Gość: hiisi Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: *.ghnet.pl 02.01.09, 20:57 Obejrzałem. Słaby. Humor przeciętny. Sequel jak prawie każdy - słabszy od pierwszej części. Nie warto iść do kina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: *.bb.sky.com 02.01.09, 21:07 Co to jest "nieprzymuszony śmiech"? Chyba ze śmiechu skonam (nieprzymuszonego rzecz jasna)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kefir Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: *.sferanet.pl 02.01.09, 21:15 Świetny ! Wszystkie dzieciaki w kinie i dorośli śmiali się non stop. Chyba zapomnieli przeczytać recenzję przed pójściem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywna Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 21:16 'kapryśny'? Chyba powinien się nazwać 'upierdliwy'! Co do motywu z Króla Lwa, to chyba tylko lew - czarny charakter. Film był super, pingwiny - boskie, bardzo chętnie zobaczę to jeszcze raz! Tylko ten artykuł jest powierzchowny, niezbyt elokwentny i świadczy tylko o intelekcie autora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: *.173.26.133.tesatnet.pl 02.01.09, 21:21 ja bylem z dziewczyna i znajomymi i usmialismy sie jak norki! nie wiem czy nie lepszy od 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: *.173.26.133.tesatnet.pl 02.01.09, 21:22 aha dodam jeszcze ze motyw psychotycznej babci jest swietny "nie wazne gdzie sie idzie jesli sie idzie z usmiechem na twarzy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pkost Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: *.slp.vectranet.pl 02.01.09, 21:49 Mysle ze nastepny pelnometrazowy film to juz z pingwinami w roli glownej - skoro zrobily samolot to sa w stanie zagrac glowne role i spowodowac u widza bole brzucha ze smiechu..;) a druga czesc byla fajna ale niestety slabsza niz pierwowzor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot3 Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 22:04 A ja się zgadzam z większością tej recenzji - film niby dobry ale zabrakło smaczków dla dorosłych; Moja córka wyszła z kina zadowolona - ja cieszyłem się jej szczęściem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mara Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: *.houston.hp.com 02.01.09, 22:10 operacja Last-Minute :) piszcie co chciecie - mam 30 pare lat , dzieci w domu i cala banda lazimy na takie filmy. Kazdy widzi w nim co chce - dzieciaki maja radoche, zona usiecha a ja ciesze sie na teksty. Moze i fabuła nieskomplikowana, może nie ma takich odkrywczych rozwiazan - i co z tego? Shrek tez byl pierwszy i potem 2 inne , ktore nei sa takie fajne ale i tak wszyscy zasuwali do kina i cieszyli sie do ekranu. Bo chyba o to chodzi tutaj prawda ? To nie Wajda , Zanussi kino 12 krzesel czy cos takiego. Tak mi sie zdaje ze trzeba inne miarki przykladac do tego typu filmow ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.09, 22:16 byłam i polecam. naprawde rewelacja ;) "Marty wystarczy, że spojrze ci w oczy i wiem, że to ty" :D genialny tekst :D oczywiście w odpowiedniej sytuacji :D wir mussen gehen ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osz Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: *.4pr.pl 02.01.09, 22:31 haha! i nie ma czego cytować?? Moim zdaniem "GIB SŁONINĘ" powtórzy nie jeden raz niejeden widz ( i nie-widz) tego filmu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mane Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.09, 23:00 Film widziałam wczoraj i niestety autor recenzji ma racje. Po genialnej pierwszej czesci moje oczekiwania byly wysokie a zaspokojone zostaly w polowie.Gdyby nie Julian i Pingwiny (sa wspaniali) nie zasmialabym sie chyba ani razu. Na szczescie krola Juliana jest duzo :). Przede wszystkim brawa za dubbing. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzalka Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 23:14 Ja sie wynudzilam strasznie! Ale nie tylko dorośli się nudzili - nawet dzieci siedzące koło mnie przysypiały i co chwila patrzyły która godzina. Film żenujący. Tylko pingwiny i Julian ratują trochę "akcję". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 23:30 Ten film jest genialny, o niebo lepszy od jedynki. Ten co napisał ten artykuł na pewno nie oglądał tego filmu tylko wzorował się na jakimś krytyku z USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9 Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: *.echostar.pl 02.01.09, 23:41 " To skandal żeby ofiara nie chciała się złożyć" - Julian Król Lemurów. Kocham tego gościa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dritt Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: 83.1.112.* 02.01.09, 23:45 ale co za krytyk? pewnie ma ze dwadzieścia lat:) jak by normalnie miał się dopatrzeć bergmanna, felliniego z domieszką irańskiego kina. normalny Yanek Drzazga:) znjdź sobie dziewczyne, albo chłopaka i się wyluzuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basq Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.01.09, 23:54 Byłem dzis na filmiku, i film jest zajefajny naprawde! Porównawczo byłem z dziewczyna na "Ile waży kon trojanski?" i przy Madagaskarze ten film to dramat a nie komedia. Polecam, mile zostalem zaskoczony film nie odstaje od pierwszej czesci a nawet jeszcze ja przewyższa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mane Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.09, 23:55 dritt, nikt chyba nie chcial dopatrywac sie bergamnna ale sequel robisz chyba po to (w kazdym razie z zalozenia), zeby byl lepszy niz czesc pierwsza i tego chyba spodziewal sie i ten co pisal recenzje i polowa z osob, ktore mowia, ze jedynka byla lepsza. Co tu wiek oceniajacego ma do gadania? Pewnie, dowcipne sytuacje byly ale spodziewac sie mozna bylo czegos wiecej. Kapewu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: *.chello.pl 02.01.09, 23:56 czyli wychodzi na to, że wszystko zależy od tego, kto w jakiej sali się znalazł. bo albo wszyscy śpią, albo wszyscy się śmieją co 5 minut. przynajmniej taki wniosek można wysnuć z powyższych komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9 Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: *.echostar.pl 03.01.09, 00:05 Ty ! Recenzent którego mogłoby nie być. Idż do kina , kupie ci bilet flustracie. Odpowiedz Link Zgłoś
mapi7 Re: Przed premierą: Madagaskar 2 03.01.09, 00:17 Jestem dorosła. Śmiałam się bardzo. Zrelaksowałam. Ubawiłam przednio. Moim zdaniem "Madagaskar I" nieco lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozi Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 00:23 Szczerze uważam że 2 lepsze niż 1. Jedynka była niezła jednak nie powalała.. no może dwójka też nie powala jednak osobiście, subiektywnie uważam że była lepsza niż jedynka. Oczywiście szedłem z nastawieniem że będzie średni i miło się zaskoczyłem:) Spokojnie mozna sie przejść do kina na ten filmik:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kroon Re: Przed premierą: Madagaskar 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 00:32 Film naprawdę zabawny !! Autor chyba jest za bardzo sztywny. Odpowiedz Link Zgłoś