Gość: ninulek Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.04, 19:16 nasza kinematografia jest zacofan ponieważ ten film powinien wejść na ekrany kin jakieś miesiąc temu jestem zawiedziona stanem polskiego kina ale czekam z niecierpliwością na na ten film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~Kajuśka~ Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.energis.pl 27.01.04, 21:22 Tyle serfuje po Internecie i ztego co przeczytałam to film bedzie jeszcze lepszy od dwuch ostatnich!!Niestety aktorzy sie zmienili pod wzgledem fizycznym i wogóle...:)Będa nowi aktorzy,bardzo jestem ciekawa kto zagra Cho Chang?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszunia100 Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 12:00 Książki i filmy są i napewno będą super! Choć aktorzy rzeczywiście się zmienili (i nie wiadomo czy to na gorsze czy na lepsze ;] ) to chciałabym ich widzieć we wszystkich częściach filmu, bo już się do nich przywiązałam. Nie ważne co i jak zrobią (chociaż wielu rzeczy jestem ciekawa) cała filmowa saga Harry Potter'a bedzie obok Władcy Pierścieni najlepszym i najchętniej oglądanym przeze mnie filmem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 28.01.04, 16:28 Extra!Juz nie moge sie doczekac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalsia Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.04, 18:27 nie moge juz doczekac sie ekranizacji trzeciej czesci przygod Harry'ego Potter'a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalek@gazeta.pl Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.04, 16:37 nie podoba mi się że suriusz ma takie króciutkie włosy on miał włosy do pasa a tak pozatym nie moge sie doczekać premiery bo syriusz to moja ulubiona postać i chciałabym bardzo zobaczyć ten film, wogle najbardziej mi sie 3 część książki podobała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kira Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: 62.233.242.* 31.01.04, 20:48 mysle ze 5 czesc Harrego bedzie leprza od innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tobi&Góral Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.04, 17:39 Wypasiona książeczka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac1 Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 11:10 Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Re: Harry Potter i więzień Azkabanu 03.02.04, 11:47 Widziałam latarenkę reklamującą film. Na latarence są drogowskazy i ogłoszenie: "Czy widziałes tego czarodzieja?" i zdjęcie poszukiwanego, które po zbliżeniu się do lampy znika. CUD MIÓD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.04, 08:10 Od lat jestem fanką harry pottera a więc czytałam wszystkie cześci i książka była wspaniała więc i film pewnie będzie nie zły YO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornelia Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.chello.pl 06.02.04, 13:57 Podoba mi się Harry Potter i uważam, że tak ksiązka nie tylko rozwija naszą wyobraźnię, ale sprawia, że codziennie przeżywamy przygodę, a nasze życie nie wydaje się nudne i pozbawione sensu. Poza tym nie mogę znieść wrogów Pottera, którzy nie dość, że nie przeczytali tej książki, to na dodatek obrażają Pottera! Do wszystkich wrógów Harrego!!! Wy nigdy nie napisalibyście takiego dzieła!! A poza tym nie zachęcam was do polubienia Pottera ale szacunek to się należy J.K.Rowling za samo zainteresowanie ludzi Potterem!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xandra Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.aster.pl / *.acn.pl 06.02.04, 19:34 "Harry Potter and the Prisoner of Azkaban" will be gr8!!! Gary Oldman (Syrius Black) is one of the best actors ever, and I'm sure he'll show his talent in this production. Maggie Smith, Alan Rickman and the rest of the cast are amazing, don't you think? In the 3rd part will play also Emma Thompson - next gr8 actress from the UK. I hope the new director - Alfonso Cuaron - is as good as everybody says. I've not seen his past movies, but I've heard they are very good. On the June 4th, 2004 we will see, if "HP&tPoA" is the movie we've been waitin' for. Kisses, Xandra. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AURORka "Harry Potter and the prisoner of Azkaban" IP: 80.51.238.* 11.02.04, 15:27 Film pewnie będzie fajny ale szkoda, że uczniowie będą nosić mugolskie stroje... no i jest jeszcze pare niedociągnięć :-( Trzeci tom lubię najbardziej! Pojawia się tam tajemniczy ojciec chrzestny Harr'ego... Pozdrawiam wszystkich potteromaniaków! Odpowiedz Link Zgłoś
manitoba_moose Re: "Harry Potter and the prisoner of Azkaban" 11.02.04, 19:19 Oldman jako Syriusz bedzie ciekawy. Niespodziewany, ale ciekawy. W 3. czesci wazna jest jeszcze jedna postac - Lupin. Kogo obsadzili w tej roli?????? Odpowiedz Link Zgłoś
manitoba_moose Re: "Harry Potter and the prisoner of Azkaban" 11.02.04, 19:47 Jejć - sam sobie odpowiem, bo wlasnie znalazlem: Remusem Lupinem bedzie David Thewlis (grał u Agnieszki Holland w Calkowitym Zacmieniu - byl Paulem Verlainem, romansujacym z Rimbaudem, granym przed di Caprio - pamietacie?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrafka Syriusz przewraca się w grobie IP: 217.96.23.* 12.02.04, 12:25 Kto na Boga pozwolił im zaangażować Garry'ego Oldmana na Syriusza?!?!? Z mojej wspaniałej ulubionej postaci zrobiono wkurzonego dziada z włosami do ramion i ani śladu jego ksiązkowego wdzięku nie pozostawiono!!! A Lupin?!?! Nieee... ja protestuję!!! zaraz zapłaczę, Syriusz przewraca się w grobie, a Lupin lada chwila powinien rzucić jakieś wyjatkowo paskudne przekleństwo na reżysera... Nie mam słów, idę dalej płakać nad lekturą Zakonu Feniksa. Przynajmniej jest za czym, nie będę płakać za Garrym Oldmanem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moncia Re: Syriusz przewraca się w grobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 20:20 Też mnie TROCHĘ zaskoczyło że ONI grają te role!!! Reżyser kompletnie bez wyobraźni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość alex Niezgadzam się z agrafkA!!! IP: *.crowley.pl 19.02.04, 16:22 Cudo czytałam tą książkę i jestem zachwycona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie zgadzam się z Agrafką!!!! za niedługo Film w Cinema-City!! piszcie do mnie na: aleksandra- lew@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 18:28 Głupio że nie ma szat w nowej części, ale chyba będzie fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pretty Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.04, 20:40 książka była fajna to i film będzie:):):):):);););) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kass Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.rydzyna.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 10:38 To ma być Syriusz chyba ich wali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikke Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.coig.pl 07.03.04, 20:50 Azkaban to moja ulubiona część. Znam ją niemal na pamięć. Uwielbiam czytanie o potterze. Mam nadzieję że nie zknocom tego filmu. Idę razem z Ann. Zaraz jak wyjdzie. Zapowiada się extra film. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luna Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 11.03.04, 20:52 Widziałam dwa zwiastuny i ogłaszam wszem i wobec że szykuje się [jak zresztą dwie części poorzednie] film A B S O L U T N I E D O S K O N A Ł Y!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loduwa11 Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.blizanow.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 10:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loduwa11 Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.blizanow.sdi.tpnet.pl 17.03.04, 10:59 harry potter jest super przeczytałem 5 część jego przygud i uwarzam że to jadna z naj leprzycz części i czekam na następną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.04, 18:23 hej jestem Vera niemogę doczekać się premiery wszyscy twierdzą że to odjazd (a ja do nich dołanczam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akilegna Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: 217.97.133.* 21.03.04, 11:01 Ja nie czytałam żadnej części Harrego chodziłam tylko do kina więc uważam że powinno być więcej części i częściej pokazywane w kinach!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tonks Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.bielsko-biala.sdi.tpnet.pl 21.03.04, 13:01 Słyszalam że fani książki nie będą zadowoleni. Harry,Ron,Hermiona chodzą w normalnych ciuchach , a nie w szkolnych szatach. Wogóle wiele ważnych wątków wycięto przez co trzecia część jest dużo krótsza od pierwszej i drugiej. ale mam nadzieje , że to tylko ploty Odpowiedz Link Zgłoś