Gość: weronika IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 19:55 niestesty jeszcze nie widzialam filmu ale zamierzam zobaczyc, nominacje świadczą o tym że film trzeba zobaczyc ahhhh a zreszta taaaaaaaaaaaaaa muzyka :))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siodemka Re: Chicago IP: 81.26.5.* 28.03.03, 07:59 a ja widzialam i... dla tych co lubia musicale na ekranie to moze byc rewelacja. ja jednak wole zywa akcje niz ciagly spiew i taniec. mysle, ze na zywo ten musical bylby naprawde fantastyczny (zwlaszcza w takiej obsadzie), ale jak na kino to troszke za... nudne i obraz showbiznesu jest zdecydowanie przygnebiajacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ernesto Re: Chicago- Co za nuda....!!! IP: 195.245.213.* 28.03.03, 13:15 dawno się tak nie wynudziłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Chicago- Co za nuda....!!! IP: *.dialup.rzeszow.pl 28.03.03, 19:20 Gość portalu: Ernesto napisał(a): > dawno się tak nie wynudziłem. Ty się poprostu nie znasz na filmach...i to jest ten problem.... Odpowiedz Link Zgłoś