Gość: Kariya_Kaczor IP: *.axelspringer.com.pl 11.07.03, 14:40 Smakosza to dobry film. Przeraża zwłaszcza przez pierwszą godziną ogladania! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qcharz Re: Smakosz IP: 213.231.15.* 14.07.03, 16:15 Jeden z najgorszych horrorów jakie widziałem. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwinia Re: Smakosz IP: *.chello.pl 14.07.03, 16:19 ja ogladajac smakosza wylam ze smiechu. zepsulam nastroj dresom co chcieli sie troche pobac. choc w filmie im sie nalezy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
yelow Re: Smakosz 18.07.03, 23:04 jadwiniu ja nie jestem dresem, ale lubie horrory. uwazam, ze film jest dobry. smiech czasami pomaga rozladowac strach. moze smiech to twoja bron przed przerazeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEOspasmin Czy ty nie jestes aby kryptodreskiem? IP: *.acn.waw.pl 18.07.03, 23:52 yelow napisał: > jadwiniu ja nie jestem dresem, ale lubie horrory. uwazam, ze > film jest dobry. smiech czasami pomaga rozladowac strach. moze > smiech to twoja bron przed przerazeniem. Z tego co wiem to Ja dwinia strach rozladowywuje zjadliwoscia i porucznikiem Borewiczem.1:1. pozdro m. Odpowiedz Link Zgłoś