mar-ek4 06.05.10, 00:36 Partnerka,ktora spodziewa sie ze mna dziecka, chce spotykac sie ze swoimi ex. Prosilem ja , zeby tego nie robila. Twierdzi , ze nic w tym zlego. Czy ma racje ? Mnie to boli i nie moge sobie z tym poradzic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seth.destructor Re: mam pytanie 06.05.10, 00:38 Boisz się, że odejdzie, czy jesteś zazdrosny? Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: mam pytanie 06.05.10, 07:24 A po co chce się z nim spotkać? Myśli, że to może jednak on jest ojcem?;p Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: mam pytanie 06.05.10, 07:34 Może eks jest bezpłodny i potrzebowała tylko zapładniacza? Bez sensu takie spotkania. Zabronić albo zostawić. Jedna samotna więcej, czy mniej dla Barki bez różnicy . Odpowiedz Link Zgłoś
dobryimadry Re: mam pytanie 06.05.10, 08:20 dobre pytanko :) jak jej tego zabronic ? Wyglada na to , ze byly jest niezly w te klocki, ale nie sprawdzil sie jako partner zyciowy, a ty wprost przeciwnie ... samo zycie Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: mam pytanie 06.05.10, 11:54 tow.ortalion napisał: > Może eks jest bezpłodny i potrzebowała tylko zapładniacza? na 97%, tyle, że zapładniacz jeszcze za to będzie płacił. pewnie ponad 25 lat hehe > Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: mam pytanie 06.05.10, 08:33 Nie ufasz jej? Jesli tak to masz poważny problem i musisz sobie z nim poradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: mam pytanie 06.05.10, 11:52 mar-ek4 napisał: > Partnerka,ktora spodziewa sie ze mna dziecka, chce spotykac sie ze > swoimi ex. może to jego dzieciak, albo chce z niego zrobić nianię. Odpowiedz Link Zgłoś