Gość: czarna12343@interia.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.03, 09:33 nie wiem jeszcze jaki jest film ale ztego co czytalam zapowiada sie ciekawie juhhhuhu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaczucha 06 Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.a.jawnet.pl 17.12.03, 11:32 książka jest cool , film z pewnością również taki będzie tylko szkoda ze premiera dopiero w czerwcu .:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arbaal Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.miechow.com / 192.168.2.* 17.12.03, 12:58 Właśnie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRYTYK "S-F"?! NIE BEZCZEŚCIĆ GATUNKU! GDZIE TU SCIENCE?! IP: *.chello.pl 11.06.04, 16:53 Przecież "Bolek i Lolek" to też był SCIENCE-FICTION !!! Tak poważniej to takie nadużycia dystrybutora chcącego JAK NEJWIĘCEJ ZAROBIĆ CHOĆBY OSZUSTWEM powinny być karane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleopatra Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 15:35 wiezien azkabanu to moja ulubiona czesc ksaizeczki!!!!!!!!!! jelsi film rowniez taki bedzie... nie moge sie doczekac!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Harry Sttary więzisz kabalona IP: *.wro.cdp.pl / 62.111.222.* 03.06.04, 12:35 - puszczaj - nie puszcze !!! -Jasne , ta Rowllig ,ma cie w garsci. -i nie tylko mnie , wiec nie puszcze za chiny. - szkoda , bo ja jestem z malej krajiny i mi potrzeba takiej cudownej rozczki. - tak , ale ja tez jestem srodka marysia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KONRAD127 Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.mtm / 192.168.55.* 17.12.03, 13:23 Czuje ze bedzie superr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.03, 14:07 Mam nadzieję, że film będzie przypominał książkę bardziej niż poprzednie wersje, na których bardzo się zawiodłam Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Bardziej przypominał książke?????????????/ 17.12.03, 15:49 Przeciez poprzednie dwa filmy o HP sa wręcz niewolniczo wierne książce. Są o wiele ZA WIERNE. Dynamika filmu jest inna niz dynamika ksiązki, dlatego tez scenariusz MUSI od tekstu ksiażki odbiegac, bo inaczej będzie do niczego, a od filmu powieje nudą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: one of many Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 18:18 najlepszy potter jaki wyszedł po polsku, order of phenix jest troche lepszy, ale po pierwszysch dwóch częściach nie mam nadzieii na dobry film:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LILI Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.aster.pl / 10.72.6.* 17.12.03, 19:30 HARRY POTTER i więzień azkabanu to super książka(zresztą tak jak wszystkie)więc z niecierpliwością czekam na film.ciekawe jaki będzie syriusz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.sympatico.ca 17.12.03, 20:22 No nie no troche LILI przesadzilas.Nie powiesz mi ze czwarta czesc - HP i Czara Ognia byl doskonale napisana ksiazka.Bylo nudnie wrecz.Po przeczytaniu nawet stwierdzilam ze nie ma sensu sieganie po kolejne czesci.Zlamalo mnie stwierdzenie autorki ze usmiercila jedna z glownych postaci.Ciekawilo mnie ktora. No i mam nadzieje ze film podrasuje przydlugie teksty z ksiazki - moze byc to pole do popisu dla specow od efektow. No ale to moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igi Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.telsten.com / *.telsten.com 18.12.03, 22:31 Syriusza gra Gary Oldman, więc będzie cudnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klusek Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: 212.182.93.* 17.12.03, 20:25 Moze byc spox.. na pewno pujde do kina na to.. czytalem (na razie) cały cyk o Potterku... niby spox.. a wic moja ocena jest pozytywna...;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***** Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.zetosa.com.pl 17.12.03, 21:41 To jest super kśążka i film na pewno będzie lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klepcio Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 21:53 wydaje mi sie że ten film będzie najleprzy po Władcy Pierścieni!!! Zastanawiam się jednak, ile lat będą mieć aktorzy w siódmiej części filmu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trinity Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 23:41 Hmmm... już jakiś czas temu czytałam streszczenie Orderu Feniksa, i jest całkiem całkiem zapowiadająca się częścią... Cóż, co do filmów, to druga część była lepsza od pierwszej, bo pierwsza była niespełnioną mżonką o cudooownym filmie. Druga, jak to zwykle bywa, myślałam, że będzie gorsza, ale na szczęście się myliłam... Licze na pomysłowość reżysera i kasę sponsorów, która to zapewnia świetne efekty specjalne :D I mam nadzieję, że się nie zawiodę, a i tak wiem kto zginie w Orderze Feniksa, ale nie powiem : Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 17:04 to bedzie zajebisty filmik już sie nie moge doczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.tiscali.be 19.12.03, 23:48 moze to i nudne dla kogos,lecz dla mnie czy to pierwsza,czy czwarta czesc to wspaniale podrozowanie w swiecie fantazji w postaci ksiazki, po ktora chetnie siegaja dzieci i dorosli.bez przesadnego brutalizmu jakimi sa przesiakniete ostatnio wszystkie bajki dla dzieci.a to jest godne pochwaly,ze ktos w swiecie ktorym wszystko juz nas nudzi,potrfil zachwycic tak wielu ludzi na swiecie postacia skromna z odrobina magii ,bez zabijania sie na wzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.03, 19:05 dlaczego w czerwcu??? czytałam ,że szukają dwóch dziewczyn o azjatyckiej urodzie[w anglii]do zagrania bliżniaczek z którymi ron i harry pójdą na bal w czwartej cz filmu. dziewczyny jednak nie muszą być bliżniaczkami bo jak twierdzi kobieta zajmująca się całym kastingiem był by bardzo trudno je znaleść. Zresztą Ruperta-rona [mojego ulubieńca] i Daniela-harrego też ,,znależli'' na castingu otwartym. wiecie... znalazłam w internecie ich adres [ ruperta i harrego] i zamieżam do nich napisać [ oczywiście przetłumacze list na j. angielski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.03, 19:11 co tak póżno??? kocham :J.K Rowling, Rupoerta Grinta-jako aktora ,Rona Wesleya- jako bohatera ksążki, Daniela Radclifa-jalo boh. filmu, Harrego pottera- jako boh książki,emme woston i hermione. kiedyś na filmie się popłakałam dlatego , że to nie możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flynn Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.pl / 80.48.133.* 20.12.03, 21:40 W ogóle mi nie odpowiada Gary Oldman jako Syriusz, zwłaszcza po przeczytaniu 5 tomu. Ale ciekawa jestem Emmy Thompson jako profesor Trelawney. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.acn.waw.pl 01.01.04, 17:43 ksiazka jest super jedna z moich ulubionych a filmy totalnie beznadziejne...takie prostackie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eowin Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: 212.180.147.* 04.01.04, 18:07 najfajniejsza ksiazka to wlasnie 3 czesc! a 5 jest wg mnie taka sobie.. Za to film 2cz byl nudny. sliczny jako 'ilustracja do ksiazki', ale jako film.. ee. tylko dla wiernych fanow pottera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_ta_rita Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: 62.233.180.* 08.01.04, 11:41 oby nie był tak familijny jak poprzednie części. Oldman świetnie pasuje do roli. Thomson jako sybilla? zobaczymy........ Rickman jest debeściak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MeThinks Wlasnie tu jest problem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.04, 16:52 Bo w ropi Syriusza widzialbym wlasnie Rickmana - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: 195.117.127.* 08.01.04, 19:48 fajny film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Riddle Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 22:06 no cóż... ja czytałam cały Zakon Feniksa(nie jak to większość pisze <Order>)i muszę przyznać,że jak tego zrobią film to będę wyła w kinie...a już przy śmierci Syriusza to będzie katrastrofa...jak narazie 3 część Harrego moim zdaniem była najlepsza i dl tego idę na premierę obojętnie o której.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.01.04, 17:32 no nareście! przeczytałam już 1,2,3,i 4 część pottera ale 3 jest najepsza ale 5 część harrego kupię odrazu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drako Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.rumia.sdi.tpnet.pl 27.01.04, 12:56 podobno w tym filmie jakas historia milosna sie szykuje uuu poczekamy zobaczyby Odpowiedz Link Zgłoś