Dodaj do ulubionych

filmy propagujące zwyrodnienia

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.03, 01:29
Wnerwia mnie kiedy filmy o zwykłych psychopatach, zboczeńcach są opiewane...
Jeszcze bardziej kiedy ten zwyrodnialec jest przedstawiany z fasynacją...
wiecie o co idzie

"Milcznie owiec" i "Hannibal" te filmu powinny byc zakazane, zrypane przez
krytyke, a uwaza sie je za wybitne osoagnieca sztuki filmowej... potem taki
jeden z drugim uważa Lectera za swego idola
Obserwuj wątek
    • Gość: ja? Re: filmy propagujące zwyrodnienia IP: *.hispeed.ch 28.06.03, 01:54
      ta je! na madagaskar tych zbokow! ludozerke beda tu siac ebane urwy jedne!

Gość portalu: a napisał(a):

> Wnerwia mnie kiedy filmy o zwykłych psychopatach, zboczeńcach są opiewane...
      > Jeszcze bardziej kiedy ten zwyrodnialec jest przedstawiany z fasynacją...
      > wiecie o co idzie
      >
      > "Milcznie owiec" i "Hannibal" te filmu powinny byc zakazane, zrypane przez
      > krytyke, a uwaza sie je za wybitne osoagnieca sztuki filmowej... potem taki
      > jeden z drugim uważa Lectera za swego idola
    • Gość: klip Re: filmy propagujące zwyrodnienia IP: 217.97.173.* 29.06.03, 13:09
      Cos trzeba sprzedac, patriotyzm niemodny, Schwarzeneger sie zestarzal, zostali
      psychopaci. Dzieci nie powinny tego ogladac,ale to juz sprawa rodzicow. Przed
      tygodniem albo dwoma na TVP3 puscili film o kanibalach (tych rzeczywistych).
      Moze nie byloby w tym nic specjalnego(film puscili w poznych godzinach), gdyby
      nie wymowa : trzeba biednych kanibalkow zrozumiec, smutne dziecinstwo, w naszej
      kulturze my tego nie znamy, ale w innych to byly normalne zachowania, on kochal
      te ciala i dlatego je zjadal ,itd. Normalnie szczeka mi opadla(nie do posilku)
      z wrazenia, jakie idiotyzmy mozna ludziom wmawiac. Rozumiem,ze moda na
      polityczna poprawnosc jest, ale k.... mac sa jakies granice!
      • swebe Re: filmy propagujące zwyrodnienia 29.06.03, 13:34
        nie widzialam tego filmu ale mam uwage co do kanibalizmu - otoz znamy to w
        naszej kulturze! jeszcze nie tak dawno (poczatek 19 wieku) na fali wielkiego
        zainteresowania Egiptem starozytnym sprowadzono do Europy niewiarygodna ilosc
        mumii ludzkich. w celu - konsumpcji! sproszkowana mumia miala leczyc prawie
        wszystko i chetnie byla zazywana. oczywiscie to nie to samo co wcinanie czyjejc
        nogi ale zawsze inne ludzkie ciala:)
        a patriotyzm w wydaniu arniego niemodny istotnie - i bdb!

Gość portalu: klip napisał(a):

> Cos trzeba sprzedac, patriotyzm niemodny, Schwarzeneger sie zestarzal,
        zostali
        > psychopaci. Dzieci nie powinny tego ogladac,ale to juz sprawa rodzicow. Przed
        > tygodniem albo dwoma na TVP3 puscili film o kanibalach (tych rzeczywistych).
        > Moze nie byloby w tym nic specjalnego(film puscili w poznych godzinach),
        gdyby
        > nie wymowa : trzeba biednych kanibalkow zrozumiec, smutne dziecinstwo, w
        naszej
        >
        > kulturze my tego nie znamy, ale w innych to byly normalne zachowania, on
        kochal
        >
        > te ciala i dlatego je zjadal ,itd. Normalnie szczeka mi opadla(nie do
        posilku)
        > z wrazenia, jakie idiotyzmy mozna ludziom wmawiac. Rozumiem,ze moda na
        > polityczna poprawnosc jest, ale k.... mac sa jakies granice!
      • Gość: NEOspasmin udko moniki belucci IP: *.acn.waw.pl 29.06.03, 14:40
        Oboma rekoma przyklaskuje twojemu postowi i myslom w nim zawartym.
        Czuje jednak ze zatrzymales sie w pol drogi.Kanibalizm jest be ale to tylko
        malenki fragmencik problemu.W koncu bardzo niewielu jest w stanie nawet
        pomarzyc o szynce z Rywina.
        Nikt nie reaguje kiedy w kinie widac ludzi jedzacych mieso.Krow,swin,ptakow,ryb.
        Jazgot podnosi sie dopiero gdy jest to mieso ludzkie.
        I odwrotnie :nie jest niczym szczegolnym pokazywanie w kinie i tv zabijania
        ludzi a przyjete jest unikanie ukazywania zabijania zwierzatTo drugie jest juz
        jakos wstydliwe.Kamera odwaraca wzrok.."Any animal was injured or killed....".
        OOdwrotnie jest natomiast w przypadku ukazywania zwlok.Te zwierzece pokazywane
        sa bez ograniczen:w roznych formach-cale i pokawalkowane,ze zdarta skora,bez
        glow, czy rozrabane na male kawalki.Zwloki ludzkie natomiast rzadko i z takim
        patosem jakiego nie uswadczy sie przy pokazywaniou zwlok naszych braci
        mniejszych.
        Uwazam ze cos z tym calym problemem trzeba zrobic bo to co widzimy w kinie i tv
        jest rzeczywiscie propagowaniem zboczen najgorszych.
        Jesli o mnie chodzi na wlasny uzytek rozwiazalem ta kwestie raz a dobrze-
        zostalem vegekanibalem.A ze mam wielkie trudnosci z zaspokojeniem moich smakow
        kanibalskiech(nie zapomne jakiego slinotoku dostalem widzac jak Tyson nadgryzl
        pewne surowe ucho) jadam ostatnio tylko warzywka i owoce.

No juz Jagodko,zaraz koncze pisanie i biore sie za przygotowanie obiadu, a ty
        przestan tak wierzgac bo caly piekarnik mi poniszczysz!
        smacznego
        m.
    • wh2 Re: filmy propagujące zwyrodnienia 29.06.03, 14:21
      ty to sie chyba na triumfie woli leni riefenstahl wychowaleś ;-)
      nie chesz to nie ogladasz i tyle jak ktos chce i go to bawi to niech oglada i
      tyle
      p.s. jak bym był kanibalem w zyciu bym sie ciebie nie tknął :-D
    • Gość: mas Re: filmy propagujące zwyrodnienia IP: *.netup.pl / 192.168.2.* 29.06.03, 21:48
      Kolezko,zatrzymales sie chyba w epoce kamienia lupanego.To ze nie jestes na
      tyle rozgarniety aby wiedziec ze to NIE JEST PROPAGOWANIE ZWYRODNIENIA juz
      wiem,prosze cie nie wysilaj sie z odpowiedzia bo nie chce wiedziec o tobie nic
      wiecej.Zostaw teraz komputer szefa i wracaj sprzatac kible bo z twoim
      intelektem nie widze dla ciebie innej fuchy.Boze chron mnie przed katolikami...
      • Gość: a Re: filmy propagujące zwyrodnienia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.03, 22:43
        Gość portalu: mas napisał(a):

Zostaw teraz komputer szefa i wracaj sprzatac kible bo z twoim
        > intelektem nie widze dla ciebie innej fuchy.Boze chron mnie przed
        katolikami...

a mnie przed debilami
    • Gość: mas Re: filmy propagujące zwyrodnienia IP: *.netup.pl / 192.168.2.* 30.06.03, 23:20
      no przeciez mowie...
      • Gość: gosiek Re: filmy propagujące zwyrodnienia IP: *.di.pl / 192.168.0.* 02.07.03, 13:34
        Gość portalu: mas napisał(a):

> no przeciez mowie...

Czy moglabym prosic o troche kultury i nie obrazanie wyznan innych?
    • blasphemy Re: filmy propagujące zwyrodnienia 02.07.03, 06:24
      Gość portalu: a napisał(a):

> Wnerwia mnie kiedy filmy o zwykłych psychopatach, zboczeńcach są opiewane...
      > Jeszcze bardziej kiedy ten zwyrodnialec jest przedstawiany z fasynacją...
      > wiecie o co idzie
      >
      > "Milcznie owiec" i "Hannibal" te filmu powinny byc zakazane, zrypane przez
      > krytyke, a uwaza sie je za wybitne osoagnieca sztuki filmowej... potem taki
      > jeden z drugim uważa Lectera za swego idola

Lecter "zwyklym psychopata"? To jacy sa ci niezwykli?

"Hannibal" wybitnym osiagnieciem sztuki filmowej? Niby kto tak ocenia tego
      knota?
    • orbulon Re: filmy propagujące zwyrodnienia 02.07.03, 16:01
      Dodać Almadowara,von Triera, Stona to naprawdę schoszimy na psy.
      • wh2 Re: filmy propagujące zwyrodnienia 02.07.03, 16:13
        poczekaj jak ci giertych film nakręci ale bedziesz kwiczał :D
      • Gość: NEOspasmin bez(czarny) IP: *.acn.waw.pl 02.07.03, 16:33
        orbulon napisał:

> Dodać Almadowara,von Triera, Stona to naprawdę schoszimy na psy.

a odjac Almodovara,Triera,Kieslowskiego,Jarmuscha.Trzaskalskiego to gdzie
        bedziemy?
        Na matriksie!
        m

• Gość: mxt Re: bez(czarny) IP: *.lshtm.ac.uk 02.07.03, 16:56
          no wlasnie! a matrix to dopiero propaguje zwyrodnienia! widzial to kto chlopa z
          zaworkami co w kiecce lata????? wstyd i obraza Boska!!!
          • Gość: NEOspasmin Nieeee IP: *.acn.waw.pl 02.07.03, 17:03
            Gość portalu: mxt napisał(a):

> no wlasnie! a matrix to dopiero propaguje zwyrodnienia! widzial to kto chlopa
            z
            >
            > zaworkami co w kiecce lata????? wstyd i obraza Boska!!!

Czy mozemy wreszcie zostawic w spokoju NEO i jego przyjaciol?!!
            Sa inne powody dla ktorych nie kocham tego dziela, obscenicznosc jest tu na
            dalszym planie.Nawet sex NEO z traktorem nie wydaje sie tu kwestia zasadnicza.
            m
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka