Gość: janes IP: *.3s.pl 05.01.08, 20:38 widziałam dziś reklamę karty kredytowej "radość życia" w jednym z czasopism, pisało ,że bez formalności, limit 3000tys., dla każdego, czy ktoś z was wie coś wiecej na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztofsf Re: karta radość życia 05.01.08, 21:10 Gość portalu: janes napisał(a): > widziałam dziś reklamę karty kredytowej "radość życia" w jednym z > czasopism, pisało ,że bez formalności, limit 3000tys., dla każdego, > czy ktoś z was wie coś wiecej na ten temat? mbank.pl/promocje/mKARTY/Radosc_zycia/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxz Re: karta radość życia IP: *.chello.pl 05.01.08, 21:33 no i co nic nie pisze na jakich warunka ch i kto moze sie starac o karte Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: karta radość życia 05.01.08, 22:05 Gość portalu: zxz napisał(a): > no i co nic nie pisze na jakich warunka ch i kto moze sie starac o > karte www.mbank.pl/indywidualny/karty/kredytowe/Visa_Classic_Radosc_Zycia/index.html#tabs=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxz Re: karta radość życia IP: *.chello.pl 05.01.08, 22:25 dzieki o to wlasnie chodzilo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: karta radość życia 05.01.08, 22:34 Gość portalu: zxz napisał(a): > dzieki o to wlasnie chodzilo pozdrawiam Sprawdz sobie jeszcze ta - limit do 5000 na oswiadczenie direct.money.pl/money/249/5/ Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: karta radość życia 08.01.08, 21:46 duuuz napisała: > ale na oswiadczenie to tez sprawdzaja telefonicznie u pracodawcy > no chyba, ze pensja na konto w banku wplywa U mnie nie sprawdzali - kadry nie podaja takich informacji, nawet, czy jest taki pracownik. Nie mam u nich konta a w BIK moga zobaczyc tylko kredyty i ich splaty a nie wplywy. Karte dostalem - dla zasady wylacznie na oswiadczenie, zeby sprawdzic, czy to dziala. Odpowiedz Link Zgłoś