Dodaj do ulubionych

Mała sonda

31.03.04, 13:28
OK, panowie, mam pytanie i proszę o szczere odpowiedzi :)

Pytanie brzmi: co Wam podoba się w kobietach? Tak konkretnie - jakie cechy
musi mieć kobieta, żeby Wam się podobała? Czego od kobiet oczekujecie? Urody?
Inteligencji? Niezależności, czy zależności? Własnego zdania, czy chcecie by
kobieta Was we wszystkim słuchała? Siły, czy słabości? Ogólnie rzecz biorąc:
jakie kobiety Wam się podobają, pociągają, a jakie nie?
Obserwuj wątek
    • Gość: fanbat Re: Mała sonda IP: *.baltnet.ru / *.baltnet.ru 31.03.04, 13:41
      otoz kazda kobieta powinna byc wyposazona w instrukcje obslugi i pilota...
      ideal - blond wlos, malo gada, duzo jesc daje, nie pytana milczy, ciagle robi
      laske 100% kobieta w/g mojej mitologi - wszyscy sie zgadzaja zatem temat
      zamkniety
      • stephen_s Re: Mała sonda 31.03.04, 13:47
        > otoz kazda kobieta powinna byc wyposazona w instrukcje obslugi i pilota...
        > ideal - blond wlos, malo gada, duzo jesc daje, nie pytana milczy, ciagle robi
        > laske

Ekhem. Ty poważnie mówisz..? No nie wiem, chciałbyś mieć np. taką kobietę za
        żonę?
        • doog Re: Mała sonda 31.03.04, 13:52
          zeby miala wielkie cyce
        • Gość: fanbat Re: Mała sonda IP: *.baltnet.ru / *.baltnet.ru 31.03.04, 15:01
          ja mam taka - to nie filozofia to doswiadczenie
          • stephen_s Re: Mała sonda 31.03.04, 15:11
            > ja mam taka - to nie filozofia to doswiadczenie

Naprawdę..? Ale w takim razie wytłumacz mi jedną rzecz: jak w zasadzie to
            wasze "życie małżeńskie" wygląda? OK, ona daje ci jeść, uprawiasz z nią seks...
            coś jeszcze? No nie wiem - rozmawiasz z nią czasem? Czy jak Ci nie jest
            potrzebna do gotowania i seksu, odstawiasz ją do kąta, gdzie siedzi jak ta
            cicha mysza? Nie za bardzo sobie to wyobrażam...
            • Gość: fanbat Re: Mała sonda IP: *.baltnet.ru / *.baltnet.ru 31.03.04, 15:22
              bez obrazy - DO TEGO TRZEBA MIEC WYOBRAZNIE
              • stephen_s Re: Mała sonda 31.03.04, 16:02
                > bez obrazy - DO TEGO TRZEBA MIEC WYOBRAZNIE

Jak ja lubię argumenty ad personam... :)

OK, załóżmy, że nie mam wyobraźni :) Oświeć mnie więc, jak ty z tą swoją
                kobietą żyjesz...
                • Gość: fanbat Re: Mała sonda IP: *.baltnet.ru / *.baltnet.ru 31.03.04, 20:51
                  to proste - jak masz pilota.... zycie samo sie uklada
                  • stephen_s Re: Mała sonda 31.03.04, 21:04
                    > to proste - jak masz pilota.... zycie samo sie uklada

A tak konkretnie, to co masz na myśli?
                    • Gość: fanbat Re: Mała sonda IP: *.baltnet.ru / *.baltnet.ru 31.03.04, 21:35
                      Stefan pomysl - Ty chcesz odpowiedz na ktora to natura pracowala wiele wiele
                      lat, na ktora to sklada sie wiele aspektow np:moralnych, religijnych,
                      etnicznych, fizycznych, spolecznych, emocjonalnych, psychofizycznych(tak tak
                      pijany zwroci na co innego uwage - no moze raczej nie zwroci)i temu podobne -
                      jeszcze sa tak zwane wypadki losowe - jak milosc od 1 wejrzenia, dejavu,
                      powroty do zrodel - czyli powrot po wielu latach zycia w bledzie i pewnie z
                      milion innych takich pierdol - nie czas by wymieniac - wiec kazedemu co innego
                      tak jak na jarmarku - nie zadalas sobie kiedykolwiek pytania - Jezu jak on z
                      nia moze toz to potwor? - widzisz a jednak moze
                      a co do pilota - to przenosnia - kazde Twoje zachpwanie kazdy Twoj gest kazde
                      slowo - to jak guziki w tym pilocie - ty je wykonujesz(naciskasz) i zmienia sie
                      to co Ciebie otacza - chcial nie chcial - przyniesiesz kwiatka zonie - sie
                      usmiechnie - wrocisz pijany bedzie sie drzec - wybor guzika pozostaje w naszych
                      dloniach
                      • stephen_s Re: Mała sonda 31.03.04, 22:39
                        Hm. Wiesz, to nie jest tak, że szukam jakiejś definitywnej odpowiedzi
                        prawdziwej dla wszystkich facetów... Doskonale zdaję sobie sprawę, że każdemu
                        może podobać się w kobiecie co innego. Moje pytanie zadałem wyłącznie z
                        ciekawości! No bo skoro właśnie wiem, ze różnym mężczyznom różne kobiety się
                        podobają - to więc ciekaw jestem, jakie bywają gusta itd.
                        • Gość: fanbat Re: Mała sonda IP: *.baltnet.ru / *.baltnet.ru 01.04.04, 08:56
                          sa rozne z reszta sam na to odpowiedziales ale gdzies tu ktos dobrze napisal a
                          ja dodam od siebie
                          blondyna z duzymi cycami - i co by zawsze miala ochote na Twoje krocze (to
                          bedzie jej wlasne niezawisle zdanie i decyzja)
    • allabamma Re: Mała sonda 31.03.04, 13:59
      Ty chyba żartujesz licząc na poważne odpowiedzi :)
      Poczytaj sobie troche to forum, na pewno od razu się zorientujesz, na co sa tu
      nastawieni "ci-pa-nowie".
      Pozdrawiam :)
      • stephen_s Re: Mała sonda 31.03.04, 14:01
        Właśnie zauważyłem... Żenada. Wstydzę się za moją płeć...
    • Gość: Grzesio Re: Mała sonda IP: *.chello.pl 31.03.04, 20:22
      Zależy, czy facet poszukuje prawdziwej partnerki, czy tylko tego co mamy
      wspólne ze zwierzątkami. W miłości para musi się uzupełniać. Wiem, że brzmi to
      sztucznie, jak nędzna książkowa formułka, ale tak po prostu jest. Nie ma
      jednego wzorca idealnej kobiety, akceptowanego w zupełności przez wszystkich
      mężczyzn. W czystym seksie tak zwany ideał podnieca wszystkich facetów, o
      których można powiedzieć, że są "sprawni".
      • stephen_s Re: Mała sonda 31.03.04, 20:30
        > Nie ma
        > jednego wzorca idealnej kobiety, akceptowanego w zupełności przez wszystkich
        > mężczyzn.

Ależ wiem :) Po prostu ciekawi mnie, jakie te "wzorce" u róznych mężczyzn są...
        • Gość: benq Re: Mała sonda IP: *.visp.energis.pl 31.03.04, 23:40
          No własnie.... jak to z Wami jest, Panowie? Chetnie zapoznałabym się z jakimis
          opiniami...poważnymi...
          pozdrawiam
          ps: pytanie do autora: masz jakies watpliwości co do swojej wybranki i chcesz
          poznać gusta innych przedstawicieli płci męskiej?
          • stephen_s Re: Mała sonda 31.03.04, 23:47
            > ps: pytanie do autora: masz jakies watpliwości co do swojej wybranki i chcesz
            > poznać gusta innych przedstawicieli płci męskiej?

Jej, nie :) Wątpliwości nie mam - po prostu mam wrażenie, że mój gust co do
            kobiet jest niekoniecznie bardzo typowy. I chcę sprawdzić, czy to prawda. Poza
            tym, tak ogólnie jest ciekawy...

A jaki to gust? Ano lubię kobiety silne, zdecydowane, samodzielne, diabelnie
            inteligentne...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka