Gość: Gwiazdka * IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.08, 10:49 Aaaa!!!! Strasznie się ciesze. Już nie moge się doczekac trojki napewno będzie świetna...wiele wzruszeń uśmiechów...hsm-by- ann.funtest.pl/ zaprasyam na test o hsm. Buska :* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fanka HSM "High School Musical 3" niedługo w kinach IP: 92.12.105.* 25.03.08, 19:48 Szkoda ,że trzecia część będzie ostatnia ale napewno będzie superrrrr!!!!! odwiedzcie www.hsm8.funtest.pl;-( PZDR: ZAC VANESSA CORBIN:* BU$$KA;-* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASEIGHTGVB "High School Musical 3" niedługo w kinach IP: *.dainet.pl 06.04.08, 19:27 JAK TO JA MYŚLAŁAM Ż BĘDZIE GDZIEŚ Z 100 CZĘŚCI HIGH SCHOOL MUSICAL A TO TYLKO 3 CZĘŚCI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOrnelcia Re: "High School Musical 3" niedługo w kinach IP: *.dip.t-dialin.net 16.04.08, 19:34 uuuu agacia zaszalala niezle..pozdro for you Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia*** Re: "High School Musical 3" niedługo w kinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 17:23 Szkoda ze ta część będzie ostatnia ale ciesze sie też że wkrótce będzie 3 część chociaż prosiłambym namówcie reżysera ja ostatnio cały czas ogladam 2 część i za kazdym razem myślę to samo"Kiedy bedą wakacje i bedzie podobnie jak tam nie mówie ze bedzie taki ośrodek ale napewno tak fajnie:)" Buziaki dla was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata i tia Re: "High School Musical 3" i bedzie 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 12:50 cos ty. 3 nie bedzie ostatnia. podobno w planach jest terz 4 ,a nawet 5. tylko ,ze w nich juz nie bedzie ZACA i VANESSY. beda mlodsi. no a poza tym jest polska wersja. ale jak wiadomo gorsza. papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika Re: "High School Musical 3" niedługo w kinach IP: *.jmdi.pl 02.06.08, 15:50 kocham was oglondać nie konczcie na 3 części filmu.zac i vanessa są wspaniali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babcia Z ojojojoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 15:11 bardzo sie ciesze ze juz nie dlugo wchodzi 3 cześć.chcialabym zeby zack i vanessa byli razem i przezywali rozne wspaniale przygody jak do tej pory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia mój ulubiony film IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.08, 12:17 Nie mogę się doczekać następnej częśći high school musical 3 szkoda że to ostatnia część. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Cieszę się:) IP: 212.87.240.* 21.08.08, 13:30 Ja tak się cieszę że będzie HSM3 że moi rodzice mają już dość bo w kółko o tym nawijam... :D obiecali że zabiorą mnie do kina na premierę trójki:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doniucha Gupio!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 17:31 obraz do bani ale muza może być Odpowiedz Link Zgłoś