IP: *.ntlworld.ie 01.11.09, 11:37
Ja pierdziele... czy wy w redakcji to jestescie debilami czy po prostu przespaliscie pewne wydarzenia? Bill Gates juz od ponad roku nie ma wplywu na nic w MS, jest non-executive (trudne slowo) chariman (trudne slowo numer dwa)
Obserwuj wątek
    • Gość: jakto Re: Zune HD IP: *.nott.cable.ntl.com 01.11.09, 12:05
      i ten syf ma konkurowac z ajfonem?
    • Gość: Sra-iphon Re: Zune HD IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.11.09, 12:16
      Z jakim "ajfonem"? Chłopie, Zune nie jest telefonem! Czytaj ze zrozumieniem.
      Na wszelki wyapdek podpowiadam, ze nie wydziergał go na drutach Bill Gates.
    • kretu23 Re: Zune HD 01.11.09, 12:47
      Jakaś rywalizacja to tu w ogóle była?? I to jeszcze wieczna. Poleccie lepiej na smaczny cheddar z Wallace'm i Grommit'em na księżyc, droga redakcjo.
    • Gość: prókas Re: Zune HD IP: *.rezist.com 01.11.09, 13:22
      Co za TheBill pisal ten artykuł. Jakmożnap orównywać telefon z odtwarzaczem plików? I co ma Gates do Microsoftu na dzień dzisiejszy? Pseudopismaki psia mać
    • Gość: LR Re: Zune HD IP: *.pl 01.11.09, 15:35
      Mam dwa Zune'y i dwa iPody. Produkt M$ bije na głowę nadgryzione jabłka już od dawna. Muzykę przez WiFi z kolegami można było już wymieniać kilka lat temu. Szkoda, że nie ma ich na naszym rynku. I czekamy wreszcie na telefon z Zune :)
    • Gość: lol Re: Zune HD IP: *.dclient.hispeed.ch 01.11.09, 17:04
      Ten produkt nie ma cienia szansy na odebranie chocby 1% rynku ipodowi Touch.
      100 tys aplikacji, ktore mozna zainstalowac jednym kliknieciem, wprost z ipoda.
      MS wybija sie wlasnie z blokow startowych a Apple jest na 90 metrze w biegu na 100.
    • Gość: Marcin Re: Zune HD IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.11.09, 17:04
      Zune HD jest dostępny tylko w USA.
    • Gość: Aaaa Re: Zune HD IP: 87.204.10.* 01.11.09, 18:12
      A-cio-to-jeśt: radio hd? Ci moja qpa teś jeśt hd?
      Ktoś się nie mył? Ostatnio w jednej reklamie (a jakże, gazeta rulez - gazetowej) widziałem monitor HD. Ja rozumiem, ciemny lud to kupi, ale to jednak przerażające jest, że można mieć innych za debili i bez masełka tak posuwać...
    • Gość: Gość Re: Zune HD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 18:52
      Co to znaczy starczy ? :)
    • Gość: san Re: Zune HD IP: *.chello.pl 02.11.09, 12:03
      mp4? a cóż to niby jest? polsko-chiński wymysł ot co, wymyślony na potrzeby tanich i syfiastych 'empetrójek' ... zarówno zune jak i ipod touch są odtwarzaczami mp3, posiadającymi dodatkowo inne funkcje multimedialne. Żadne mp4. Fakt faktem, że iphone odtwarza pliki mp4, ale jest to nazwa kodeku w nich zastosowanego a nie opis oferowanych funkcji! A Bill Gates to się obecnie swoją fundacją zajmuję, obecnym CEO MS jest Steve Ballmer.

Mało rzetelne informacje podajecie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka