Gość: oszolom IP: 217.153.131.* 02.06.09, 12:38 Obcy bez Sigourney, to jak Terminator bez Arniego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: an Re: Powrót Obcego potwierdzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 15:21 To już nie będzie to samo odgrzewanie kotleta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: Powrót Obcego potwierdzony IP: 217.153.246.* 02.06.09, 15:44 Ehhh. A nie mogliby zekranizować książek Steve'a Perry'ego? To jest kwintesencja Obcego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alien Re: Powrót Obcego potwierdzony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 16:27 Co do Terminatora bez Arniego => mam nadzieję, że okaże się duuuuużo lepszy. Mimika twarzy i jego aktorstwo powala na kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Powrót Obcego potwierdzony IP: 212.160.172.* 02.06.09, 16:38 Podzielam zdanie Bizona fajnie bybyło gdyby zaczeli ekranizować książki Steve'a Perry'ego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knorobot Re: Powrót Obcego potwierdzony IP: *.lodz.mm.pl 02.06.09, 16:39 żeby tylko reżyserowi i producentowi o kase nie chodziło a bardziej o twórczośc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KubaP Re: Powrót Obcego potwierdzony IP: 217.153.207.* 02.06.09, 16:58 Ja tam czekam z wytęsknieniem :) Jakby nie było - czy będzie chłam, czy będzie boskie, obowiązkowo melduję się na premierze. Takie życie fana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Powrót Obcego potwierdzony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 17:22 do Oszoloma - i tu się mylisz, to poprostu historia tego samego uniwersum widzanego oczami innego człowieka w innym czasie i miejscu, Ripley to tylko jeden człowiek, jedna historia tego uniwersum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Powrót Obcego potwierdzony IP: *.telpol.net.pl 02.06.09, 21:37 A ja uważam, ze Steve Perry będzie krokiem w tył. A raczej byłby. To nie są dobre książki niestety:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomsiw Re: Powrót Obcego potwierdzony IP: *.acn.waw.pl 02.06.09, 22:17 Tak się składa , że widziałem już nowego 'obcego' na przeglądzie filmów katastroficznych w ziutkach dolnych, w kinie 'pod miotełką'. Powiem tak - jest dużo, duuuużo lepszy od tego nowego Predatora z Christianem Balem w roli Supermana. Scarlett Johansonn zagrała świetnie, kradnie show nawet Mateuszowi Damięckiemu. Niezła jest też nasza Alicja Bachleda w roli wózka widłowego. Polecam oglądać na ajpodzie, przy kebabie, o 3.15 rano w niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeusz Re: Powrót Obcego potwierdzony IP: *.acn.waw.pl 02.06.09, 22:28 I ja widziałem nowego Obcego w Ziutkach Dolnych, ale nie podzielam entuzjazmu przedmówcy. Przypadkiem był za mną krytyk Gazety Tadeusz Sobolewski, którego słowa chyba najlepiej oddają charakter tegoż "dzieła" : "[...] przypomina to zresztą pewną historię, jak z filmu Wernera Herzoga. W szkole pani opowiada dzieciom bajke o złym wilku. Wtedy wstaje Jasio i z wyrzutem powtarza słowa zasłyszane od wiejskiego głupka - Nie ma złych wilków, są tylko złe bajki!" Odpowiedz Link Zgłoś