Dodaj do ulubionych

Skins szokuje Brytyjczyków

IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.08, 23:31
Kolejne narkotykowe g... rodem z Unii.To są te wzorce zachowań, które
mają naśladować młodzi ludzie? SYF I MALARIA.Niech się wypchają z taką
kulturą.Debilni angole!
Obserwuj wątek
    • Gość: sasha Re: Skins szokuje Brytyjczyków IP: *.icpnet.pl 15.05.08, 08:12
      :)
    • kit.kat Skins szokuje Brytyjczyków 17.05.08, 19:13
      Eee, serial jest fajny. Można się dużo dowiedzieć o młodzieży z UK,
      dużo o stylu życia, którego ja osobiście ani moim znajomi nie
      prowadzimy. Dotychczas nie sprowadził nas na złą drogę, bo i nie
      jest to chyba jego zadaniem.
      W 3. sezonie ma pojawić się Polski nastolatek - Tomasz. Ulala,
      prawda? Ciekawe, jak go przedstawią i czy zrobi się o tym głośno u
      nas. No, tego ostatniego to jestem prawie pewna.
      • Gość: agariii Re: Skins szokuje Brytyjczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 21:52
        dla mnie serial jest wporzadku. Nie zeslal mnie na zla droge. Co do polakow: juz
        dwa razy wspominali o polsce w 1 sezonie- Danuta była polką na imprezie u
        Abigail i Sid miał napisać wypracowanie o Lechu Wałęsie i Solidarności. Było w
        miarę dobrze
      • Gość: Brixton Re: Skins szokuje Brytyjczyków IP: *.chello.pl 31.01.10, 16:51
        też kiedyś słyszałem o poszukiwaniach Polaka, ale jak widać nie znaleźli nikogo ciekawego... a szkoda. można się tylko domyślać, że to zamiast niego wkręcono do serialu Thomasa - ta zbieżność imion, no i, bądź co bądź, też imigrant
    • Gość: LondON Re: Skins szokuje Brytyjczyków IP: *.zone3.bethere.co.uk 23.05.08, 21:00
      czlowieczku malutki....jak nie wiesz.....to zamknij "debilna"
      buziulke. ogladnalem dwa sezony i serial duzo uczy....no ale TY
      wolisz ogladac "Slowo na niedziele" M jak milosc lub
      Porozmawiajmy :) se ya
      • Gość: dzamik Re: Skins szokuje Brytyjczyków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.08, 15:02
        Serial jest zajebisty.
        A jest taka zasada, że aby coś skrytykować trzeba zapoznać się z treścią!
    • Gość: skarbyzycia Skins szokuje Brytyjczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 19:07
      serial jest swietny, ale nie ma sie co dziwic skoro brytyjczycy go produkuja.
      nie jest to kolejna mdla historia o milostkach nastolatkow, tu sie nie pieszcza
      i nie jest to przeslodzony obraz zycia mlodych. nie moge sie doczekac kolejnej
      serii. a tym ktorzy go krytykuja radze najpierw go obejrzec!
      • Gość: Pluto Re: Skins szokuje Brytyjczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 13:18
        Racja, Skins jest świetnym serialem! Z niecierpliwością czekam na 3 serię ;)
        Najpierw obejrzyj, pomyśl, potem się wypowiadaj na publicznym forum.
    • Gość: tr6u Re: Skins szokuje Brytyjczyków IP: *.toya.net.pl 10.07.08, 22:22
      ten film pokazuje jak nie powinnismy robic a jednak robimy
      pało...
    • Gość: bunitas Skins szokuje Brytyjczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 14:50
      nienawidzę ludzi, którzy krytykują, a nie mają pojęcia...
      poza tym, moim zdaniem, brytyjczycy produkują jedne z lepszych seriali na świecie.

ps. zapraszam na forum serialu - skins.brood.pl
    • Gość: gość Skins szokuje Brytyjczyków IP: *.szczecin.mm.pl 13.07.08, 15:49
      uwielbiam ten serial jestem w trakcie ogladania 2 sezonu nie moge sie oderwac szkoda ze u nas w polsce nie kreca takich seriali tylko ciagna w kolko gowna w stylu M jak milosc.

oo a ostatnio wypuscili skins na bbc entertainment po polsku :D
    • Gość: Aniołek Skins szokuje Brytyjczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 00:19
      to jest jeden z najlepszych seriali jakie kiedykolwiek
      ogladalam..tez niemoge sie doczekac nastepnego sezonu:))i dla Twojej
      wiadomosci bo nawet nie pofatygowałes sie ogladnac czegos co
      krytykujesz..ten serial ma "głebie" ..orpocz tego co widac ma jakies
      przesłanie..nie na darmo pokazuja narkotyki,seks,imprezy etc..i
      wbrew pozorom ,mimo tego ze czesto mozna sie posmiac jest to dosc
      smutny serial..ale i tak kocham Skins;))
    • Gość: michalogorek Skins szokuje Brytyjczyków IP: *.93.classcom.pl 12.11.08, 09:43
      co tam styl zycia.....chodzi o film, ktory wyglada jak tania
      reklama....straszne ze ludzie nie robia juz filmow tylko obciachiowe
      stylizowane podrobki pod publiczkę
    • Gość: kerouack Skins szokuje Brytyjczyków IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.11.08, 23:16
      A w tle pięknie gra Radiohead !!!!!
    • Gość: White Skins szokuje Brytyjczyków IP: 81.219.244.* 09.01.09, 13:32
      szacunek dla Brytyjczykow za Skins. Anglia mi sie bardzo podoba i wiem ze na
      pewno kiedys tam sie znajde.
    • kateolson Skins szokuje Brytyjczyków 29.01.09, 19:06
      najlepszy. myślałam, że plotkara to jest to, ale skins wymiata.
      szkoda,że 3 seria z inną obsadą bo 1 i 2 sezon był za mocny i
      aktorzy spisali się na medal!
      a dzisiaj już drugi odc trzeciej serii:)
      • Gość: Rev Re: Skins szokuje Brytyjczyków IP: *.chello.pl 01.02.09, 02:08
        The ace of spades.. the ace of spades...
    • Gość: insider Skins szokuje Brytyjczyków IP: *.xdsl.centertel.pl 04.02.09, 23:50
      Świetna robota i znakomita odtrutka po amerykańskich śmieciach w rodzaju
      Mentalista (brr, głupoto leć!)
    • Gość: menick Re: Skins szokuje Brytyjczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 15:20
      ???? tandetna wypowiedz i tyle......od kiedy telewizja ma jedynie propagowac wzorce zachowan? nie umiesz sam/sama wychowac dzieci to sadzasz je przed TV i oczekujesz ze to zalatwi wszystko....zenada i zal:/. "Skins" to serial, ktory pokazuje prawde o nastolatkach, o tym co robia i czym sie zajmuja, pokazuje problemy z jakimi zmagaja sie mlodzi ludzie i jak sobie z nimi radza. Jest to swietny i prawdziwy obraz tego co sie dzieje. "Skins" to bardzo dobry serial, oby wiecej takich bylo!
    • Gość: aa Skins szokuje Brytyjczyków IP: *.man.bydgoszcz.pl 22.02.09, 15:09
      dobry serial
    • Gość: jackobe Re: Skins szokuje Brytyjczyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 21:40
      nie wiem ile masz lat ze wypisujesz takie rzeczy ale narkotyki to normalka na
      imprezach w polsce i to imprezach różnego kalibru nie tylko na jakis brudnych
      wiejskich dyskach skins nie namawia do brania prochów tylko pokazuje jak
      jest,nie tylko w Angli
    • Gość: Daniel Re: Skins szokuje Brytyjczyków IP: 217.153.242.* 02.03.09, 23:21
      Mark@

smieszny czlowieku... :) mam 18 lat i jestem rozbawiony Twoją wypowiedzią. wiecej tu sie nie pojawie wiec nie racz odpisywac...
      jesli byl bys nieco inteligentniejszy wiedzial bys ze kazdy kto decyduje sie ogladac np serial Skins dostanie dawke informacji do przemyslenia... np serial Skins pokazuje wartosc przyjazni i to jak latwo ją stracic jesli sie jej nie szanuje. Pokazuje tez jak bardzo potrzebujemy akceptacji, to jak placimy za swoje błedy i milion innych rzeczy. Poruszane sa tam problemy nastolatkow ktore nas samych dotykaja codzien.
      moim zdaniem jest to idealna wieczorynka dla inteligentnych widzow powyzej 16 roku zycia...
    • Gość: Danielddd Skins szokuje Brytyjczyków IP: 217.153.242.* 02.03.09, 23:21
      kazdy kto decyduje sie ogladac np serial Skins dostanie dawke informacji do przemyslenia... serial Skins pokazuje wartosc przyjazni i to jak latwo ją stracic jesli sie jej nie szanuje. Pokazuje tez jak bardzo potrzebujemy akceptacji, to jak placimy za swoje błedy i milion innych rzeczy. Poruszane sa tam problemy nastolatkow ktore nas samych dotykaja codzien.
      moim zdaniem jest to idealna wieczorynka dla inteligentnych widzow powyzej 16 roku zycia...
    • Gość: bunitas Skins szokuje Brytyjczyków IP: *.uni.opole.pl 13.03.09, 12:39
      tutaj można pogadac o serialu: skinshow.info
    • Gość: kruk Skins szokuje Brytyjczyków IP: *.57.56.48.dyn.user.ono.com 17.03.09, 21:10
      Oczywiście zgadzam się z poprzednikami i uważam Skins za świetny a także
      wartościowy serial. A tak nawiasem pokazany tu trailer do drugiego sezonu jest
      rewelacyjny!!
    • Gość: gums Re: Skins szokuje Brytyjczyków IP: *.olsztyn.mm.pl 01.04.09, 21:21
      a ja wlasnie skonczylam 3 sezon i jestem jak najbardziej za, nie podoba sie? to
      nie ogladamy!
    • Gość: ajak Re: Skins szokuje Brytyjczyków IP: *.chello.pl 02.04.09, 20:31
      zwiastun faktycznie może pozostawić po sobie mylne wrażenie jak u
      pana poniżej, jednak cołość warto obejrzeć.
    • Gość: młody Re: Skins szokuje Brytyjczyków IP: *.aster.pl 06.04.09, 18:22
      super serial! Polecam!
    • Gość: inka Skins szokuje Brytyjczyków IP: *.speed-net.pl 18.04.09, 11:55
      świetny serial! dwa pierwsze odcinki jakoś mnie nie urzekły, ale postanowiłam oglądać dalej i naprawdę pozytywnie się zaskoczyłam. inteligentny widz na pewno po obejrzeniu nie sięgnie po dragi albo nie zacznie uprawiać przypadkowego seksu, bo serial bynajmniej do tego nie zachęca, raczej pokazuje konsekwencje. świetna obsada, dobra muzyka. życiowy. nie przesłodzony, jak większość. jestem jak najbardziej na tak!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka