Gość: erazm IP: 209.48.129.* 23.05.07, 00:50 I dla kogo on ma byc niby modelem? Zabijaka zwykly, nalezy promowac ludzi ktorzy cos osiagneli intelektem a nie mordobiciem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radarek123 Opowieść wojownika IP: *.hsd1.il.comcast.net 23.05.07, 07:50 Tu jest dokument o nim z tvn24 : www.youtube.com/watch?v=gaxOjzWDDK0&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznan szacun IP: *.crowley.pl 23.05.07, 13:48 był dla nas wzorem - czyli dla ludzi ćwiczących i walczących w latach 80/90 - serdecznie pozdrwawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleks Re: Opowieść wojownika IP: *.tktelekom.pl 23.05.07, 15:04 człowieku jeśli to tylko prowokacja, to jest głupia. A jeśli naprawdę tak myślisz, to albo nie umiesz czytać, albo jesteś głupi i wzorem jest dla Ciebie ktoś pokroju np. Ziobry. Ech... nie chce mi się więcej pisać bo to chyba nie ma sensu. Powiem Ci jeszcze tylko, że mimo iż Cię nie znam, to z całym przekonaniem twierdzę, że nie dorastasz Markowi Piotrowskiemu do pięt pod żadnym wzglęm (tym intelektualnym szczególnie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boa Może najpierw potrenuj jakikolwiek sport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 15:07 a potem się wypowiadaj, OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simon Opowieść wojownika IP: *.tvp.pl 23.05.07, 15:25 Nie lubię bałwanów, jak ten powyżej, którzy wypowiadają się na tematy, na które nie mają zielonego pojęcia. Ja nie znam biografii Piotrowskiego, ale staram się tak rychło nie oceniać ludzi. Chociaż w tym komentarzu nie udało mi sie powstrzymać... Odpowiedz Link Zgłoś
alek_s Re: Opowieść wojownika 23.05.07, 15:43 Piotrowski nie tylko jest silniejszy od Ciebie na rękę, ale nadto nieprzeciętnie inteligentny. A Tobie chyba tej ostatniej cechy brakuje. Punisher jak najbardziej nadaje się na wzór kogoś, kto coś osiagnął dzieki własnej pracy. Tylko, że to coś to u niego było WIELKIE COŚ> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mzare Re: Opowieść wojownika IP: 212.2.99.* 23.05.07, 22:59 Oj, Erazmie, pojęcia nie masz o kim piszesz. Widziałem ten znakomity film i tego pięknego człowieka. Daleko Ci - jak sądzę - do jego mądrości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hagi Re: Opowieść wojownika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 20:14 Idolem jest dla wszystkich,którzy pragną osiągnąć jakiś cel-BURAKU ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndyOne Re: Opowieść wojownika IP: *.acn.waw.pl 24.05.07, 21:47 Stary nie wiesz co to za człowiek. Ja też nie wiedziałem. Obejżyj reportarz dokumentalny o nim na YouTube i zapewniam Cię że po obejżeniu tego reportarzu, bedziesz uważał że to jeden z większych ludzi w tym kraji !!!! Gwarantuje Ci to !!!! To jest wielki człowiek z równie wielką pasją !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do erazma Re: Opowieść wojownika IP: *.mia.fl.atlanticbb.net 25.05.07, 04:38 i za ten teks powinenes dostac po ryjjju,!!!intelektualna gnido,do czego ty doszedles buraku!!!!szacunek dla Marka Piotrowskiego!!!!pozdrowienia z nowego jorku-lolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petrof Re: Opowieść wojownika IP: 83.238.59.* 25.05.07, 22:58 Zamknij buzię.Jak nic o nim nie wiesz, to się nie udzielaj.Ty nigdy nie będziesz taki jak on, intelekt to nie wszystko.Będziesz miał problem i nie rozwiązesz go intelektem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Riki Rufus Re: Opowieść wojownika IP: *.spray.net.pl 27.05.07, 19:49 Do erazma - ty jeb....debilu, pal ci w d.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcmurphy Re: Opowieść wojownika IP: *.kolornet.pl 02.06.07, 15:59 Erazm, Ty Kretynie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faraon Re: Opowieść wojownika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 23:06 na zawsze pozostanie moim idolem; prawdziwy wojownik; olbrzymi szacuneszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartasxx Opowieść wojownika IP: *.icpnet.pl 23.06.07, 23:44 Właśnie obejrzałem film "Wojownik" i jestem bardzo wzruszony historią Wielkiego człowieka , który walczy cały czas i cały czas jest mistrzem świata w tej nieustannej walce - znakomita postać powinien być przykładem dla ludzi jako swoisty autorytet co tu dużo gadać takich ludzi w obecnych czasach już chyba nie ma prawdziwy bohater z którego tylko mozna brać przykład mimo przeciwnosci losu facet nigdy się nie poddał -ten film powinno się puszczać młodzieży na lekcjach wychowawczych pozdrawiam W szczególności Pana Marka Piotrowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seedar Re: Opowieść wojownika IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.07, 02:11 Dwie godziny temu skończyłem ogladać film "Wojownik" na HBO. Wcześniej wiedziałem że był ktoś taki jak Marek Piotrowski i że był dobry. Ale nigdy nawet nie przypuszczałem że jest to człowiek takiego wielkiego formatu. Szkoda tylko że los go tak bardzo doświadczył. Tym bardziej wielki szacunek za to że miał siłę się podnieść za to co robi teraz. PS Jest druga w nocy a ja nadal jakoś nie mogę zasnąć po tym co zobaczyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stela Re: Opowieść wojownika IP: *.chello.pl 25.06.07, 21:12 Wojownik to świetny film. Pamiętam, że też miałem problem z zaśnięciem, ale ja mam tak zawsze, po Klątwie2 też nie mogłem zasnąć. A fajny film był, jeden i drugi.. Odpowiedz Link Zgłoś
rocznik1986 Wojownik w Swarzędzu!!! 21.02.08, 11:42 Spotkanie odbędzie się 23 lutego 2008 o godz.17.00 w sali Kina "Hollywod "na os.Kościuszkowców 13 w Swarzędzu. Marek Piotrowski Punisherr 9-cio krotny Mistrz Świata Kick-Boxingu, trener i promotor będzie gościł w Swarzędzu! Marek Piotrowski pokaże swoje pasy Mistrzowskie i opowie o emocjach jakie towarzyszą mu gdy spogląda na nie z perspektywy czasu, zapraszamy do wspólnych pamiątkowych zdjęć i skorzystania z okazji do zdobycia dedykacji z autografem Mistrza i wielu innych atrakcyjnyh pamiątek. Kick boxer zdobył wszystkie najważniejsze tytuły mistrzowskie organizacji ISKA, KICK, PKC, WAKO-PRO, FFKA, WKAi TBC. Dodatkową atrakcją będzie pokaz filmu Wojownik w reżyseri Jacka Bławuta, a wyprodukowanego przez stację telewizyjną HBO Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
rocznik1986 Opowieść wojownika Marek Piotrowski w Swarzędzu! 21.02.08, 11:44 Spotkanie odbędzie się 23 lutego 2008 o godz.17.00 w sali Kina "Hollywod "na os.Kościuszkowców 13 w Swarzędzu. Marek Piotrowski Punisherr 9-cio krotny Mistrz Świata Kick-Boxingu, trener i promotor będzie gościł w Swarzędzu! Marek Piotrowski pokaże swoje pasy Mistrzowskie i opowie o emocjach jakie towarzyszą mu gdy spogląda na nie z perspektywy czasu, zapraszamy do wspólnych pamiątkowych zdjęć i skorzystania z okazji do zdobycia dedykacji z autografem Mistrza i wielu innych atrakcyjnyh pamiątek. Kick boxer zdobył wszystkie najważniejsze tytuły mistrzowskie organizacji ISKA, KICK, PKC, WAKO-PRO, FFKA, WKAi TBC. Dodatkową atrakcją będzie pokaz filmu Wojownik w reżyseri Jacka Bławuta, a wyprodukowanego przez stację telewizyjną HBO Polska. Odpowiedz Link Zgłoś