carinaa1 27.10.06, 23:52 Jakie znacie-oglądaliście-polecacje filmy katastroficzne,opócz oczywiście WTC? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mroofka2 Re: Dobre katastroficzne 30.10.06, 14:38 wtc to kicha, juz lepszy jest united 93 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Dobre katastroficzne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 16:28 Dobry a mało znany jest "Testament" z '83. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Outsider Re: Dobre katastroficzne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 09:56 Dla mnie najbardziej katastroficznym filmem jaki w ostatnich latach widziałem jest "Donie Darko"........gorszej katastrofy nie widziałem juz dawno........ :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
wampuka Re: Dobre katastroficzne 31.10.06, 17:11 "Tragedia Posejdona", ale nie w remake'u, oryginał. "Rój" i "Ptaki" - to z cyku zwierzęcego. "Titanic" (tak,będę się bił!) i "Wulkan". I jak już "Wulkan", to może do niego "Góra Dantego". Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Dobre katastroficzne 31.10.06, 17:59 ja lubie filmy katastroficzne z plonacym budynkiem w roli glownej. polecam "Płonący wieżowiec" oraz "Pożar. Uwięzieni na 37 piętrze" Odpowiedz Link Zgłoś