mathias_sammer 07.01.07, 12:08 jesli nie przekrecilem tytulu to jakos tak. polecam. wspanialy. m.s. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thelma3 Re: The wind That shakes The Barley 07.01.07, 12:24 A już myślałam, że to o Stinga chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quentin Re: The wind That shakes The Barley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 13:00 Polski tytuł:"Wiatr buszujący w jęczmieniu" - zgadzam się, wspaniały i przejmujący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: The wind That shakes The Barley IP: *.elblag.dialog.net.pl 07.01.07, 13:44 A ja spodziewałam się czegoś więcej. Dobry, ale nie jest rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
wampuka Re: The wind That shakes The Barley 08.01.07, 00:11 Nie udało mi się go obejrzeć w całości. Brutalne sceny jakoś tak mna okropnie szarpały. Wyrywania paznokci już nie zniosłem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quentin Re: The wind That shakes The Barley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 09:28 To rzeczywiście było straszne. Ja byłam w kinie i na tę scenę zmknełam oczy i zatkałam uszy, żeby nie słyszeć. Ale film i tak zrobił na mnie niesamowite wrażenie, był bardzo dramatyczny, przejmujący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: The wind That shakes The Barley IP: *.elblag.dialog.net.pl 08.01.07, 23:50 Wy tak serio? Hmm, nie pomyślałabym, że ta scena aż tak oddziała na widzów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quentin Re: The wind That shakes The Barley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 09:24 Serio, serio!! Była straszna. A świadomość, że tak się czasem ludziom robi bynajmniej nie poprawiała sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: The wind That shakes The Barley IP: *.elblag.dialog.net.pl 09.01.07, 13:39 Może związane jest to z podświadomymi lękami, np. mój chłopak nie znosi oglądania, czy choćby słuchania o torturach paznokciowych (zrywanie, wbijanie szpilek) oraz ocznych, wiele ludzi tak chyba ma... Odpowiedz Link Zgłoś
wampuka Re: The wind That shakes The Barley 14.01.07, 19:38 Oddziałała, i to strasznie. Właśnie, ta świadomość, że tak było, jest najbardziej bolesna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quentin Re: The wind That shakes The Barley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 20:11 wampuka napisał: > Oddziałała, i to strasznie. Właśnie, ta świadomość, że tak było, jest > najbardziej bolesna Tak!! Ale dla całego filmu naprawdę warto było tę scenę wysiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: The wind That shakes The Barley 14.01.07, 12:30 A ja obejrzalam przedwczoraj "Czasteczki elementarne" Dobry! k. Odpowiedz Link Zgłoś
singielka_1976 Re: The wind That shakes The Barley 14.01.07, 18:39 Kolejny dobry film z cyklu dla Koneserów. Odpowiedz Link Zgłoś