IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 00:26
niegdy nie widzialem zadnego z serii, teraz wlasnie zasiadlem, no i wlasnie, film jeszcze trwa a ja juz przed kompem
czy rzeczywiscie jest to taki swietny film ? a jesli tak, to czy trzeba byc fanem horrorow, zeby to moc stwierdzic ?
jak dla mnie - cienizna, schemat na schemacie, dawno sie tak nie wynudzilem na filmie ... ale z przyzwoitosci poczekam jeszcze chwile do konca ... ;)
Obserwuj wątek
    • anita25 Re: Krzyk 06.04.03, 19:19
      To pastisz horrorow , szczegolnie wczesnych "dziel" Cravena. Chyba nie trzeba
      byc fanem horroru. Dla mnie to raczej czarna komedia.
    • Gość: Duncan Re: Krzyk IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 17:32
      Gość portalu: yasny napisał(a):

> niegdy nie widzialem zadnego z serii, teraz wlasnie zasiadlem, no i wlasnie, fi
      > lm jeszcze trwa a ja juz przed kompem
      > czy rzeczywiscie jest to taki swietny film ? a jesli tak, to czy trzeba byc fan
      > em horrorow, zeby to moc stwierdzic ?
      > jak dla mnie - cienizna, schemat na schemacie, dawno sie tak nie wynudzilem na
      > filmie ... ale z przyzwoitosci poczekam jeszcze chwile do konca ... ;)

Czołem yasny !
      Nie, nie trzeba być fanem horrorów. To po prostu zwykła tandeta.
      Pamiętam, że prezenterka pokusiłą się o interpretację przesłania jakim kieruje się Craven w swoich
      filmach, ale ja twierdzę, że jesli chodzi o sam pomysł to ...
      proszę bardzo, jesli ktos mi tylko zapłaci, to jeszcze dzisiaj napiszę ze dwadziescia schematów.
      Kwestia jest oczywiscie prosta, musze miec po kilkanascie wymyslnych i efektownych rodzajów smierci
      na każdy film (dużo krwi, łamani kosci itp).
      Czy to jest sztuka filmowa ?
      Chyba nietrudno odpowiedzieć.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka