Dodaj do ulubionych

George Michael do kwadratu

IP: 89.191.147.* 07.07.07, 19:25
Mam do sprzedazy 14 biletow na koncert GEORGA MICHAELA w Warszawie, ktory
odbedzie sie 11 lipca o godz. 21:30 na torze wyscigow konnych Sluzewiec.
Sa to miejsca siedzace na Trybunie C, bardzo blisko Trybuny VIP. Tak wiec
blisko sceny.

Nominalna cena biletu to 250 zl. U mnie tylko 100 zl. Bilety wygrane w
konkursie, dlatego sprzedaje je tak tanio, bo sam sie nie wybieram na
koncert, a szkoda, by sie zmarnowaly. Pewna oferta.

www.allegro.pl/item213674622__george_michael_bilety_siedzace_bydgoszcz_.html

Aukcja: 213674622 nick: dolesmiras
Obserwuj wątek
    • Gość: Patrycja George Michael do kwadratu IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.07, 17:38
      Mam do sprzedania 2 bilety na Trybunę A, rząd 19 miejsca 30 i 31. Znajomi nie
      mogą pójść. Bilety trudno zdobyte gdyż ta trybuna uważana jest za najlepsze
      miejsca do obejrzenia koncertu:). Cena nominalna biletu 300 zł. Kontakt pod nr
      600 305 167.
      Pozdrawiam
      PAtrycja
    • Gość: escap80 George Michael do kwadratu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 09:07
      Najbardziej oburzajace z tego artykulu jest zadania taki"Moze i sympatyczny,ale
      malo porywajacy facet.Zadna z niego osobowosc na miare statusu,jaki ma w
      popkulturze"Coz wspolczuje Panu Sankowskiemu ze jest malym szarym czlowieczkiem
      za ktorym nikt nie goni nie prosi autogrfu a jedyne co mu pozostaje to tylko
      zazdroscic ze za tym zwyklym George'em ktos szaleje,prosi o autograf:)
      • Gość: AEmigrate Re: George Michael do kwadratu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 12:44
        Właśnie zgadzam sie z przedmówcą...bardzo lubię czytać GW ale dlaczego , jak
        zauważyłam już wcześniej dziennikarze krytykują gwiazdy które nie mieszczą sie w
        ich upodobaniach
        Dajcie spokój George'owi,facet 25 lat robi coś na czym sie zna i bardzo dobrze
        mu to wychodzi !!!! Tak to jest kiedy powieje czymś "świeżym" wtedy Polacy
        nieudacznicy od razu kasują i podcinają skrzydła.
        Denerwuje mnie tez ta "polska"wszechwiedza i nie omylna opinia na temat jakieś
        gwiazdy. A w dodatku krytyka poglądów politycznych GM, każdy ma prawo mieć jakie
        chce poglądy i nic dziennikarzom z GW do tego...!!!!! litości bo aż mi wstyd

zaściankowość...zaściankowość...zaściankowość...zaściankowość

NIEOBIEKTYWNOŚĆ...NIEOBIEKTYWNOŚĆ...NIEOBIEKTYWNOŚĆ...NIEOBIEKTYWNOŚĆ

pozdrawiam
        AEmigrate

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka