Gość: Trinity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 22:36 Zauważyłyście ciuchy Isabelle -świetne. Ta różowa bluzka na początku trochę głupawa, ale potem - szerokie spodnie i wypasione topy. Urgghhh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wypasiony takiego topa to do klopa IP: *.acn.waw.pl 22.06.03, 23:11 Gość portalu: Trinity napisał(a): > Zauważyłyście ciuchy Isabelle -świetne. Ta różowa bluzka na początku trochę > głupawa, ale potem - szerokie spodnie i wypasione topy. Urgghhh Tak ubierano sie w Paryżu 2 lata temu.Dzis secondhandy w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEOspasmin zapytaj prosze wnuczki IP: *.acn.waw.pl 23.06.03, 13:29 szanowna autorko makulaturowa, wypasiony-wspanialy,swietny,xtra(kiedy ludzie w moim wieku uzywaja tego slowa to brzmi smetnie) top- szmatka zakladana na gore dziewczyny ma odslaniac/zaslaniac 4rzedne cechy plciowe+opalenizne .Moze byc bez plecow. co powiedziala mamusia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mxt uboczny skutek emigracji IP: *.lshtm.ac.uk 23.06.03, 14:22 ahhh myslalam ze pilnie czytuje 'mlode slowa' czy jak to sie tam nazywa, ale mi sie musialo wypasione przegapic. moja mowa sie zmumifikowala gdzies w rejonach 'spoko' pewnie co jest godne politowania, wiem... mamusia mnie nie znalazla, wiec albo publikuje mnie tylko warszawa albo mamusia dupa, co jej uswiadomilam i kazalam gazete wsadzic w koperte i ciupasem wyslac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEOspasmin jak te twoje UK w przyszlym roku do Polski przez IP: *.acn.waw.pl 23.06.03, 15:22 UE wlacza to bedzie latwiej bo j.polski bedzie w szkolach obowazakowy tak jak wf. hhh myslalam ze pilnie czytuje 'mlode slowa' czy jak to sie tam nazywa, ale mi > > sie musialo wypasione przegapic. moja mowa sie zmumifikowala gdzies w > rejonach 'spoko' pewnie co jest godne politowania, wiem... W kazdym razie zachwyt dzieweczki ktora zalozyla ten wpis byl mocno przesadzony. > > mamusia mnie nie znalazla, wiec albo publikuje mnie tylko warszawa albo mamusia > > dupa, co jej uswiadomilam i kazalam gazete wsadzic w koperte i ciupasem wyslac. mamusiadupa to rzeczywiscie bardzo mlode slowo.Jeszcz nie slyszalem.Ciekawe czy sie przyjmie?Moze wsrod autorow/autorek makulaturowej wersji GW ? Skad jestes w Polsce? Nie pisz tylko ze z Kurpii bo mam zajady. pozdro m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mxt Re: jak te twoje UK w przyszlym roku do Polski pr IP: *.lshtm.ac.uk 23.06.03, 15:57 filmu wzmiankowanego nie widzialam - nawet o nim nie slyszalam - wiec sie nie moge ustosunkowac do poziomu wypasienia topow wen wystepujacych (ojejku ale mi sie to wyrazenie podoba - Wypasione Topy... moze to byc zespol nu-metal, albo nazwa druzyny w familiadzie albo turnieju miast albo czyms tam jeszcze... duzo lepsze niz mamusiadupa, choc masz racje brzmi odkrywczo troche jak szwagierkolaska) nie z zadnych Kurpii (a czemu masz animozje? zrobil ci jakis Kurp kuku?) jeno z nieopodal Katowic (nie wiem czy w dzisiejszych czasach tez jeszcze wstyd sie przyznac skad, czy moze to powod do dumy?????????) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEOspasmin oczywiscie ze powod do dumy!Lepiej byc z Szopienic IP: *.acn.waw.pl 23.06.03, 17:28 niz z Londynu > filmu wzmiankowanego nie widzialam - nawet o nim nie slyszalam - wiec sie nie > moge ustosunkowac do poziomu wypasienia topow wen wystepujacych (ojejku ale mi > sie to wyrazenie podoba - Wypasione Topy... moze to byc zespol nu-metal, albo Blizsze to raczej Spice Girls niz metal(nawet -nu) > nazwa druzyny w familiadzie albo turnieju miast albo czyms tam jeszcze... duzo > lepsze niz mamusiadupa, choc masz racje brzmi odkrywczo troche jak > szwagierkolaska) > nie z zadnych Kurpii (a czemu masz animozje? zrobil ci jakis Kurp kuku?) jeno z Z tego co pamietam nasza dawna rozmowe kwakifikacyjna do Unii to Szanowna Literatka miala pewne problemy z lokalizacja Kurpii na mapie.Dzis ,wraz wygranym referendum i z wejsciem UK do RP problemy odplynely ale pamiec chichotliwa pozostala. > nieopodal Katowic (nie wiem czy w dzisiejszych czasach tez jeszcze wstyd sie > przyznac skad, czy moze to powod do dumy?????????) > pozdrowionka Znaczy Slunsk nie Zaglebie? Oczywiscie ze powod do dumy!Zapytalem bo z akcentu nie potrafilem wywnioskowac. Co tez owsianka i biszkopciki robia z jezykiem! pozdro m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mxt gorol ci ja gorol! IP: *.lshtm.ac.uk 23.06.03, 17:41 czyli Zaglebie jesli regionalne niuanse Polski Poludniowej ci obce. A o Kurpiach jedyne co mi sie raptem przypomnialo to koguciki (??!!) wycinane (??!!) a lokalizacja mi dalej obca! (aha kogutek kurpiowski cie musial kiedys ugryzc!! i odtad skubancow nie lubisz!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEOspasmin gorol z Katowic???? IP: *.acn.waw.pl 23.06.03, 17:55 Jak ktos pisze ze jest z zaglebia i zarazem z okolic katowic to juz emigracja mu duza dziure w tozsamosci wypalila.I pewnie w Wigilie podaje fishn`chips zmiast karpia waszego powszedniego.Kiepura sie w grobie lasuje! O Kurpiach pisac nie bede bo wzruszenie mi ekran zamgli i wpis nie bedzie wypasiony.Nikt mi jeszcze w zyciu krzywdy nie zrobil ani Kurp ani nawet Hindus- krwiopijca i sadze ze tak pozostanie juz do konca. pozdro(jak to mowia wypasione laski w Sosnowcu) m. Gość portalu: mxt napisał(a): > czyli Zaglebie jesli regionalne niuanse Polski Poludniowej ci obce. > > A o Kurpiach jedyne co mi sie raptem przypomnialo to koguciki (??!!) wycinane > (??!!) a lokalizacja mi dalej obca! (aha kogutek kurpiowski cie musial kiedys > ugryzc!! i odtad skubancow nie lubisz!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEOspasmin Film OKI IP: *.acn.waw.pl 23.06.03, 19:52 Gość portalu: mxt napisał(a): > filmu wzmiankowanego nie widzialam - nawet o nim nie slyszalam - Sam film oki-poszukaj.Oryginal sie zowie L`auberge espagnole.Pewnie i w wassym londynskim zascianku juz to grali. Na tym forum sa co najmniej 3 duze wpisy na jego temat w tym jedno moje duze wypracowanie. Pisalem tez na temat Joint venture i myslalem ze sie przylaczysz,bo pewnie widzalas ale dopiero teraz zorientowalem sie ze nazwa oryginalu (gorsza) to Saving Grace. wiec sie nie > moge ustosunkowac do poziomu wypasienia topow wen wystepujacych (ojejku ale mi > sie to wyrazenie podoba - Wypasione Topy... moze to byc zespol nu-metal, albo > nazwa druzyny w familiadzie albo turnieju miast albo czyms tam jeszcze... duzo > lepsze niz mamusiadupa, choc masz racje brzmi odkrywczo troche jak > szwagierkolaska) > nie z zadnych Kurpii (a czemu masz animozje? zrobil ci jakis Kurp kuku?) jeno z > > nieopodal Katowic (nie wiem czy w dzisiejszych czasach tez jeszcze wstyd sie > przyznac skad, czy moze to powod do dumy?????????) > pozdrowionka > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mxt dystrybutorze, nie rozumiem.... IP: *.lshtm.ac.uk 25.06.03, 13:33 > Sam film oki-poszukaj.Oryginal sie zowie L`auberge espagnole.Pewnie i w wassym > londynskim zascianku juz to grali. > Na tym forum sa co najmniej 3 duze wpisy na jego temat w tym jedno moje duze > wypracowanie. > Pisalem tez na temat Joint venture i myslalem ze sie przylaczysz,bo pewnie > widzalas ale dopiero teraz zorientowalem sie ze nazwa oryginalu (gorsza) to > Saving Grace. Pewnie grali, ale jakos chyba cichcem i ukradkiem bo wszelki sluch po nim zaginal, ani tez na dvd sie nie natknelam. Dziwi mnie zreszta niezmiernie polityka polskich dystrybutorow, jak sobie tak czytam premierowy repertuar. Oczywiscie wszelkie halasliwe blockbustery typu wiesz-co-mam-na-mysli, albo wkurzone raptusy (czy jak to sie tam nazywa), albo aniolki charliego albo terminator - wszystko to sie chyba pojawia w Polsce bardzo szybciutko po premierze UK? A cala reszta musi byc dobierana na bardzo tajemniczej zasadzie: np Saving Grace to jest relatywnie stary film! Mam wrazenie ze go widzialam, ale dobre trzy lata temu! I teraz nagle go wykopali i puszczaja w Polsce??? Dlaczego to na przyklad a nie All or Nothing o ktorym uprzednio wspominalam, a ktory jest nowy a pewnie niewiele drozszy??? Albo tez Donnie Darko - jeden z niezaprzeczalnie najlepszych filmow jakie ostatnio widzialam, i ktory ma juz status filmu kultowego tutaj, zrobil naprawde niezla furore. I co? W Polsce nawet Szarik z kulawa...... A z kolei niebywaly gniot pt.Crush - Wpadka po polskiemu, ktory przepadl bez wiesci w kinach, a w wypozyczalniach wystawiany jest w odleglym kaciku na dolnej polce - a tu prosze! Ma huczna premiere w naszym starym kraju.... ale sobie sie nawydziwialam! wypasione pozdrowka - jak tam Unia oddala ci myszke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEOspasmin CO TU ROZUMIEC-ZREC POPCORN I NIE GADAC! IP: *.acn.waw.pl 25.06.03, 14:17 > Pewnie grali, ale jakos chyba cichcem i ukradkiem bo wszelki sluch po nim > zaginal, ani tez na dvd sie nie natknelam. Dziwi mnie zreszta niezmiernie > polityka polskich dystrybutorow, jak sobie tak czytam premierowy repertuar. > Oczywiscie wszelkie halasliwe blockbustery typu wiesz-co-mam-na-mysli, albo > wkurzone raptusy (czy jak to sie tam nazywa), albo aniolki charliego albo > terminator - wszystko to sie chyba pojawia w Polsce bardzo szybciutko po > premierze UK? A cala reszta musi byc dobierana na bardzo tajemniczej zasadzie: np Saving Grace to jest relatywnie stary film! Mam wrazenie ze go widzialam, > ale dobre trzy lata temu! I teraz nagle go wykopali i puszczaja w Polsce??? SAVING GRACE TO JEST TAKI EVERGREEN ZE RACZEJ SIE NIE STARZEJE.ALE MOZE TERAZ JEST TANSZY BO JUZ UZYWANY.W KAZDYM RAZIE MNIE SIE PODOBAL. > Dlaczego to na przyklad a nie All or Nothing o ktorym uprzednio wspominalam, a > ktory jest nowy a pewnie niewiele drozszy??? Albo tez Donnie Darko - jeden z > niezaprzeczalnie najlepszych filmow jakie ostatnio widzialam, i ktory ma juz > status filmu kultowego tutaj, zrobil naprawde niezla furore. I co? W Polsce > nawet Szarik z kulawa...... A z kolei niebywaly gniot pt.Crush - Wpadka po > polskiemu, ktory przepadl bez wiesci w kinach, a w wypozyczalniach wystawiany > jest w odleglym kaciku na dolnej polce - a tu prosze! Ma huczna premiere w > naszym starym kraju.... WSZYSTKO KIEDYS I TU DOJDZIE.Z DRUGIEJ STRONY CHYLE CZOLA NAD TWYM OBLATANIEM. JEST TAKIE DOGLEBNE JAKBYS W HM CENZURZE OBYCZAJOWEJ PRACOWALA. JA Z KOLEI MUSZE ZARAZ DO KINA BO MI SIE ZUPELNIE BATERIE INTELEKTUALNE ROZLADOWALY.CO PRAWDA TO SA TYLKO DWA PALUSZKI AAA ALE MIMO WSZYSTKO..... > ale sobie sie nawydziwialam! wypasione pozdrowka - jak tam Unia oddala ci > myszke? JAK WIDAC: PO FORUM MYSZKUJE BEZ ZAHAMOWAN. A NAWET Z PEWNA PRZESADA :PATRZ WPISY NT.NAJLEPSZEGO FILMU O VIET NAMIE. RZUC TEZ OKIEM NA "NAJBARDZIEJ WZRUSZAJACE FILMY...." SKALAR-NOWY TALENT NA SKALE CALEGO FORUM SIE OBJAWIL.NASTEPNY PO NIEJAKIEJ"JA?". TO EPIDEMIA JAKAS. PIES MI CO PRAWDA DOSC WYMIETOSIL TEN KAWALEK GAZET Z TWOIM WPISEM ALE JESLI CHCESZ TO WYSLE MAMUSI A ONA DALEJ. I TO BY BYLO WSZYSTKO O KINIE NA TYM FORUM"PARATOWARZYSKIE & PARACETAMOL" POZDRO M Odpowiedz Link Zgłoś