Dodaj do ulubionych

SPRAWDZANIE KOMÓREK PARTNERÓW!!!!!!

IP: *.cersanit.com.pl 03.03.04, 18:42
ostatnio miałem problem tzn korciło mnie sprawdzenie "9 cudu techniki" czyli
tej przekletej komórki mojej partnerki.I powiem wam że to zrobiłem ,kilka dni
po tym jak cos podejrzewałem i wiecie co się okazało??? to czego wolałbym nie
wiedzieć.Teraz już wiem że jeśli ktoś już chce być z kimś i wiązać się na
całe życie nie powinien mieć "TAJEMNIC".Ja myślałem że związek jest po to
żeby mieć wspólne tajemnice o których nikt inny nie ma pojecia.A tu jest
zupełnie inaczej.Wszystko inne jest tajemnicą przed partnerem a nasze niby
tajemnice są zabawnymi ciekawostkami dla innych.I wcale nie mówcie ze rozmowa
potrafi zawsze coś wnieść jesli ktoś będzie się bał tego wam powiedzieć to
nie powie.A trzeba jakoś sie upewnić jeśli po rozmowie ma się wątpliwości. Ja
np. nie miałbym nic przeciwko temu żeby mi sprawdzała telefon bo wiem że
nikogo nie okłamuję.A jesli ktoś ma za złe sprawdzenie telefonu po uprzednich
pytaniach i wątpliwościach to znaczy że czegoś się obawia. A cała reszta
wypowiedzi typu każdy powinien mieć swoje tajemnice proszę bardzo miej ale
niech to będzie np."..zwierzyła mi się koleżanka/kolega że ma taki i taki
problem.." ale dlaczego tajemnicą ma być coś okropnego dla drugiej
osoby.Jeśli ktoś potrafi zrobić coś złego drugiej osobie(chodzi o zdradzenie
partnera) to niech zrobi coś prawie dobrego i powie że coś takiego się stało
i to jak najszybciej.Jeśli sprawdzenie tego zasranego telefonu jest jedyną
możliwościa sprawdzenia czy przypadkiem twój partner cię nie zdradza to nie
widzę w tym ni złego.Lepsze jest to niż zatrudnienie prywatnego
detektywa.Ciekawe czy przy rozwodzie z bogatym partnerem nie zależałoby tobie
na jego kasie!!!,bo przecież tak naprawdę to jego prywatność--skoro uważasz
że telefon to twoja prywatność.PRZECIEŻ DO CHOLERY CHCECIE BYĆ
DOROŚLI,CHCECIE ŻEBY WAS TRAKTOWAĆ JAK DOROSŁYCH-----A CZEGO MOŻEMY OCZEKIWAĆ
OD WAS?
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: SPRAWDZANIE KOMÓREK PARTNERÓW!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.04, 19:32
      o rany... zabolało?! Ale kogo bardziej???
      • Gość: marbo8 Re: SPRAWDZANIE KOMÓREK PARTNERÓW!!!!!! IP: *.cersanit.com.pl 03.03.04, 19:59
        myślisz że trzeba było tego nie robić????
        żyłbym sobie tak dalej nic nie wiedząc oprócz podejrzeń,które ciągnęłyby się tak
        za mną i psuły klimat w związku, to nie jest proste przynajmniej dla mnie
    • diablica_28 Re: SPRAWDZANIE KOMÓREK PARTNERÓW!!!!!! 03.03.04, 20:00
      A gdzie zaufanie takie bez graniczne?????
      Jednak ja czegoś nie rozumiem, jeżeli facet ma przygodę i żona mu "przeleci " komórkę, to dobiero jest obraza. Jednak jeżeli odwrócic by sytuacje to prosze jakie wielkie rany??

Czy Ty by nie dramatyzujesz za bardzo??
      • Gość: marbo8 Re: SPRAWDZANIE KOMÓREK PARTNERÓW!!!!!! IP: *.cersanit.com.pl 03.03.04, 20:22
        ja wiem,że uważasz że dramatyzuję ale powiedz mi co dała mi moja szczerość.To
        znaczy,że jesli spotkasz kogoś kto będzie szczery wobec Ciebie to zrobisz mu
        coś takiego? Nie przyznasz się do tego? Nawet jesli coś bedzie podejrzewał? Czy
        chciałabyś wierzyć w to że każdego to(czyli zdrada) spotka wcześniej czy później
        To po co sie wiążemy, po to żeby kogoś skrzywdzić?
        Nie lepiej by było,powiedzieć partnerowi wcześniej,że już do niego nic nie
        czuje,za nim sie to stanie.I wtedy bez o żadnej zdradzie nie byloby mowy. Ale
        każdy jest kto tak postępuje jest "WIELKIM TCHÓRZEM" boi sie że ta osoba z
        którą tylko zaszalał/a nie da mu tego co może mu dać jego stały partner i
        ukrywa to. Albo ukrywa swoje drugie ja....Wszystko to jest do dupy!
        • diablica_28 Re: SPRAWDZANIE KOMÓREK PARTNERÓW!!!!!! 03.03.04, 20:34
          prosze przeczytaj sobie wątek życie po zdradzie
          Tam zdzichu-nr1 29.02.2004 13:10 napisał:

Drogie Panie, może Wam coś wyjaśni cytat z mojej ulubionej Magdaleny
          Samozwaniec - książka "Poradnik dla mężczyzn", rok wydania 1958 (!!!),
          rozdział "Zazdrość i zdrada":

"(Mąż) zdradzać musi, chodzi tylko o to, żeby to robił taktownie, to znaczy,
          żeby jego żona nie musiała koniecznie o tym wiedzieć, żeby - jeśli kupi coś
          ładnego swojej przyjaciółce - pomyślał i o prezencie dla <najdroższej małżonki>
          i żeby się nie zakochał, bo wtedy z czarującej tajemnicy flirtu robi się
          głośna, brutalna plotka, która rozchodzi się, jak żałosne tango, na całą
          Polskę.

Nie często się z nim zgadzam ale tam ośc madrze mówi
          • Gość: Shemreolin Re: SPRAWDZANIE KOMÓREK PARTNERÓW!!!!!! IP: 62.89.110.* 04.03.04, 16:39
            Zaufanie - na 99%, nikt nigdy w życiu nie wmówi mi, że ufa drugiej osobie na
            100%. Jak można ufac komuś bezgranicznie jak człowiek sam siebie nie zna w 100
            procentach...

Sprawdzanie komórek - ja sprawdzam sobie i to na jego oczach, dla zabawy. I tak
            nie byłby takim idiotą, ze zostawiałby jakeis smsy w swojej komórce. Kiedys
            wysłałam mu z internetu sprośne go smsa i podpisałam sie innym imieniem. I co
            zrobił? Zaraz mi napisał smsa pt: "Rany! Ale smsa dostałem! Jutro Ci go pokażę!"

Zdrada - jednorazowa, nie powiedziałabym i nie chcaiałbym wiedzieć. Moim
            zdaniem gdy ktos zdradza raz (alkohol, przejściowe problemy w zwiazku itp.) to
            nie powinien o tym mówić. Po co? Jeśli żałuje i chce sie poprawić to po co
            zwalać te wszystkie mysli na druga osobę? Dla mnie to jest podłe, bo mówi sie o
            tym, by zdrajcy ulżyło, a osoba, która sie zdradziło cierpi.

Zdradzanie - inaczej mówiąc romans. Chciałabym wiedzieć. Jeśli ktos spotyka sie
            z kimś dłuzej to jest chamstwo. Robi to z premedytacja i kłamie i się wije w
            tym oszustwie. Chciałabym wiedzieć, bo wtedy bym odeszła.

I tyle...
            • ewcia.p Re: SPRAWDZANIE KOMÓREK PARTNERÓW!!!!!! 04.03.04, 16:45
              a dlaczgo nie sprawdzić??? jeżeli ma coś do ukrycia to i tak wykasuje czy to
              sms a czy numer pod zupełnie inną nazwą, a jeżeli nie to nie ma sprawy
              chociaż nie lubię jak mi "ktoś" łazi po moim telefonie wszak to jest telefon
              osobisty.....
              pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka