Gość: INFAUSTUSKA Warty looknięcia IP: *.chello.pl 28.08.03, 12:54 odrazu mowie ze nie przepadam za komediami...zwykle sa one bez smaku i jakiego kolwiek poczucia humoru.Lecz Jim zawsze był mistrzem tego gatunku filmów i także tym razem wywiązał sie z niej mistrzowsko.Fabuła nie głupia zawierająca oczywiscie przesłanie zapakowane w oprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tintin Re: Bruce Wszechmogący IP: *.itpp.pl 29.08.03, 09:59 No cóz. Z jednej strony film po dobrym poczatku strasznie siada. Scenarzysci nie wiedzieli w która stronę pójsć. Środek to ciag gagów, mniej czy bardziej smiesznych ale przede wszystkim żal że nie wykorzystano szansy jaka dawał pomysł (jak pieknie rozegrno film w Dniu Swistaka i pokazano przemianę bohatera - tu to się nie udało). Więc niestety stracona szansa. Z drugieh strony - kilka fantastycznych po prostu scen. Musiałem zamknąc oczy bo rozbolał mnie brzuch ze śmiechu. Dla tych kilku scen - warto.: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Bruce Wszechmogący IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 15:34 Jeżeli chodzi o Film Bruce Wszechmogący to jest Film dobrze zrobiony. Tak zwany Bruce bardzo dobrze sprawuje sie w roli Wszechmogącego gościa. Zaś jego przyszła dziewczyna z Filmu (Jenifer Aniston) też jest dobra bo Bruseuowi bardzo się ona podoba. Film jest na prawde śmieszny. RADZE OBEJRZEĆ. czesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel Re: Bruce Wszechmogący IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.03, 23:14 Gość portalu: Agata napisał(a): > Jeżeli chodzi o Film Bruce Wszechmogący to jest Film dobrze > zrobiony. Tak zwany Bruce bardzo dobrze sprawuje sie w roli > Wszechmogącego gościa. Zaś jego przyszła dziewczyna z Filmu > (Jenifer Aniston) też jest dobra bo Bruseuowi bardzo się ona > podoba. Film jest na prawde > śmieszny. RADZE > OBEJRZEĆ. czesc tak, ogolnei ok. nawet niezly. Tylko oczywiscie nie obylo sie (jak to 100% amerykanskiej produkcji) bez tych popieprzonych umoralniajacych 10minutowych gadek, dla debili. camel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Bruce Wszechmogący IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 30.08.03, 18:29 Film mnie nie zachwycił. Lubie Jimma Cerreya, ale trudno będzie pobić jego role z " Maski" czy " Głupi i głupszy". Tak naprawde dwa mamenty mnie rozśmieszyły. Tym razem Carrey nie sprawdził się w tym bardziej w roli człowieka z nadprzyrodzonymi silami. Ale pocieszaj.ące jest, zę na końcu bohater wyciągnął wnioski ze swoich wcześniejszych nie zawsze dobrych postępków. No i jest happy end. Pomimo tego film trzeba obejrzeć. Chociażby dla śmiechu. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Bruce Wszechmogący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 20:42 Bardzo fajny film, chociaż oglądjąc go to tylko raz dostałam bardzo dużego ataku śmiechu. Jednak nadal uważam ten film za bardzo dobry, ale trochę krytyki by się przydało, a nie samych pochwał, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Lee do Przemka IP: 193.109.115.* 04.09.03, 10:17 Moim zdaniem film jest beznadziejny a aktor nie gra tylko "szarżuje" (maja wiele wspólnego z Pazurą). Twoja opinia, Przemku, przyczyniła się do mojej starty 26 zł za bilet i 2 godzin. Zdaję sobie sprawę z różnic w gustach, ale podejrzewam, że Twoja opinia jest "dęta". Przy okazji: 26 zł/bilet w Warszawie. Niech mi ktos powie, ze ekonomiczne prawo wartości działa. W teorii, ale rzeczywistość - to nie jest teoria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: Bruce Wszechmogący IP: 111.111.27.* 05.09.03, 08:36 sorki cos mi wczesniej nie wyszlo! a co do filmu, to kompletne dno!!! Carrey jak zwykle robi te same nudne miny i jest zenujacy i meczacy. Anitson jest ok - jestem zdziwiona, ze wystapila w takim filmie!!! typowo amerykanska komedia - nie ma sie z czego smiac. daje 0 pkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: Bruce Wszechmogący IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.03, 16:41 To genialny film popuszczałem podczas niego!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: Bruce Wszechmogący IP: *.waw-bro.leased-e.ids.pl 11.09.03, 11:08 Ten film jest bombowy ogladaem go ju trzy razy i czuje ,e jeszcze kilka razy go obejrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adik Re: Bruce Wszechmogący IP: *.prograf.net.pl / *.gazeta.pl 29.09.03, 12:05 zajebisty film ale po chuja mam płacić za bilet 20zł jak kurwa są od tego programy p2p i se go ściągłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar0 Re: Bruce Wszechmogący IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.03, 20:50 film ciekawy i śmieszny. humor jednak nie jest płytki ale inteligentny. film niesie również przesłanie i można powiedzieć że uczy śmiesząc. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tereska Re: Bruce Wszechmogący IP: 2.4.STABLE* / 81.210.88.* 06.10.03, 21:33 Dla wszystkich sympatyków Jima C.- polecam obejrzeć go w "Kłamca, kłamca", jeśli ktoś nie widział.Wg mnie to jego najlepsza rola.Uwielbiam ten film. Odpowiedz Link Zgłoś