Gość: u_ka IP: *.dsl.pipex.com 29.12.03, 17:04 5 z plusem - surralistyczna przejazdzka nie tylko dla fanow kolarstwa, naprawde smieszne i przyjemne dla oka i ucha <duzo muzyki - brak dialogow> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcia Re: O filmie IP: *.icpnet.pl 03.01.04, 17:21 oj, moze i szesc mu sie nalezy. niesamowity! oczy zamarly mi na czas projekcji,by moc sledzic kazda kreske, a uszy... czy ktos wie cokolwiek o muzyce do Belleville? szukam jej od miesiecy i nic. bede wdzieczna za kazda wskazowke w dalszych poszukiwaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: O filmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 16:20 A czy to jest kreskówka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanfan Re: O filmie IP: 217.153.68.* 09.01.04, 17:03 tak kreskowka, ale jaka!. Naprawde dobra zabawa przez kilkadziesiat minut. Po ostatnim filmie, ktory mnie zupelnie rozczarowal - "Warszawa" ten byl mila odmiana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robak Re: O filmie IP: *.icpnet.pl 10.01.04, 22:58 to straszny knot!!!! a niby kiedy można się tu śmiać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kle Re: O filmie IP: *.e / 213.25.195.* 11.01.04, 21:09 cóż, surrealistyczne poczucie humoru nie wszystkim przypada do gustu... ja byłam zachwycona. i zdziwiona tym, że brak dialogów wcale nie przeszkadzał, a wręcz dodawał uroku. jeszcze czegoś takiego nie widziałam...! :) Odpowiedz Link Zgłoś
havel Trio z Belleville 11.01.04, 21:44 Wyśmienity, pyszny film. Świetna kreska, czarny humor na wysokim poziomie no i ta muzyka!!! Dla mnie liczyła się także znikoma ilość dialogów, same plusy, polecam każdemu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceloth Re: O filmie IP: *.icpnet.pl 14.01.04, 15:23 film ma swój urok,ale jest trochę przereklamowany,humor średni,a scenariusz pusty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lawa Re: O filmie IP: *.ctnet.pl 17.01.04, 19:51 film urzeka swoim wyglądem, muzyką. Co z tego, że fabuła nie jest jakaś powalająca. Po raz pierwszy od dawna nie żałuję, że wybrałam się do kina :D bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś