Dodaj do ulubionych

The wind That shakes The Barley

07.01.07, 12:08
jesli nie przekrecilem tytulu to jakos tak. polecam. wspanialy.
m.s.
Obserwuj wątek
    • thelma3 Re: The wind That shakes The Barley 07.01.07, 12:24
      A już myślałam, że to o Stinga chodzi:)
    • Gość: quentin Re: The wind That shakes The Barley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 13:00
      Polski tytuł:"Wiatr buszujący w jęczmieniu" - zgadzam się, wspaniały i
      przejmujący.
      • Gość: jaija Re: The wind That shakes The Barley IP: *.elblag.dialog.net.pl 07.01.07, 13:44
        A ja spodziewałam się czegoś więcej. Dobry, ale nie jest rewelacyjny.
        • wampuka Re: The wind That shakes The Barley 08.01.07, 00:11
          Nie udało mi się go obejrzeć w całości. Brutalne sceny jakoś tak mna okropnie
          szarpały. Wyrywania paznokci już nie zniosłem :(
          • Gość: quentin Re: The wind That shakes The Barley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 09:28
            To rzeczywiście było straszne. Ja byłam w kinie i na tę scenę zmknełam oczy i
            zatkałam uszy, żeby nie słyszeć. Ale film i tak zrobił na mnie niesamowite
            wrażenie, był bardzo dramatyczny, przejmujący.
            • Gość: jaija Re: The wind That shakes The Barley IP: *.elblag.dialog.net.pl 08.01.07, 23:50
              Wy tak serio? Hmm, nie pomyślałabym, że ta scena aż tak oddziała na widzów ;)
              • Gość: quentin Re: The wind That shakes The Barley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 09:24
                Serio, serio!! Była straszna. A świadomość, że tak się czasem ludziom robi
                bynajmniej nie poprawiała sytuacji.
                • Gość: jaija Re: The wind That shakes The Barley IP: *.elblag.dialog.net.pl 09.01.07, 13:39
                  Może związane jest to z podświadomymi lękami, np. mój chłopak nie znosi
                  oglądania, czy choćby słuchania o torturach paznokciowych (zrywanie, wbijanie
                  szpilek) oraz ocznych, wiele ludzi tak chyba ma...
              • wampuka Re: The wind That shakes The Barley 14.01.07, 19:38
                Oddziałała, i to strasznie. Właśnie, ta świadomość, że tak było, jest
                najbardziej bolesna.
                • Gość: quentin Re: The wind That shakes The Barley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 20:11
                  wampuka napisał:

> Oddziałała, i to strasznie. Właśnie, ta świadomość, że tak było, jest
                  > najbardziej bolesna

Tak!! Ale dla całego filmu naprawdę warto było tę scenę wysiedzieć.
    • kowianeczka Re: The wind That shakes The Barley 14.01.07, 12:30
      A ja obejrzalam przedwczoraj "Czasteczki elementarne" Dobry!

k.
    • singielka_1976 Re: The wind That shakes The Barley 14.01.07, 18:39
      Kolejny dobry film z cyklu dla Koneserów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka