Gość: Gazor IP: *.uninet.com.pl 28.04.07, 23:07 www.eksel.user.icpnet.pl/opowiadania/4miszmasz/czarnobyl10.php Dosyć ciekawa budowla u naszych wschodnich sasiadów. Czego to oni nie maja ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leszek Re: OKO MOSKWY IP: *.uninet.com.pl 29.04.07, 20:53 ruskie to maja fantazje Odpowiedz Link Zgłoś
darino wielka mi tajemnica :))) 06.05.07, 14:28 To znane konstrukcje - radary współpracujące z systemem przeciwrakietowym Związku Radzieckiego. Jeden taki był na Łotwie - pamiętam, że po odzyskaniu niepodleglości Łotysze jeszcze długo nie mogli wykurzyć Sowietów z tego obiektu. Stało też takie toto na Zakarpaciu, niedaleko od Przemyśla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syku Re: wielka mi tajemnica :))) IP: *.uninet.com.pl 06.05.07, 17:31 Darino masz moze jakies fotki tego niedaleko przemyla, albo czy wiesz cos o tym ? czy bylo tak duże jak to kolo czarnobyla itp.. ? Odpowiedz Link Zgłoś
darino aż tak blisko to nie było :)) 07.05.07, 01:18 Stało toto na Ukrainie, ale chyba nie dalej niż 150 km, gdzieś w Karpatach. Dokładnie nie pamiętam, bo widziałem to jeszcze za komuny. A ten na Łotwie to stał w Skrundzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: OKO MOSKWY IP: *.uninet.com.pl 11.05.07, 21:03 Mogli by takie u nas zbudowac :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jendrzej Re: OKO MOSKWY IP: *.uninet.com.pl 18.05.07, 13:10 obok przekaźnika.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś