Gość: M IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.11, 22:54 Hej, czy ktoś był w hotelu Porto Ada - Kalabria? Jakieś opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: Porto Ada - Kalabria IP: *.dynamic.chello.pl 05.07.11, 23:29 Nikt nie zna tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Porto Ada - Kalabria IP: 217.153.153.* 08.07.11, 13:13 widziałam go w ofercie Rainbow T. Wbij w google Residence Portoada Tripadvisor i pojawiają się opinie. Ale po włosku. Włacz jakiegoś tłumacza i gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Porto Ada - Kalabria IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.11, 19:11 Hej:) Tak, te opinie czytałam, ale czy nikt z naszego kraju tam jeszcze nie był? Odpowiedz Link Zgłoś
monika701 Re: Porto Ada - Kalabria 31.08.11, 12:34 Byl i nie poleca. Sa inne wloskie hotele, ktorym zdecydowanie blizej do cztarech gwiazdek i ktore nie sa tak glosne i pelne poludniowo wloskich tandetnych zabaw przy tandentnej muzyce, ktore nie daja ani wypoczac w ciagu dnia ani w nocy (wtedy nie daja spac do 2 nad ranem). Odpowiedz Link Zgłoś