marcyjanna 25.08.07, 22:27 Czy ktoś to w Polsce- prócz mnie i mojego brata- widział? i czy też nie może uwolnić sie od tej muzyki i postaci? rsvp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcyjanna Re: rocky horror picture show 25.08.07, 22:35 kilka linków- tim curry jest boski, a susan sarandon sie podobno nie przyznaje do tego filmu hehe youtube.com/watch?v=PyB_1wjbc_s a ten taniec trzeba umiec youtube.com/watch?v=MDCcb3zRl8U&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
marcyjanna Re: rocky horror picture show 25.08.07, 22:51 a jeszcze meatloaf www.youtube.com/watch?v=9SGkWIEdHtk&mode=related&search= niestety poniósł -chyba niezasłużoną- śmierc, ale z drugiej strony nie był umięśniony, czyli właściwie to zasłużył- kto oglądał ten wie o czym mówię/pisze- jeśli ktoś chce się dowiedzieć służe info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: rocky horror picture show IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.07, 12:07 Osobliwy film - przyznam, że do dziś nie wiem, co o nim myśleć i czy mi sie podobał, czy nie. Ale ogólnie nieźle pojechany, jak całe lata 70-te :) Odpowiedz Link Zgłoś