Gość: kampus IP: *.stk.vectranet.pl 19.08.08, 11:51 hahahaha niezły z niego motherfucker Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agnes Harry Potter nago IP: 79.139.52.* 19.08.08, 11:57 no to współczuje rodzicom wszystkich nieletnich fanów HP dzieci na pewno będą bardzo chciały to zobaczyć(chodzi mi o film) i nie zawsze da się łatwo przekonać że nie mogą bo to nie dla nich. A jeśli naprawdę będzie ta scenka nago i będzie film tylko dla dorosłych to stracą 3/4 widzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Harry Potter nago IP: *.timplus.net 04.09.08, 17:01 No ale po co od razu musi być to film od 18 + ? Przecież podczas tych kilku minut dzieci mogą mieć oczy zasłonięte ! Odpowiedz Link Zgłoś
viscardi Harry Potter nago 19.08.08, 12:13 no, a najlepsze jest to, ze w tej "nagiej" scenie wystepuje z Dumbledorem. W dodatku niezyjącym. Sodoma i gomora. Nie dajcie sobie robic wody z mózgu na 3 (?) lata przed premiera filmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kala Re: Harry Potter nago IP: *.171.65.5.crowley.pl 19.08.08, 12:34 No bez kitu. Gdzie on ma sie tam niby rozbierac. Ta wypowiedz Daniela pewnie dotyczy spektaklu "Equus". Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: Harry Potter nago 19.08.08, 21:17 W finalnej scenie spotkania z Dumbledore'm w zaświatach. Odpowiedz Link Zgłoś
reseda oczywiscie,że bicie piany "na temat' 20.08.08, 10:40 zgadzam się z przedmówcą-nie ma nawet scenariusza tej części a juz sztucznie i głupio podkręca się atmosferę. Scena, o której mowa jest (w tekście) parosekundowa - w momencie, gdy Harry "budzi się" we mgle, spostrzega,że jest nagi. Gdy słyszy odgłosy dobiegające od "czegoś", co jest Voldemortem, myśli,że jednak wolałby być ubrany. Pojawia się szata, którą natychmiast wkłada. Z Dumbledore'm rozmawia ubrany. Tak jest w tekście. Co zrobi z tym scenarzysta inna sprawa. Ale nie liczyłabym na to,że Harry będzie biegał nago, jak w swojej roli teatralnej. Odpowiedz Link Zgłoś
alinka_li Harry Potter nago 19.08.08, 13:14 Nagość nie zawsze jest jednoznaczna. Jeśli bez kontekstu erotycznego- nie mam nic przeciwko, by moja córka obejrzała ten film. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tulipanna Harry Potter nago IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.08, 13:24 Jeśli tylko miałby być torturowany albo np. zginąc nago, to nie mam nic przeciwko. Mam tylko nadzieję, że nagość nie będzie w żaden sposób służyła wątkom erotycznym, wówczas kategorycznie zabronię dzieciom obejrzeć te sceny.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kain Re: Harry Potter nago IP: *.dot-com.net.pl 19.08.08, 16:12 1) nie czytałaś Pottera, nie wiesz więc na co puścisz dzieci - będziesz siedziała na seansie i zasłaniała im oczy? 2) biorąc pod uwagę fabułę 7 tomu to albo dzieci będą na tyle dojrzałe, że się w niej połapią - a w tym wieku już i tak o seksie wszystko będą wiedziały, albo i tak będą za małe, żeby zarówno akcję i potencjalną "nagą erotykę" (której w książce nie ma, żeby była jasność) zrozumieć. O ile HP i kamień filozoficzny jest rzeczywiście miłą i zrozumiałą dla 10 latka książką to Insygnia już niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALef Jesteś chora :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.08, 08:34 Naprawdę zastanów się nad priorytetami... Przeszkadza Ci erotyka (a więc naturalna rzeczy w życiu każdego człowieka!) natomiast nie masz nic przeciwko scenie torturowania (!) i zamęczenia człowieka... Faktycznie, w odróżnieniu od seksu jest to jak najbardziej akceptowalne zachowanie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Harry Potter nago IP: *.promax.media.pl 19.08.08, 13:47 A niby w jakiej scenie on ma się tam rozbierać..??? Nie przypominam sobie watku książki, w którym Harry miałby być nagi. Co, Voldemort go rozbierze przed ostatnim starciem? Czy moze on sam zrzuci ciuchy, bo stwierci, ze tym go zaskoczy...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarek78 Re: Harry Potter nago IP: *.igloonet.pl 19.08.08, 15:37 1. "Siedmiu Potterów" - sześciu sobowtórów Harry'ego przebiera się - myślę, że to może być ta, choć nie wiadomo, jak bardzo się rozbierali. 2. Scena jak Harry wchodzi do jeziorka po miecz - ale wtedy miał bieliznę. 3. Najbardziej prawdopodobne - scena po "śmierci", kiedy budzi się nagi na "zaświatowej" stacji King's Cross. Odpowiedz Link Zgłoś
afore1 Wszystkie małolaty będą chciały zobaczyć siusiaka 19.08.08, 20:26 A skoro nie wpuszczą ich do kina... to będą ściągały z P2P. Applauso! Applauso! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanook Re: Harry Potter nago IP: *.pronet.lublin.pl 19.08.08, 22:06 A ja wolę Emmę Watson. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Ci rodzice to jakieś po...by? 20.08.08, 08:38 "Radcliffe(...)w zeszłym roku wystąpił nago w Londynie w przedstawieniu "Equus": świat obiegły zdjęcia aktora w stroju Adama oraz protesty oburzonych rodziców," Przyszli na spektakl z dziećmi? Po...rało ich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka HP Harry Potter nago IP: *.sta.kaczory.net.pl 20.08.08, 15:56 I tak se sciągne ten film !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarek78 Harry Potter nago IP: *.igloonet.pl 29.08.08, 09:13 Swoją drogą, ciekawa jestem, czy gdyby rzeczywiście ten film został uznany za film nie dla dzieci, Polsce dalej uparcie byłby dubbingowany (ale podejrzewam, że tak). Odpowiedz Link Zgłoś