dorkalesk 05.10.04, 16:12 Moj brat blizniak marcin jest nowa twarza telewizji TVN prowadzi program UWAGA! to strasnzie dziwne uczucie ogladac swojego brata na keranie tv siedziac w Norwegii i popijajc kawe )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: a ja sie chwle... 05.10.04, 16:33 no to jestes kolejna blizniaczka na forum )) gratulacje dla ciebie i brata, szkoda ze nie wszedzie mozna sobie sciagnac polska telewizje Odpowiedz Link
dorkalesk Re: a ja sie chwle... 07.10.04, 13:04 hej!!!!!!!! Ty tez jestes blizniaczka???? pozdrawiam Odpowiedz Link
karola333 Re: a ja sie chwle... 05.10.04, 16:34 Koniecznie muszę oglądać dzisiaj Uwagę, faktycznie ktoś inny ten program prowadzi, ale twarzy niestety nie zapamiętałam Odpowiedz Link
lili76 Re: a ja sie chwle... 05.10.04, 16:38 A ja nie mam polskiej telewizji....uuuuuu Odpowiedz Link
lili76 Re: a ja sie chwle... 05.10.04, 16:39 Zapomnialam pogratulowac Brata. Musi byc swietny, zeby dostac sie do TVNu. Gratulacje. Odpowiedz Link
karola333 Właśnie oglądam sobie Uwagę... 05.10.04, 17:08 Twój braciszek wygląda całkiem sympatycznie...) Odpowiedz Link
semantics Re: a ja sie chwle... 05.10.04, 17:14 Gratulacje gratulacje! Niestety nie moge obejrzec programu, ale uwazam ze to kochane ze jestes taka z niego dumna! Odpowiedz Link
dorkalesk Re: a ja sie chwle... 07.10.04, 13:06 pewnie ze jestesm dumna i zbieram wycinki z gazet z jego zdjeciami , ktore mi mama wysyla z Polski!!!! W koncu to moj brat i blizniak. Mialam z nim razem pokoj przez wiele lat )Troche sie bilismy )) semantics napisała: > Gratulacje gratulacje! > > Niestety nie moge obejrzec programu, ale uwazam ze to kochane ze jestes taka z > niego dumna! Odpowiedz Link
daisy123 Re: a ja sie chwle... 07.10.04, 14:10 Gratulacje!!!! W TVN to ja tylko o 19 dziennik przez 1o min ogladam. Pozniej przeskakuje na Polonie aby dziecko moglo dobranoc obejrzec (to jest dzienne minimum jesli chodzi o jezyk polski). Sprobuje przypilnowac i program "Uwaga", bo jakby nie bylo to ten brat to...prawie znajomy. Dorkalesk, a czy i Ty sie czujesz slawna? W koncu to brat BLIZNIAK. A nie jestes zazdrosna o te wszystkie wzdychajace do niego panienki? Odpowiedz Link
dorkalesk Re: a ja sie chwle... 07.10.04, 22:50 he he nie zazdrosna nie jestem a nawet mi bylo milo przeczytac jakies komplementy na jegi temat )) zawsze szlismy ramie w ramie.. ale ja rzucilam dobra prace i wyjechalam do Norwegii zaczynac od zera praktycznie przy boku mojej wielkiej milosci -mojego meza. I wiecie co? nie zaluje.. "gdybym milosci nie mial bylbym niczym.." daisy123 napisała: > Gratulacje!!!! W TVN to ja tylko o 19 dziennik przez 1o min ogladam. Pozniej > przeskakuje na Polonie aby dziecko moglo dobranoc obejrzec (to jest dzienne > minimum jesli chodzi o jezyk polski). Sprobuje przypilnowac i program "Uwaga", > bo jakby nie bylo to ten brat to...prawie znajomy. > Dorkalesk, a czy i Ty sie czujesz slawna? W koncu to brat BLIZNIAK. A nie > jestes zazdrosna o te wszystkie wzdychajace do niego panienki? Odpowiedz Link
asica74 Re: a ja sie chwle... 07.10.04, 22:57 dorka, ja tez gratuluje, ale ze wsydem musze ze przyznac, ze nie wie co to za program w ktorym wystepuje twoj brat asica mopsik dorkalesk napisała: > he he nie zazdrosna nie jestem a nawet mi bylo milo przeczytac jakies > komplementy na jegi temat )) > zawsze szlismy ramie w ramie.. > ale ja rzucilam dobra prace i wyjechalam do Norwegii zaczynac od zera > praktycznie przy boku mojej wielkiej milosci -mojego meza. > I wiecie co? nie zaluje.. > > "gdybym milosci nie mial bylbym niczym.." > > > daisy123 napisała: > > > Gratulacje!!!! W TVN to ja tylko o 19 dziennik przez 1o min ogladam. Pozn > iej > > przeskakuje na Polonie aby dziecko moglo dobranoc obejrzec (to jest dzien > ne > > minimum jesli chodzi o jezyk polski). Sprobuje przypilnowac i > program "Uwaga", > > bo jakby nie bylo to ten brat to...prawie znajomy. > > Dorkalesk, a czy i Ty sie czujesz slawna? W koncu to brat BLIZNIAK. A nie > > > jestes zazdrosna o te wszystkie wzdychajace do niego panienki? Odpowiedz Link
szpulkaa Re: a ja sie chwle... 07.10.04, 14:18 takiego chwalenia sie to ja moge sluchac! gratuluje bratu kariery i tobie brata! a swoja droga to ciekawa jestem, czy jestescie, jak dwie krople wody? w ogole to niesamowuite ogladac kogos tak bliskiego, w czyms tak... medialnym)) Odpowiedz Link
dorkalesk Re: a ja sie chwle... 07.10.04, 22:51 mam jego zdjecia z ostatniego "wprost" moge zamiescic w albumie to sobie go obejrzycie ) szpulkaa napisała: > takiego chwalenia sie to ja moge sluchac! gratuluje bratu kariery i tobie > brata! > a swoja droga to ciekawa jestem, czy jestescie, jak dwie krople wody? w ogole t > o > niesamowuite ogladac kogos tak bliskiego, w czyms tak... medialnym)) Odpowiedz Link
szpulkaa Re: a ja sie chwle... 08.10.04, 14:02 tak, tak! czekam z niecierpliwoscia na zdjecie! ak pojade do Polski, to bede ogladala tv, czekajac az pojawi sie znajoma ze zdjecia twarz Odpowiedz Link
frankie36 Re: a ja sie chwle... 08.10.04, 05:58 Oj to naturalne chwalic sie bliskimi,byc dumnym itp.,ja tam zawsze sie chwale. TVN niestety nie znam(odbieram tutaj tylko kilka programow w tv.polonia w satelicie),a ty przynajmniej codziennie brata ogladasz,fajnie )) Odpowiedz Link
daisy123 Re: a ja sie chwle... 08.10.04, 14:10 Wczoraj wlaczylam telewizor przed 19 i udalo mi sie zlapac jednym uchem, ze o 19.45 jest program "Uwaga". Dziecko obejrzalo dobranoc na Polonii, a pozniej tata przestawil na cos wloskiego.... Na szczescie o 19.45 bylismy po kolacji i... wyniesli sie wszyscy do innego pokoju. Ja w kuchni zaraz na TVN przeskoczylam i ladujac zmywarke "ogladalam" program. Pisze "ogladalam", bo ... kurcze takie smutne historie opowiadaja, ze nie mam sily ogladac takich progrmow, bo mi sie humor wisielczy robi. Ale brat fajny. I glos ma taki "radiowy", chociaz w radiu to by sie chyba zmarnowal. Odpowiedz Link
dorkalesk Re: a ja sie chwle... 08.10.04, 19:41 he he On pracowal w radio zet a przedtem w innych rozglosniach w sumie 10 lat ja podobno tez mam "niezwykly" glos ale jakos nigdy z tego nie korzystalam )' pamietam tylko ze koledzy siostry dzownili do niej po prae razy i czekali az ja odbiore hahahhah niezle co? ) daisy123 napisała: > > Wczoraj wlaczylam telewizor przed 19 i udalo mi sie zlapac jednym uchem, ze o > 19.45 jest program "Uwaga". Dziecko obejrzalo dobranoc na Polonii, a pozniej > tata przestawil na cos wloskiego.... Na szczescie o 19.45 bylismy po kolacji > i... wyniesli sie wszyscy do innego pokoju. Ja w kuchni zaraz na TVN > przeskoczylam i ladujac zmywarke "ogladalam" program. Pisze "ogladalam", bo ... > > kurcze takie smutne historie opowiadaja, ze nie mam sily ogladac takich > progrmow, bo mi sie humor wisielczy robi. Ale brat fajny. I glos ma > taki "radiowy", chociaz w radiu to by sie chyba zmarnowal. Odpowiedz Link
greeneyes27 Re: a ja sie chwle... 12.10.04, 21:23 Ale super!!! Musze obejrzec ten program jak bede w Polsce na Wszystkich Swietych! Odpowiedz Link
ellenai Re: a ja sie chwle... 15.10.04, 04:01 o rany , to ja gratuluje sukcesu brata! fantastycznie!!!!!!!!!)))))niestety programu nie znam ,tv nie kojarze! nie mam tu polskiej!szkoda! Odpowiedz Link