawda z tym van helsingiem.. pamiętam,że siedziałam w kinie i raz płakałam, a raz się śmiałam z własnej głupoty, że straciłam kasę i czas na taką żenadę. nigdy więcej! Odpowiedz Link Zgłoś