Gość: Lala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 14:23 Piękne kobiety w Gdyni: Krzysztof Zanussi i Paweł Domagała. Reszta (no, oprócz Julii) też jest kobieca inaczej :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiresias Festiwal w Gdyni dobiega końca 19.09.08, 14:24 najładniejsza to Krzysztof Z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Festiwal w Gdyni dobiega końca- na szczęście... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.08, 15:15 Te piękne kobiety to niby Foremniak i Kożuchowska ??? A tych kilku facetów to dla urozmaicenia nudy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
wentyl77 Re: Festiwal w Gdyni dobiega końca- na szczęście. 19.09.08, 22:54 Jaki stan kina, takie gwiazdy. Ja na polskie filmy przestałem chodzić, nu będzie z 5 lat (od kiedy zorientowałem się, że kino jako sztuka upadło na psy i zaczyna dalej upadać na koty, hehe). Jak już, chodzę do wypożyczalni. Taka smutna prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R-i Festiwal w Gdyni dobiega końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.08, 10:19 W Polsce nawet taka przeciętna Kożuchowska uważana jest za pieknosc a nie ma w sobie nic co charakteryzuje piekno.Zero subtelności i prawdziwej kobiecości wiecznie ta rozpacz na buzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan K. Festiwal w Gdyni dobiega końca IP: *.chello.pl 20.09.08, 14:03 a kto to jest w ogole ten Pawel Domagala ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: memor Wstyd,gdzie Hodchenkova???? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.09.08, 19:15 Wstyd,szczególnie,że Mała Moskwa będzie bardzo wysoko a Hodchenkova jest ładniejsza niż wszystkie polskie gwiazdy razem wzięte! www.komentator24.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan drewniany Re: Wstyd,gdzie Hodchenkova???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.08, 13:18 kożuchowska po cyckach daje się macać, to w Polsce jest modelem piękna kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
lustrzak-4 off kamera bedzie lepsza 22.09.08, 18:03 za kilka dni rusza pierwszy w polsce miedzynarodowy festiwal kina niezaleznego off camera. w koncu bedzie mozna obejrzec dobre kino, ambitne i prawdziwe, a nie to...cos...co sie pokazuje na najwiekszych festiwalach. polecam szcegolnie retrospektywy buscemiego. z reszta program jest juz dostepny i mozna rezerwowac bilety na seanse. Odpowiedz Link Zgłoś