Gość: JK IP: 195.243.97.* 12.06.03, 03:13 Proszę o podsunięcie jakiegoś adresu email do braci Wachowski. Z góry serdecznie dziękuję. Fan filmu MATRIX. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja? Re: Adresy kontaktowe email. IP: *.catv69.balcab.ch 12.06.03, 11:43 sprobuj na suckmywilly@morning.com albo hwdw@bebilon.com albo od razu pisz na Berdyczow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEOspasmin Bexalala ! IP: *.acn.waw.pl 12.06.03, 12:59 Gość portalu: ja? napisał(a): > sprobuj na suckmywilly@morning.com albo hwdw@bebilon.com albo od razu pisz na > Berdyczow:) Pokaz jezyk Ja(dwisiu)!Lapki tez jakies takie czarne.Zowu brzydkie wyrazy pisalas chylkiem na klawiaturce.Be! czy nie czujesz ze jest lepiej kiedy ten fan pisze do braci chalkowskich trzymajac raczki na kolderce niz mialby sie jakimis bezecenstwami zajmowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEOspasmin obu? IP: *.acn.waw.pl 12.06.03, 12:55 Gość portalu: JK napisał(a): > Proszę o podsunięcie jakiegoś adresu email do braci Wachowski. Z góry > serdecznie dziękuję. Fan filmu MATRIX. braciawachowscy@matrix.com mlodszybratwachowski@matrix.com starszybratwachowski@matrix.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja? Re: obu? IP: *.catv69.balcab.ch 12.06.03, 14:40 Gość portalu: NEOspasmin napisał(a): > Gość portalu: JK napisał(a): > > > Proszę o podsunięcie jakiegoś adresu email do braci Wachowski. Z góry > > serdecznie dziękuję. Fan filmu MATRIX. > > braciawachowscy@matrix.com > mlodszybratwachowski@matrix.com > starszybratwachowski@matrix.com a moze lepiej do Kaczynskich? tez bracia, zwiazani z filmem i blizej i po polsku mozna. o! juz umylam raczeta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEOspasmin wszystkie 6? IP: *.acn.waw.pl 12.06.03, 14:49 > a moze lepiej do Kaczynskich? tez bracia, zwiazani z filmem i blizej i po > polsku mozna. o! > juz umylam raczeta:) Wszystkie szesc?Ty jestes chyba kobietka-pajak wiec z tym myciem to masz chyba niezly ubaw. Kaczynscy wkrotce zejda do szuflandii a wtedy my do nich z matrixa: 0-700.... Odpowiedz Link Zgłoś