Gość: dk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 16:34 Praca recenzenta to niewdzięczna robota. Poza tym: "subtelnymi wielce" - film przeniósł recenzenta do Polski Piastów? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aameet Re: Pora mroku ** 13.05.08, 17:34 Czy tak trudno jest wziąć parę wiaderek krwi, trochę plastikowych noży i nakręcić jak te rekwizyty się uzupełniają? Warto przeczytać tą recenzję przed wybrniem się na film: menforum.pl/rozrywka/film/pora-mroku.html Odpowiedz Link Zgłoś
dan-ny Pora mroku ** 11.10.08, 16:29 No wkońcu z całą pewnością mogę stwierdzić, że polskie horrorki też mogą być dobre! Moim zdaniem brawa dla reżysera za obsade filmu, na prawdę dobra. Widziałem film w kinie, ale wyczekuje go jeszcze na DVD bo ma się ukazać niebawem:) Odpowiedz Link Zgłoś
dan-ny Pora mroku ** 11.10.08, 16:30 Widziałem film w kinie - rewelacja! dlatego wyczekuje go jeszcze na DVD bo ma się ukazać niebawem:) Odpowiedz Link Zgłoś
dan-ny Re: Pora mroku ** 11.10.08, 16:35 dan-ny napisał: > Widziałem film w kinie - rewelacja! dlatego wyczekuje go jeszcze na > DVD bo ma się ukazać niebawem:) przepraszam za powtórkę, nie wiedziałem że się wysłało:) Odpowiedz Link Zgłoś
ger-ka Pora mroku ** 13.10.08, 20:05 Pora mroku mm fajniusio się zapowiada, po zwiastunie widac, że wydaje się być podobnym do hostela, który moim zdaniem był znakomity! Odpowiedz Link Zgłoś