wimx 13.04.07, 17:31 Znacie jakies komedie, na ktorych doslownie mozna sie skrecac ze smiechu? Podawajcie jakies tytuly. Ma to posluzyc do terapii smiechowej :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wimx Re: Najsmieszniejszy film 13.04.07, 17:36 A juz sie balam, ze napisales "Lista SCHindlera". Ufff Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Najsmieszniejszy film 13.04.07, 17:39 wimx napisała: i > A juz sie balam, ze napisales "Lista SCHindlera". Ufff bo ja pisałem o parodii "Listy SCHindlera" Mela Brooksa z Leslie Nielsenem czyli jak napisałem "Liście Shindlera",dobrze że są tacy jak Ty,czujni na te literki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: Najsmieszniejszy film IP: *.as.kn.pl 14.04.07, 18:43 Każdy ma inny gust, więc ciężko określić, co kogoś będzie śmieszyło. Dla mnie np. "Monty Python i święty Graal", ale znam takich, których to wogóle nie śmieszy. Więc pytanie jest z gruntu bezsensowne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Najsmieszniejszy film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 23:13 Borat Hotel Zacisze (serial) Rybka zwana Wandą Okrucieństwo nie do przyjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Najsmieszniejszy film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 23:16 Poszukiwany, poszukiwana (jeśli ktoś nie zna, bo w TV to było już 100 razy...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Najsmieszniejszy film IP: *.dip.t-dialin.net 21.04.07, 23:30 z aktualnych w kinie:www.youtube.com/watch?v=Y6GHoJ7FYuc z nadchodzacych:www.youtube.com/watch?v=kLBOfYMvA4I Odpowiedz Link Zgłoś
lizabeth.scott Re: Najsmieszniejszy film 23.04.07, 16:56 OK Neron, sztara komedia o sztarożytnym Rzymie Odpowiedz Link Zgłoś
smakciszy Re: Najsmieszniejszy film 23.04.07, 17:03 "Opowieści o zwyczajnym szaleństwie" Dobre czeskie kino :) Odpowiedz Link Zgłoś
mhadau1 Żywot Briana 24.04.07, 08:57 grupy Monty Python. oglądałem całkiem niedawno z polskim tłumaczeniem - i skręcałem sie ze śmiechu. poza tym cała seria - Straszny Film. Tak głupie, że aż śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rambo Czacha dymi ! IP: *.pools.arcor-ip.net 27.04.07, 09:45 Bezapelacyjnie - www.filmweb.pl/Film?id=4323 Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Najsmieszniejszy film 27.04.07, 17:47 dla mnie serial: "co ludzie powiedza" :) boki zrywac Odpowiedz Link Zgłoś