Dodaj do ulubionych

Bruno bez La Toyi Jackson

10.07.09, 13:01
"Prawdopodobnie w filmie nie zobaczymy więc La Toyi Jackson"... To ja prawdopodobnie mam jakieś omamy, bo bylam dopiero co w kinie i jakoś widziałam tę scenę w całości! Albo ! Strasznie śmieszna ta La Toya, taka uśmiechnięta jadła to sushi z tego golasa ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Michal.London Re: Bruno bez La Toyi Jackson IP: *.energis.gsi.gov.uk 11.07.09, 12:05
      Ja bylem wczoraj w Odeon na South Woodford i tej sceny nie bylo.Ciekawe ze w Polsce pokazali pelna wersje, a w UK okrojona...
    • Gość: getme Re: Bruno bez La Toyi Jackson IP: *.acn.waw.pl 11.07.09, 14:57
      w polsce nie ma tej zachodniej, imperialistycznej cenzury :P
    • Gość: getme Re: Bruno bez La Toyi Jackson IP: *.acn.waw.pl 11.07.09, 15:00
      swoją drogą też byłem i była ta scena. Dobry motyw z tym sushi i "meblami" z meksykanskich emigrantow :P oraz gdy Bruno po niemiecku dyktuje asystentowi nr do Michaela "...funf, funf, funf, zero, drei...", a La Toya "nie rozumiem, o czym mówicie?" :]]]
    • Gość: pepe Re: Bruno bez La Toyi Jackson IP: 86.90.4.* 11.07.09, 15:01
      wooow, Michal! I gdzie jeszcze byles, napisz prosze bo umieram z ciekawosci
    • Gość: Kris Re: Bruno bez La Toyi Jackson IP: *.chello.pl 11.07.09, 15:37
      Zagrali pod publikę?

Badanie aulentyczności pisma, podpisów, paraf. Grafolog - analiza pisama ręcznego,.
    • Gość: MSIE Re: Bruno bez La Toyi Jackson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 16:18
      Słaby film. Nie warto.

projektowanie wnętrz bydgoszcz
    • misiania Re: Bruno bez La Toyi Jackson 11.07.09, 16:31
      dlaczego uważasz, że Paula Abdul to La Toya Jackson?
    • Gość: Magdalena Re: Bruno bez La Toyi Jackson IP: *.wroclaw.mm.pl 11.07.09, 22:30
      W którym kinie w Polsce można obejrzeć niewycięte fragmenty? Ja
      byłam w Heliosie we Wrocławiu; jedynie Paula Abdul siedziała na
      nowoczesnych meblach.
    • Gość: ślimak Re: Bruno bez La Toyi Jackson IP: *.mgsp.pl 11.07.09, 23:12
      Myślę że wycinanie czegokolwiek z filmów to jednak przesada. Jak żył Michael to można było śmiać się z niego i jego rodziny do woli a jak zmarł to nagle cenzura. To jest hipokryzja.

[url=http://fajna-ksiazka.pl/]Fajna książka[url]
    • mika.online Re: Bruno bez La Toyi Jackson 12.07.09, 12:43
      @misiania
      Wiem, jak wygląda Paula Abdul i wiem, jak wygląda La Toya Jackson.
      W kinie, w którym oglądałam film była ta niewycięta scena, żarty z Michaela a nawet podany (po niemieku) jego numer telefonu...
      • Gość: Magdalena Re: Bruno bez La Toyi Jackson IP: *.wroclaw.mm.pl 12.07.09, 13:05
        Mika, czy mógłbyś powiedzieć, w którym kinie w Polsce grają film z
        tą sceną? Jestem jej bardzo ciekawa.
        • Gość: axen Re: Bruno bez La Toyi Jackson IP: *.chello.pl 12.07.09, 15:25
          np. w Atlanticu
    • Gość: sp Re: Bruno bez La Toyi Jackson IP: *.stacje.agora.pl 13.07.09, 09:40
      ja byłam w cinema city w Warszawie i nie było La Toyi
    • Gość: marcco Re: Bruno bez La Toyi Jackson IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.09, 22:36
      film tragedia
    • Gość: W. Re: Bruno bez La Toyi Jackson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 14:05
      według mnie z szacunku dla rodziny ta scena powinna być wycięta też z wersji puszczanej w Polsce - takie moje skromne zdanie . (pewnie mnie wszyscy zaraz za to zjadą ..)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka